TCHU Nieuwsbulletin

18 maart ALV met tips van de fysio en pasjes afhalen

18 maart Algemene ledenvergadering + info over (voorkomen van) tennisblessures

Je zou het in alle drukte haast vergeten, maar a.s. maandag vindt de Algemene Ledenvergadering van TC Heiloo United plaats. Op de agenda o.a. een voorstel tot fusie tussen stichting en vereniging, voorstel tot naamswijziging, afscheid en benoeming van een aantal bestuursleden en een nieuwe entree tot het park. 

Aansluitende aan de vergadering zullen fysiotherapeuten van Reva Centre informatie geven over het voorkomen van specifieke tennisblessures als zweepslag, pols-, elleboog- en schouderblessures.

Alle reden om er maandag bij te zijn dus!

Datum: maandag 18 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur (vanaf ca. 21:15 uur presentatie Reva Centre)
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De agenda voor de ALV is terug te vinden op de website: agenda algemene ledenvergadering. De vergaderstukken zijn in te zien in de kantine.

PASJE 2019 HALEN: voor aanvang, tijdens de pauze en na de ALV is er gelegenheid om de nieuwe spelerspas op te halen!

Boerenkooltoernooi zeer geslaagd

Dit weekend is het boerenkooltoernooi gespeeld. Het was meer dan geslaagd, zie ook de website,

Alle leden uitgenodigd voor opening padelbanen

Op 23 maart om 14:00 uur worden de padelbanen officieel geopend door wethouder sport Rob Opdam. Aansluitend zal een demonstratiewedstrijd worden gespeeld door de beste padelspelers van Nederland. Alle leden en andere geinteresseerden zijn van harte welkom! In de Uitkijkpost van a.s. woensdag het volledige programma.

24 maart: Open dag. Nodig iemand uit!

Op 24 maart organiseren we de jaarlijkse open dag. Op deze dag staat ons park (nog meer) open voor iedereen die kennis wil maken met tennis, met padel en met onze vereniging. De Open dag is bedoeld voor jong en oud. Heb jij vrienden, familie, buren of andere kennissen die je ook het plezier van tennis én padel gunt, dan kunnen zij zich aanmelden via een mail aan info@tcheiloounited.nl , onder vermelding van naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer.

De open dag start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigt om 13:00 uur. Materialen zijn aanwezig en voor hapje en drankje wordt gezorgd.

31 maart Ouder-Kind toernooi, schrijf snel in

Op 31 Maart van 14:00 tot 17:00 uur organiseert de Jeugdcommissie weer het ouder kind toernooi.
Dit is een gezelligheidstoernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.
Je schrijft in als team met jeugdspeler en volwassene (vader, moeder, opa, oma, buurman, etc.). Enige voorwaarde is dat 1 van beiden lid is van TC Heiloo United. 
Samen vorm je een team en wordt er gespeeld tegen andere ouder kind koppels, deze zullen ingedeeld worden door de JC.
Na het toernooi is de bar geopend en kunnen we gezellig nog wat drinken.
Deelname kost €7,50 per koppel en zal op de dag zelf betaald moeten worden. Schrijf je snel in door op deze link te klikken. Je kan je tot 24 maart inschrijven

Groetjes,
De Jeugdcommissie

Eerste padelclinic een feit, een enthousiaste reactie

Sinds ik enkele jaren geleden betrokken raakte bij de ontwikkeling van Padel op ons tennispark heb ik met mijn vrienden, allemaal tennissers, regelmatig gesproken over deze nieuwe tak van sport. Mijn enthousiasme maakte hun nieuwsgierig en nu was de tijd aangebroken om hun ook echt kennis met Padel te laten maken. 
Met Ab van de Berg afgesproken dat hij een clinic voor 6 personen zou geven en Laura en Chantal gevraagd een lunch te verzorgen. 
Wij kunnen terug kijken op een fantastische middag. De clinic was heel leerzaam, want ondanks dat Padel eenvoudig aan te leren is, is een goede introductie heel belangrijk. Na de clinic hebben wij in het clubhuis genoten van een heerlijke en goed verzorgde lunch. De dames hadden echt hun best gedaan en met een zeer voldaan gevoel hebben wij de middag afgesloten.
Daarom, een clinic in combinatie met een lunch of een ander arrangement,  DOEN!

Andre Oudejans

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug