TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: Jeugdtoernooi en inschrijving najaarscompetities

Bureau Aldoende Open Juniorentoernooi

Komend weekend wordt het Bureau Aldoende Open Juniorentoernooi gespeeld. Commissieleden Aaik, Ward, Jesper, Esther, Chantal en Laura hebben samen met sponsor Bureau Aldoende een aantrekkelijk programma in elkaar gedraaid en dat blijkt wel uit het aantal inschrijvingen. Bijna 120 jeugdspelers zullen dit weekend aan het toernooi meedoen. We wensen iedereen heel veel plezier en hebben er alle vertrouwen in dat dit toernooi een start is van een mooie traditie. We danken ook Groot wegenbouw voor de bijdrage.

Het toernooi betekent wel dat we als vereniging wat ruimte moeten maken voor de jeugd.
Op donderdagmiddag 13 juni tot 19:30 uur zijn 6 tennisbanen bezet.
Op vrijdagavond 14 juni zijn tot 20:15 uur 11 banen bezet. Vanaf 20:15 uur zijn 4 banen bezet. De padelbanen zijn vrijdagavond bezet vanwege de padelclinics.
Op zaterdag 15 juni zijn tot 19:00 uur 11 banen bezet en op zondag 16 juni zijn tot 18:00 uur 11 banen bezet.

Nu inschrijven voor de najaarscompetitie tennis (jeugd en senioren)

De echte zomer moet nog aanbreken, maar je moet nu al inschrijven voor de najaarscompetitie die in september begint.  Voor 1 juli moeten wij alle teams die gaan meespelen in de najaarscompetitie aanleveren bij de KNLTB. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

Jeugdleden geboren in 2008 t/m 2013 kunnen meedoen aan de Worldtour rood of oranje. De kinderen worden ingedeeld in teams. Het plezier in tennis staat hierbij bovenaan. Voor jeugdleden geboren in 2002 t/m 2009 zijn er de groene en de gele najaarscompetitie.

Alle informatie en het inschrijfformulier voor de najaarscompetities jeugd zijn terug te vinden op de website: najaarscompetitie jeugd.

Ook voor de senioren (18+) is de inschrijving voor de najaarscompetitie geopend. Voor de senioren zijn er allerlei mogelijkheden. Er kan gespeeld worden in verschillende samenstellingen, doordeweeks of in het weekend en op elk gewenst niveau.

Informatie en inschrijfformulier voor de najaarscompetitie senioren staat ook op de website: najaarscompetitie senioren.

Inschrijven voor najaarscompetitie padel

Dit voorjaar heeft TC Heiloo United voor het eerst met een aantal teams mee gespeeld met de Padelcompetitie. Verdeeld over de NPB en KNLTB hebben we 3 teams afgevaardigd die het allemaal goed gedaan hebben en enorm genoten hebben van leuk spel, enthousiaste tegenstanders en vooral veel spelplezier en gezelligheid.
Ook voor dit najaar gaan we weer een aantal teams inschrijven.
 
Het format bestaat uit teams van minimaal 4 personen. Er zijn 7 speelweekeinden gepland voor dit najaar gelijklopend met de tenniscompetitie. We zijn van plan om teams in te schrijven op de zondag of de zaterdag. Een team speelt 4 dubbels op een wedstrijddag, dus op een wedstrijddag speelt iedere speler twee dubbels. De samenstelling van een team kan volledig gemengd zijn tussen heren en dames. De wedstrijden duren normaliter wat korter dan bij tennis, derhalve is de speeltijd van een competitiedag relatief kort. 
 
Wil je mee doen, meld je dan voor 20 juni aan. Een mail aan  padel@tcheiloounited.nl is genoeg. Voor meer info zie: najaarscompetitie padel

De Kalender - activiteiten voor elke wat wils

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen bij TC Heiloo United. Hierbij een greep uit de activiteiten van de komende maanden.

Wanneer? Wat?
vrijdag 21 juni TC Heiloo United is rustpunt tijdens de Alkmaarse Wandel4Daagse. Duizenden lopers zullen in alle vroegte hun route tussen de tennis- en de padelbanen door lopen. 
vrijdagavond 28 juni sjoemelavond voor de jeugd. Tennis, padel en gezelligheid voor de jeugdleden en aanhang.
29 juni t/m 7 juli Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met 55 onderdelen voor elk wat wils. Dit jaar in western-style
5 t/m 7 juli Finales van de play-offs voor het Nederlands kampioenschap padel op ons park. Padel van het hoogste niveau. Georganiseerd door de KNLTB en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
19 juli Ondernemend Heiloo te gast bij TC Heiloo United
22 augustus Timmerdorp plays padel
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 
19 t/m 30 september Clubkamioenschappen voor de senioren.

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug