Nieuws

Padel Najaarscompetitie 2019

Dit voorjaar heeft TC Heiloo United voor het eerst met een aantal teams mee gespeeld met de Padelcompetitie. Verdeeld over de NPB en KNLTB hebben we 3 teams afgevaardigd die het allemaal goed gedaan hebben en enorm genoten hebben van leuk spel, enthousiaste tegenstanders en vooral veel spelplezier en gezelligheid.
 
Ook voor dit najaar gaan we weer een aantal teams inschrijven.
 
Het format bestaat uit teams van minimaal 4 personen. Er zijn 7 speelweekeinden gepland voor dit najaar gelijklopend met de tenniscompetitie. We zijn van plan om teams in te schrijven zowel op de zondag of zaterdag. Een team speelt 4 dubbels op een wedstrijddag, dus op een wedstrijddag speelt iedere speler twee dubbels. De samenstelling van een team kan volledig gemengd zijn tussen heren en dames. De wedstrijden duren normaliter wat korter dan bij tennis, derhalve is de speeltijd van een competitiedag relatief kort. Dit kan natuurlijk ten goede komen aan de nazit 😊
 
Wil je mee doen, meld je dan aan via padel@tcheiloounited.nl 
Je kan je als individu inschrijven, maar als je al aantal padelmaatjes hebt en je wilt je als team of als koppel inschrijven kan dat natuurlijk ook.
Meld je s.v.p. aan onder vermelding van de KNLTB lidnummer. Mocht het nodig zijn dan vraagt de club een padelbondsnummer voor je aan. 
Geef ook aan of je eventueel een voorkeursdag hebt waarop je zou willen spelen (zaterdag of zondag). We proberen zoveel mogelijk ’s middags te spelen. 

Graag voor 20 juni aanmelden! 

Er zijn kosten per team aan verbonden vanwege de aanschaf van de ballen. Als club zullen we centraal de ballen inkopen om de kosten beperkt te houden. Afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden en spelers per team rekenen we op zo’n 12-15 euro eigen bijdrage per speler incl. ballen.
 
Maak je geen zorgen over je niveau of dat je eventueel een beginnende speler bent. In overleg delen we iedereen zo veel mogelijk op sterkte in, en we kunnen in verschillende klassen inschrijven. Ook proberen voor elk team meer dan 4 spelers te hebben zodat er eventueel spelers uit kunnen vallen en je je niet voor ieder weekend hoeft vast te leggen.
 
De Padelcommissie

« Terug

» Nieuws archief