TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: maandag ALV en meer nieuws

Herinnering: Maandag 22 juni 20:00 uur ALV via internet

Op maandag 22 juni wordt alsnog de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2020 gehouden. De ALV zou oorspronkelijk plaatsvinden op 6 april, maar kon vanwege de Corona-maatregelen toen niet doorgaan. Gezien het belang van een aantal punten op de agenda heeft het bestuur besloten de vergadering niet langer uit te stellen. Gebruikmakend van de verruimde mogelijkheden in de noodwet 'Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid' zal de ALV niet fysiek, maar langs elektronische weg (internet) plaatsvinden. 

Hoe gaat het in zijn werk?
De ALV wordt georganiseerd via Zoom. De vergadering is bereikbaar via de volgende link: https://zoom.us/j/96482902256.
Als tijdens de vergadering gestemd moet worden, dan wordt hierbij gebruik gemaakt van de stemoptie binnen Zoom.
Voorstellen waarvan bij voorbaat vaststaat dat er over gestemd moet worden, staan in de agenda vermeld.
Vragen kunnen vooraf gesteld worden (zie hierna), maar het bestuur spant zich ervoor in dat ook tijdens de vergadering vragen kunnen worden gesteld zolang de orde van de vergadering dit toelaat.

Vragen indienen tot 72 uur voor de vergadering
Leden kunnen vragen indienen tot 72 uur voorafgaand aan de vergadering. Stuur de vraag per mail naar info@tcheiloounited.nl. Vragen die tijdig vooraf zijn gesteld zullen uiterlijk tijdens de vergadering worden beantwoord. 

Vergaderstukken
Leden kunnen de vergaderstukken opvragen via een mail aan info@tcheiloounited.nl. De vergaderstukken zullen per mail worden toegezonden.

Vragen of opmerkingen over de organisatie van de ALV?
Heb je vragen of opmerkingen over de organisatie van de ALV, stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl.

De agenda van de Algemene Ledenvergadering vind je hier: Agenda Algemene Ledenvergadering.

Blijf de regels in acht nemen

Heel veel zaken op ons park lijken weer als vanouds te verlopen. Er wordt getennist, padel gespeeld en de kantine is weer open. Dit is mogelijk zolang we ons aan de regels en richtlijnen houden. Helaas zien we de aandacht daarvoor wat verslappen. Omdat we niet willen dat regels weer aangescherpt moeten worden en om sancties te voorkomen vragen we opnieuw aandacht voor een aantal belangrijke richtlijnen die we in acht moeten nemen.

Algemeen

 • Blijf thuis of ga naar huis als dit volgens protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF zou moeten;
 • Houd 1,5 meter afstand van iedere persoon buiten jouw huishouden (enige uitzondering: de afstandsregel geldt niet voor kinderen en jeugd tot met 18 jaar tijdens sportactiviteiten);
 • Kleedkamers zijn gesloten en toiletten alleen beschikbaar voor noodgevallen;
 • Je wast voor en na het bezoek aan het sportpak thuis grondig je handen;
 • Het park is alleen toegankelijk voor deelnemers aan activiteiten en voor mensen die op het terras voor de kantine plaatsnemen, of hebben gereserveerd bij de horeca om binnen plaats te nemen. Het park is NIET toegankelijk voor toeschouwers of bezoekers rond de banen;
 • Deelnemers aan activiteiten moeten zich altijd vooraf aanmelden (dus afhangen, of aanmelden bij de organisatie van een activiteit);
 • Kom niet eerder dan tien minuten voor de sportactiviteit aan op de club en ga direct daarna naar huis, tenzij je een reservering hebt gemaakt in de kantine of op het terras van de horeca plaats neemt;
 • Volg de regels van bestuur, vrijwilligers, horeca-medewerkers en trainers direct en zonder morren op.

Specifiek voor de Horeca

 • Iedereen moet aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden);
 • Binnen geldt een maximum van 30 personen, bezoekers moeten reserveren of zich melden en moeten aan een tafel zitten;
 • Bezoekers volgen de aangegeven looproute;
 • Tafels en stoelen mogen alleen door medewerkers van de horeca verplaatst worden.

Aanmelden voor de racketavond

Beginnende en gevorderde tennissers kunnen zich aansluiten bij de racketavond op maandag. De racketavond is een perfecte manier om kennis te maken met andere leden, Vanwege de Corona-maatregelen willen we je wel vragen om je van tevoren aan te melden via racketavond@tcheiloounited.nl. De racketavond start om 19:00 uur.

Meer informatie? Mail info@tcheiloounited.nl

Zes Introductielessen padel voor € 35

Voor iedereen die nader kennis wil maken met padel organiseert onze padeltrainer Robin Houtenbos weer nieuwe lesreeksen van zes lessen. In deze zes lessen maak je kennis met verschillende slagtechnieken, krijg je tactische adviezen om padel slim te spelen en leer je natuurlijk de regels kennen. Met de lessen is de basis gelegd voor jarenlang plezier met padel. 

Bestaande en nieuwe leden kunnen voor slechts € 35 de zes lessen volgen. Een prachtig aanbod voor jou, maar misschien ook voor mensen in jouw omgeving die kennis willen maken met deze dynamische sport. Interesse? Stuur dan een mail naar robinhoutenbos.tennis@gmail.com. Robin neemt dan contact met je op voor de indeling.

Voormalig bondscoach padel verzorgt clinics competitieteams 

Super!  Met veel inspanning hebben we het voor elkaar! Bijna alle padelspelers van de 1e en 2e klasse competitie teams doen mee aan een 5-daagse clinic met de voormalig bondscoach Padel en oprichter van de Nederlandse Padelbond: de Argentijnse Norberto Nesi. Voor de zomer zijn er vanaf 21 juni 3 zondagen clinics en na de zomer de laatste 2. Het doel is om de teams op een hoger niveau te brengen en ze klaar te stomen voor de najaarscompetitie. De lokale media besteden hier ook aandacht aan. Helaas is publiek niet toegestaan naast de baan, maar op het terras ben je welkom! 
Zie ook de Uitkijkpost 17 juni.

Geslaagde kennismakingsclinics padel

Afgelopen zaterdag hebben 3 keer 12 deelnemers (kinderen, volwassenen, voetballers (Foresters), squashers, fietsers, tennissers) meegedaan met een introductie padel clinic o.l.v. padeltrainer Robin Houtenbos. Via de nieuwsbrief, leden en via Facebook was de groep al heel snel vol. Op 3 banen werd met hulp van Koen, Linda en Martijn geoefend met via het glas slaan, volleys, hoge ballen en service en return. Daarna werden de eerste spectaculaire partijtjes al gespeeld. Meerdere spelers hebben zich meteen ingeschreven als lid of voor de 6 introductielessen als “nieuwe” padeller.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug