TCHU Nieuwsbulletin

TCHU-nieuws met o.a. Kampioenen, Kantinenieuws en Kuyper&Blom

Algemeen

 • Afscheidsreceptie Jos, Trees en Vivian druk bezocht
 • Laura en Chantal van start
 • Ontvangst Alkmaarse Wandel4Daagse voor herhaling vatbaar

Jeugd

 • Kampioenen Oranje 1
 • Gejoma open jeugdtoernooi

Senioren

 • Kuyper@Blom Open van start

Vergeet-me-nietjes

Afscheidsreceptie Jos, Trees en Vivian druk bezocht

Woensdag 28 juni namen we feestelijk afscheid van Jos, Trees en Vivian. Een groot aantal mensen greep de gelegenheid aan om het drietal te bedanken voor 10 jaar gastvrij onthaal in de kantine. Tijdens de toespraken werd nog een keer duidelijk wat Jos, Trees en Vivian hebben betekend voor de vereniging.

In het fotoboek een weergave van de geslaagde avond: link naar foto's afscheid

Chantal&Laura van start

Op vrijdag 30 juni hebben Jos, Trees en Vivian de sleutel ook officieel overgedragen een Chantal&Laura. We hebben er alle vertrouwen in dat de kantine van TCHU het gezellige clubhuis blijft waar we voor en na het tennissen graag komen en wensen Chantal en Laura veel succes! 

Chantal en Laura vertellen over de veranderingen. Lees verder.
 

Ontvangst Alkmaarse Wandel4Daagse voor herhaling vatbaar

De ontvangst van de 3.500 deelnemers de Alkmaarse Wandel4Daagse op het park van TCHU was een groot succes.

Joop van Gulik heeft het allemaal weer vastgelegd in een fraaie videoreportage: link naar verslag ontvangst.

Kampioenen Oranje 1

Het is al weer een week geleden, maar op de laatste speeldag van de Worldtour Oranje Voorjaar 2017 werden de meiden van team TC Heiloo United Oranje 1 kampioen. De dames waren de absolute winnaars in hun poule.

Dames, gefeliciteerd en fantastisch dat jullie kampioen werden in de clubkleuren van TCHU! Op de foto de kampioenen: Liecke, Lonneke, Isa, Emma en Liselore (Merel ontbreekt helaas op foto).

Gejoma open jeugdtoernooi

Van 20 t/m 25 augustus vindt bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaats. Het Gejoma OJT is een open jeugdtoernooi voor ongeveer 150 jongens en meisjes in de categorieën oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar. Een gezellige week, met naast vele tennispartijen een uitgebreid activiteitenprogramma.

Alle deelnemers van het toernooi kunnen zowel in het enkel- als dubbelspel mee spelen. Kinderen kunnen zich inschrijven met een tennisvriendje/vriendinnetje voor de dubbel, maar kunnen zich ook individueel inschrijven (dan zoekt het Gejoma OJT-team een dubbelmaatje). Bij je eerste wedstrijd ontvang je hét Gejoma OJT shirt! Lees meer....

Kuyper&Blom Open van start

Het Kuyper&Blom Open is van start. Met het uitgebreide programma en weer meer deelnemers belooft het een fantastische week te worden. Iedereen die niet meedoet aan het toernooi wordt ook van harte uitgenodigd om deze week het park te bezoeken.

Alle avonden zal het gezellig zijn met veel mooe wedstrijden, lekkere hapjes, drankje en muziek. Extra leuk wordt het op vrijdag 7 juli als singer/songwriter Mike Daane optreedt en op de feestavond (zaterdag 8 juli) met de lokale helden van coverband BAD NAME.
Trommel je traningsmaten, competitieteam, kennissen en vrienden op en kom gezellig langs.

Op facebook K&B Open iedere dag het laatste nieuws.

Vergeet-me-nietjes

 • 7 juli Mike Daane @ Kuyper&Blom Open
 • 8 juli BAD NAME @ Kuyper&Blom Open
 • 14 juli Ladies tennis-night
 • 15 juli BINKendag
 • Altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 

« Terug