TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TCHU: EXTRA EDITIE

Extra editie nieuwsbrief

We proberen het aantal e-mails te beperken, maar er speelt op dit moment een aantal ontwikkelingen rond de club waarover we alle leden moeten informeren (zie A.L.V.). Daarnaast staan er activiteiten op het programma die we graag nog een keer onder de aandacht brengen, waaronder de CLUBKAMPIOENSCHAPPEN, hét gezelligheidstoernooi op onze eigen club. 

Clubkampioenschappen, nog 1 week om in te schrijven

Je hebt nog 1 week de tijd om in te schrijven voor de clubkampioenschappen 18+. Grijp je kans, want de clubkampioenschappen mag je niet missen. Dat geldt voor de ervaren tennissers, maar zeker ook voor leden die net zijn begonnen, of nieuw zijn op de club. Dit is het moment om andere leden te treffen!

Waarom zou ik meedoen?

 • Voor de gezelligheid! De organisatie en de kantine staan garant voor een gezellige week op de club. Het thema is Après-ski.
 • Om mensen te leren kennen. Je speelt tegen andere clubleden die op hetzelfde niveau spelen. 
 • Om een paar leuke potjes tennis of padel te spelen (en kun je niet iedere avond dan kun je verhinderingen opgeven).
 • Om wedstrijdritme op te doen voor de competitie. Als je meedoet aan de voorjaarscompetitie, dan is het toch heerlijk om alvast een paar potjes gespeeld te hebben!
 • Omdat je kunt kiezen uit tennis en padel. 
 • Omdat je de vernieuwde toernooicommissie een fantastische start wenst!
 • Omdat je clubkampioen wilt worden. Ja, de fanatiekelingen zullen voor de prijzen gaan, maar het toernooi draait om gezelligheid.

Programma:
wo. 25-3 Karaoke-party
za. 28-3 Feest met DJ THE CUBS
zo. 29-3 Finales met live-muziek PATRICK WILLEMSE, loterij en prijsuitreiking

Inschrijvingen kan nog t/m 14 maart via toernooi.nl: inschrijven.

Nog vragen? mail naar cktchu@outlook.com

Algemene ledenvergadering 6 april

Op maandagavond 6 april zal de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. Aanvang: 20 uur.
Tijdens deze vergadering staat een aantal belangrijke en voor de vereniging ingrijpende punten op de agenda:

 • Overdracht van het opstalrecht op de banen door de Stichting Beheer Tennispark Heiloo aan de vereniging TC Heiloo United.
 • Vestiging van opstalrecht van het clubhuis ten laste van de gemeente Heiloo en ten behoeve van de vereniging TC Heiloo United.

De intentie is om met deze stappen het opstalrecht op de banen en het clubhuis op naam van de vereniging te zetten. Met deze stappen wordt de structuur van vereniging en stichting helderder en vervallen nut en noodzaak tot het in stand houden van de Stichting Beheer Tennispark Heiloo. Het bestaan van deze stichting heeft de vereniging in het verleden overigens wel zeer veel voordeel geboden. Naast deze punten met juridische en belastingtechnische impact staat o.a. op de agenda:  

 • Beleidsplan 2020-2025
 • Naam en logo van de vereniging

De vergaderstukken, waaronder de concept-aktes voor overname resp. vestiging van opstalrecht, zullen minimaal 2 weken voor de vergadering beschikbaar zijn in de kantine en zijn op te vragen per mail aan info@tcheiloounited.nl 

22 maart Open Dag: nodig ook iemand uit!

Op 22 maart organiseren we de jaarlijkse Open Dag. Op deze dag bieden we jong en oud de kans om kennis te maken met tennis, padel en onze club. Ieder jaar is er een aantal leden dat stopt of moet stoppen. We kunnen dus weer een aantal nieuwe leden verwelkomen op de club. Ken jij mensen die je kennis wilt laten maken met TCHU, nodig ze dan uit. Om mee te kunnen doen hoeft men alleen een mailtje te sturen naar info@tcheiloounited.nl (met naam, leeftijd en eventuele tenniservaring van de deelnemer(s)). Voor meer info zie: Open dag.

Kort nieuws

Seizoensvoordeel voor leden TCHU bij tennisspeciaalzaak Tennisvoordeel
Leden van TC Heiloo United krijgen bij Tennisvoordeel in Castricum op vertoon van hun ledenpas altijd al 7,5% korting op alle artikelen. Dit voorjaar zijn er speciale voorjaarsacties, bijvoorbeeld kortingsbonnen voor 15% korting op alle schoenen en kleding. Kortingsbonnen zijn verkrijgbaar in de kantine, maar je kunt ze ook afdrukken: Actie Tennisvoordeel

TCHU plaatst 60 zonnepanelen
Nog deze maand zullen 60 zonnepanelen worden geïnstalleerd bij TCHU. Na de LED-verlichting op de padelbanen en de vervanging van de koel-/vrieskasten is dit de 3e grote stap die we zetten op gebied van verduurzaming. De resultaten zullen ook op de energierekening terug zijn te zien. We danken Rob Scholte en Andre Oudejans voor al hun uitzoekwerk!

Activiteitenagenda

Datum Activiteit Voor wie Meer informatie
11 maart Padelparty Iedereen die kennis wil maken met padel Padel-Party
12 t/m 14 maart Boerenkooltoernooi Ingeschreven deelnemers en publiek Boerenkooltoernooi
15 maart Ouder-kind toernooi Ingeschreven deelnemers en publiek Ouder-kind toernooi
20 maart Afsluitingsfeest interne vrijdagavondcompetitie Deelnemers en toeschouwers  
22 maart Open Dag Iedereen die kennis wil maken met onze club Open Dag
22 t/m 29 maart Clubkampioenschappen Alle leden 18+, tennis en padel, beginner tot gevorderd Clubkampioenschappen
1 en 8 april  Padelparty Iedereen die kennis wil maken met padel Padel-Party
8 april  1-daags toernooi 60-plus 60-plussers die zin hebben in gezellig dubbeltoernooi 60 plus-toernooi
maandag Padelinstuif 60+ Iedereen die kennis wil maken met padel (60+) Padelinstuif-60plus
maandag Racketavond Beginnende en meer ervaren tennissers racketavond
dinsdag Racketochtend Meer en minder ervaren tennissers Racketochtend
donderdag Racketochtend Meer en minder ervaren tennissers Racketochtend

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug