TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: eerste nieuwsbrief 2019

Nieuwjaarsreceptie

Op 3 januari kwamen veel leden naar de kantine om samen te toasten op het nieuwe jaar. Een mooie start van het nieuwe verenigingsjaar waarin veel staat te gebeuren.
Tijdens de nieuwjaarstoespraak blikte de voorzitter terug op het afgelopen jaar én vooruit op dit nieuwe jaar. De tekst van de toespraak is terug te vinden op de website: nieuwjaarstoespraak.

BTW-verhoging

Allereerst, voor iedereen die we nog niet hebben gesproken: de beste wensen voor 2019! We hopen u weer snel te verwelkomen in de kantine van TC Heiloo United.

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat vanaf 1 januari een verhoging in het BTW-tarief is doorgevoerd. Helaas hebben ook wij te maken met deze verhoging. Dit merken wij o.a. in de prijzen van onze leveranciers. Om deze reden hebben wij moeten besluiten dat we onze prijzen iets gaan verhogen. De nieuwe prijzen zullen per 14 januari ingaan, maar nog steeds heel vriendelijk zijn.

Laura, Chantal en Bianca

Noot van het bestuur: contractueel staat het de pachter vrij de verkoopprijzen vast te stellen, onder voorwaarde dat de prijzen in lijn blijven met dat wat gebruikelijk is bij vergelijkbare verenigingen in de regio. Als bestuur zijn we van mening dat ook met de nieuwe prijzen aan deze voorwaarde wordt voldaan.

Ledenpas: lever NU een nieuwe foto aan!

De KNLTB heeft besloten om voortaan een ledenpas uit te geven die meerdere jaren geldig is in plaats ven de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas.
Voor de meer-jaren ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Het is daarom belangrijk dat er een actuele pasfoto op deze pas komt te staan. Dit is dus hét moment om die gedateerde foto te vervangen en om de Ledenadministratie een nieuwe foto te sturen. Met je mobiele telefoon kun je prima een actuele foto maken.

Wil jij af van die gedateerde foto, mail dan een nieuwe foto naar ledenadministratie@tcheiloounted.nl Wel even je naam vermelden!

Het bestuur

Update padel

De realisatie van Padel bij TC Heiloo United loopt volgens plan!
Achter de schermen zijn we druk bezig om Padel op te zetten binnen de vereniging. Hieronder vind je een korte update van de voortgang:

  1. De technische realisatie van fase 1 is in december volgens planning afgerond. De fundering is inmiddels goed zichtbaar. Het team heeft hard maar zeker ook erg netjes gewerkt waardoor de overlast tot een minimum beperkt is gebleven. Als het weer het toelaat zal de komende weken gestart worden met de volgende fases, de opbouw van de onderlaag en de opbouw van de kooien. De wanden staan een kleine meter binnen de randen van de fundering en dus zal de doorloop mooi ruim blijven. Naar verwachting zijn de banen eind februari / medio maart bespeelbaar, uiteraard afhankelijk van het weer.
  2. Het inschrijven voor de competitie kan tot en met 14 januari. De competitie wordt rondom de tenniscompetitie georganiseerd. We hebben nu in ieder geval al twee teams (heren en mixteam) en hoewel de competitie op zowel de vrijdag, de zaterdag als de zondag gespeeld kan worden neigen we nu naar de zaterdag. Het zijn in totaal 7 speeldagen: de zaterdagen 9, 16, 23 en 30 maart en dan de zaterdagen 8, 15 en 22 juni. 
  3. Als je interesse hebt om ook competitie te spelen en/of in te vallen, laat het svp uiterlijk 13 januari weten via een mailtje op email adres padel@tcheiloounited.nl. Als je graag een andere dag wilt spelen, niet getreurd, meld je dan svp ook aan met de gewenste dag en we kijken of er voldoende interesse is om een team te formeren. Als je zelf al een team bij elkaar hebt gekregen is dat natuurlijk geweldig, dan mag je het team als geheel inschrijven. Vanwege de afhankelijkheid of de banen er wel of niet liggen bij de startdagen, volgens verwachting zou het moeten lukken, gaan we bij onze inschrijving aanvragen of we de eerste drie keer uit mogen spelen en de keren daarna thuis.
  4. Voor een open toernooi zijn we aan het kijken wat het beste zou passen. We willen/zijn sowieso in gesprek met de Kuyper en Blom toernooicommissie en de Eiland de Wild toernooicommissie om Padel als categorie toe te voegen.
  5. Padel verdient natuurlijk een ware TC Heiloo United kampioen. We willen daarom graag een interne competitie opzetten en interne clubkampioenschappen. Mogelijk sluiten we aan bij de huidige toernooi organisatie, die gesprekken worden de komende maanden gepland. Als je het leuk vindt om hierbij te helpen, laat het ons svp weten… 
  6. Het voorbereiden van padelclinics en padeltrainingen loopt. In de komende maanden zal hierover meer bekend worden gemaakt via zowel de nieuwsbrief als de website.
  7. Ten slotte, de Feestdagen zijn weer achter de rug en velen van ons zullen ongetwijfeld bij het uitpakken van cadeaus gedacht / gehoopt hebben op iets wat met Padel te maken heeft. Mocht dat onverhoopt niet gelukt zijn dan niet getreurd, uit betrouwbare bron kunnen we melden dat onze clubsponsor tennis-voordeel druk bezig is zijn Padel assortiment op te bouwen. 

Tot zover deze update. Nogmaals, als je competitie wilt spelen, meld je snel aan (datums staan hierboven). Als je mee wilt helpen met de organisatie van toernooien en competitie of andere padelactiviteiten laat het ons weten. Je bent van harte welkom. 

Sportieve en vrolijke groet,
De Padelcommissie!
padel@tcheiloounited.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug