Sponsors

Hoofdsponsor - Toernooi

Eiland de Wild Keukens
Eiland de Wild Keukens
Eiland de Wild Spanish Nights P250 Open Heiloo - Padel, augustus
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/BC4B7B3B-F8E9-436B-A2CD-D98C683B400D
Eiland de Wild Keukens 35+, 45+ en 55+ Dubbel Open toernooi - Padel & Tennis, september
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/1823A201-6518-4370-A4C2-E4D73C3F4B11
Kuyper & Blom Makelaars
Kuyper & Blom Makelaars
Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open - Tennis & Padel
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/0911A706-3B0B-4B34-BF6F-9650CED5A3DC
Bureau Aldoende
Bureau Aldoende
Bureau Aldoende Open Jeugdtoernooi TPC Heiloo - Tennis & Padel, juli
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/05B9778A-D4F9-4F21-BE30-6A5993511924

Sponsor - Goud

Eiland de Wild Keukens
Eiland de Wild Keukens
Bij Eiland De Wild Keukens gaan creativiteit en functionaliteit hand in hand. Onze keukens zijn naast ware eyecatchers tevens het optimale werkterrein voor het hele gezin. Neem de tijd voor oriëntatie wanneer u kiest voor een nieuwe keuken, dat doen wij ook! Uw nieuwe keuken plaatsen op dezelfde plek als de oude? Dat hoeft lang niet altijd! Het verleggen van leidingen en moderne apparatuur biedt nieuwe perspectieven. Wellicht behoort dat kookeiland dus tóch tot de mogelijkheden.
Installatiebedrijf Robin Kösters
Installatiebedrijf Robin Kösters
Loodgieter, Dak & Zinkwerk, cv-monteur
Over Robin Kösters: Tien jaar lang heeft Robin Kösters de nodige praktijkervaring met installatietechniek opgedaan bij een bedrijf in de regio. Tot hij ervoor koos om te gaan werken in de offshore, de dynamische buitendijkse wereld van olie en gas. “Een intrigerende en leerzame tijd van steeds drie-weken-op-drie-weken-af, waarin ik het nodige heb opgestoken van onder meer veiligheidszaken.” Vervolgens verlegde Robin zijn horizon terug richting het vaste land, waar hij nieuwe kansen zag op zijn oude vertrouwde werkterrein. De ondernemende Heilooënaar besloot verder te gaan als zelfstandige in de installatietechniek.

Sponsor - Zilver

Hopman Woonmakelaars
Hopman Woonmakelaars
Mensen thuis laten voelen in hun huis, daar draait het bij ons om. Samen zorgen we ervoor dat je huis recht doet aan je wensen. We gaan daarom het liefst langetermijnrelaties aan met onze klanten. Zo staan we niet alleen voor je klaar bij de koop of verkoop van je huis, maar adviseren wij je ook graag als het gaat om verzekeringen, verduurzaming en/of bijvoorbeeld de inrichting.
Tennisvoordeel
Tennisvoordeel
ALTIJD VOORDELIG, ALTIJD HET BESTE VAN HET BESTE
Ontdek de wereld van Novak Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer. Wij bewijzen dat tennis geen dure hobby hoeft te zijn.
De Jong Reclame
De Jong Reclame
RECLAME DIE WERKT
Zichtbaar zijn is niet moeilijk. Je hangt een bord aan de gevel, laat folders drukken of een banner maken en klaar. Effectief zichtbaar zijn, dat is een heel ander verhaal. Hiervoor is het nodig dat je nadenkt over wat je wilt bereiken, waar en hoe vaak je de reclame gebruikt, van welke kwaliteit het product moet zijn en of duurzaamheid een rol speelt.

Sponsor - Brons

Dekamarkt
Dekamarkt
Dirk Kat opent in 1941 een kruidenierszaak. Hij opent in 1949 onder de naam Kijkgrijp in Velsen-Noord zijn eerste zelfbedieningswinkel. Het familiebedrijf DekaMarkt heeft 104 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Naast supermarkten heeft DekaMarkt ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, een warme keuken, een bloemencentrale, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra.
OS Steakhouse
OS Steakhouse
Haal de Os kwaliteit in huis
Os Steakhouse staat regionaal bekend om zijn felbegeerde spareribs, biefstukken en kipsaté van de grill. Naast alle heerlijke gerechten maken ze hun eigen karakteristieke sauzen, gebruiken alléén de beste ingrediënten en de privé-bezorging garandeert heerlijke verse & warme maaltijden. Haal voortaan de Os kwaliteit in huis of kies voor privé-bezorging. Binnen 8 minuten van grill naar bord, dat is het streven. Bestellen doe je eenvoudig via de website of telefonisch.

Sponsor - Koper

First Reach Leefstijlcoaching
First Reach Leefstijlcoaching
Waar werken we aan . . .
Bij First Reach Leefstijl Coaching volgt u geen dieet en tellen we geen calorieën. U wordt begeleid in het ontwikkelen van een andere manier van leven, eten en bewegen. Kortom, een leefstijl programma, dat ervoor zorgt dat de algehele gezondheid verbetert.
Mondzorg Kieskeurig
Mondzorg Kieskeurig
Iedereen heeft baat bij een bezoek aan de mondhygiënist. Het advies is om, naast het bezoek aan de tandarts voor controle, regelmatig het hele gebit te laten reinigen door een mondhygiënist. Het doel van dit bezoek is om de conditie van uw tandvlees, de fundering van uw gebit, te beoordelen en uw gebit en tandvlees schoon en gezond te houden.
Je Bedrijf op Orde
Je Bedrijf op Orde
Wil jij ook altijd inzicht hebben in je omzet en winst zodat je weet hoeveel salaris aan je jezelf kunt geven? Laat mij jou helpen en laat jouw administratie en belastingen aan mij over. Bel voor een afspraak en kijk of we een klik hebben!
Jij wilt lekker ondernemen, doen waar je goed in bent en waar jij je geld mee verdient. Maar die onnodige drukte in jouw hoofd over je administratie en belastingen belemmeren dat gelukzalige gevoel waar jij voor ging toen jij koos voor een leven als gelukkige ZZP’er.

Club Sponsors

Sporthuis Johan Jansen
Sporthuis Johan Jansen
Wat is de Ledenshop?
De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen en daarmee je club financieel te ondersteunen! Deze ledenshop moet nog ingericht worden.
DAIZ Padel
DAIZ Padel
OBSESSED TO IMPROVE
Ontstaan vanuit passie voor de sport, gedreven door de ambitie om spelers op elk niveau maximaal te laten presteren. Met een collectie van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten die zijn ontwikkeld met behulp van de profs, helpt DAIZ padel spelers hun spel te verbeteren en hun obsessie voor de sport te delen. ARE YOU OBSESSED?
GP Groot
GP Groot
Stap voor stap duurzaam ondernemen?
Wij helpen u overheidsdoelstellingen te vertalen naar uw eigen onderneming en te bepalen welke stappen er (nog) gezet kunnen worden om daaraan te voldoen, binnen de gestelde termijnen. Natuurlijk kan dat niet van de ene op de ander dag, maar u kunt wél beginnen. Stap voor stap. We laten u graag zien hoe.
Kops Aannemers
Kops Aannemers
Kops Aannemers is hét aannemersbedrijf van Heiloo, dat zich richt op het uitvoeren van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en isolatie.
Wij proberen het beste in ons zelf naar boven te halen, om een top resultaat neer te zetten. Bij ons is het belangrijkste dat de opdrachtgever centraal staat en dat we samen met de opdrachtgever tot het beste resultaat komen. Het maakt niet uit of het een groot- of klein project is, de klant krijgt onverdeelde aandacht van ons toegewijde team van professionals.
Rotteveel M4 bouwmanagement en vastgoedadvies
Rotteveel M4 bouwmanagement en vastgoedadvies
Slagvaardigheid vanuit teamwork
Rotteveel M4 bouwmanagement en vastgoedadvies is al sinds 1994 dé creatieve vastgoedadviseur én ontwikkelaar die wensen, plannen en mensen bij elkaar brengt en dit vertaalt naar duurzame producten en oplossingen. Dit doen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers met uitdagende vragen, wensen en/of ideeën welke wij weten te vertalen in bijzondere en onderscheidende projecten en producten.
Get Stay
Get Stay
Met Getstay bent u verzekerd van een geslaagde vakantie. We hebben verrassend en breed aanbod van unieke huizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit aan de kust, in de duinen of centraal in het stadscentrum is.
Wij kennen alle huizen persoonlijk en hebben nauw contact met de eigenaren. Een vakantiehuis zoeken en boeken gaat eenvoudig en veilig via Getstay.nl. Onze betrokken medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.