Nieuws

Sponsor voorgesteld: Natuurcoach Esther Boer

TC Heiloo United is met nieuwe energie bezig om ondernemers als sponsor te binden aan de vereniging. Uitgangspunt daarbij is dat sponsoring een succes wordt als beide partijen er voordeel aan hebben en bij elkaar passen. We stellen bestaande en nieuwe sponsoren graag voor aan de leden. Deze keer verwelkomen wij een nieuwe sponsor: Natuurcoach Esther Boer

Bent u ondernemer en hebt u interesse? Stuur dan een mail naar sponsoring@tcheiloounited.nl

Wie is Natuurcoach Esther Boer? Als opgeleid Lifecoach heb ik wegens het grote effect van de natuur op ons systeem gekozen voor een kantoor zonder muren. Vandaar mijn naam als natuurcoach, waarbij ik coach in de natuurgebieden van Noord-Holland. Ik coach mensen die zijn vastgelopen met zichzelf, binnen hun familie of onderneming.

Wat is voor u geluk? Geluk is een emotie die ontstaat als je dingen doet die bij je passen. Geluk is niet afdwingbaar, maar wel te sturen, door te blijven voelen of het echt bij jou past. En door de mooie momenten niet voorbij te laten gaan, maar te benoemen. Zo draag je bij aan het geluksgevoel. Ook de balans vinden binnen alle aspecten van het leven. Zoals werk, relaties, wonen, gezondheid etc.

Wat is volgens u de relatie tussen ondernemen en sport? De relatie tussen míjn onderneming en sport, is het in beweging zijn. En telkens de balans vinden tussen inspanning en ontspanning. Mensen die hier tennissen zijn graag buiten. Waarbij zij misschien eerder zullen kiezen voor een coach in de natuur.

Welk maatschappelijk probleem raakt u? Dat mensen veel meer binnen hun eigen cocon leven en het leven als druk ervaren. Ze laten zich overspoelen met de keuzes die er nu zijn, waardoor het ook nooit goed en genoeg is. Ik pleit voor meer openheid en verbinding naar elkaar. Mensen zijn toch op zoek naar het gemeenschappelijke, zoals vroeger de kerkgenootschap of andere sociale vormen. Dat is tegenwoordig wat weggezakt. Veel mensen zien niet dat ze juist aan het vechten zijn voor die behoefte van gemeenschapszin. En gooien het op andere zaken waardoor ze vast lopen. Ik geloof dat als er meer naar elkaar om wordt gekeken en samen wordt gedaan, dan is mijn vak alleen nodig voor psychische problematiek. Nu is het ook om te praten en te ordenen.

Waarom sponsort u TCHU? Mensen aangesloten bij deze vereniging staan voor hetgeen ik ook binnen mijn onderneming als natuurcoach sta, ze zijn onderdeel van een sociale groep, zijn graag in beweging, met hun gezondheid bezig en heel graag buiten. Dit kan ik alleen maar stimuleren.

« Terug

» Nieuws archief