TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TCHU: maart 2020

Laatste oproep: 7 maart samen het park klaar maken voor het voorjaar

A.s. zaterdag 7 maart gaan we samen het park klaar maken voor het voorjaar. Dat gebeurt VOOR de leden en DOOR de leden. Grijp dus deze kans aan om jouw steentje bij te dragen aan het tennis- en padelplezier op ons park. Het zijn klussen die iedereen aan kan. Voor info: Onderhoudsochtend. Aanmelden kan via de website (Aanmelding) of aan de bar.

Commissie park&accommodatie

Boerenkooltoernooi 2020: nog 5 dagen om in te schrijven

Nog t/m vrijdag 6 maart kun je inschrijven voor het Boerenkooltoernooi dat wordt gespeeld op 12, 13 en 14 maart. Je kunt inschrijven voor tennis en padel. Op de verschillende tennisonderdelen is nog ruimte. Ook als je nog nooit een tenniswedstrijd hebt gespeeld is dit een mooie kans om eens een tennistoernooi te ervaren. Met padel lopen we tegen het maximaal aantal inschrijvingen aan. Toewijzing van deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi. We gaan er vanuit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kun je wel aangeven of je vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijving zie toernooi.nl of kom langs in de kantine.

Inschrijving clubkampioenschappen geopend, programma bekend

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is geopend en nu is ook het programma bekend. Het thema is geworden: Après-ski. Hiermee worden de clubkampioenschappen niet alleen een opwarmertje voor het naderende seizoen, maar ook een verfrissend feestje voor alle leden!

Programma:
wo. 25-3 Karaoke-party
za. 28-3 Feest met DJ THE CUBS
zo. 29-3 Finales met live-muziek PATRICK WILLEMSE, loterij en prijsuitreiking

Inschrijvingen kan via toernooi.nl: inschrijven.

Sponsor voorgesteld: Natuurcoach Esther Boer

TC Heiloo United is met nieuwe energie bezig om ondernemers als sponsor te binden aan de vereniging. Uitgangspunt daarbij is dat sponsoring een succes wordt als beide partijen er voordeel aan hebben en bij elkaar passen. We stellen bestaande en nieuwe sponsoren graag voor aan de leden. Deze keer verwelkomen wij een nieuwe sponsor: Natuurcoach Esther Boer.

Op de website stelt Esther zichzelf voor: Als opgeleid Lifecoach heb ik wegens het grote effect van de natuur op ons systeem gekozen voor een kantoor zonder muren. Vandaar mijn naam als natuurcoach, waarbij ik coach in de natuurgebieden van Noord-Holland. Ik coach mensen die zijn vastgelopen met zichzelf, binnen hun familie of onderneming.

Waarom sponsort u TCHU? Mensen aangesloten bij deze vereniging staan voor hetgeen ik ook binnen mijn onderneming als natuurcoach sta, ze zijn onderdeel van een sociale groep, zijn graag in beweging, met hun gezondheid bezig en heel graag buiten. Dit kan ik alleen maar stimuleren.

Het volledige interview is terug te vinden op de website: Natuurcoach Esther Boer voorgesteld

Bent u ondernemer en hebt u interesse om TC Heiloo United te steunen? Stuur dan een mail naar sponsoring@tcheiloounited.nl

Op 8 april eendaags tennistoernooi voor 60+

Woensdag 8 april organiseren wij  het eerste 60+ eendaags toernooi voor speelsterkte 7 en 8. Het toernooi wordt gespeeld in Franse sferen. Je speelt drie wedstrijden van 45 minuten, mix of dubbel en we hebben gezamenlijk een heerlijke Franse lunch. Inschrijfgeld  €15,00 (graag contant te betalen). Dit is inclusief de Franse lunch en twee drankjes. Begintijd 10.30, eindtijd 15.30. Je kunt je individueel opgeven vòòr 30 maart door een mail te sturen naar info@tcheiloounited.nl  Geef je snel op want vol is vol.

Deelname is uitsluitend voor leden van TC Heiloo United.

Voor in de agenda: 6 april Algemene Leden Vergadering

Op maandagavond 6 april zal de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. Aanvang: 20 uur.
Vergaderstukken zullen z.s.m. beschikbaar worden gesteld. 

Aankondiging: Clinics voor Alpe d'Huzes

Ons lid Klaas-Jan van Leeuwen doet dit jaar mee aan Alpe d’Huzes. Op 4 juni beklimt hij de bekende berg om geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen kanker. Om donaties te werven organiseert hij op 3 april a.s. een tennis- en padelclinic voor zijn collega’s  van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. 
Wij vinden de actie van Klaas-Jan en het doel waarvoor hij strijdt heel mooi en stellen daarvoor graag onze banen beschikbaar. Om die reden kan er op 3 april a.s. van 14.00 tot 17.00 uur niet of heel beperkt worden vrij gespeeld op het park. 
Voor de leden die Klaas-Jan zouden willen ondersteunen, ga naar: Opgevenisgeenoptie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug