Nieuws

Chantal&Laura van start in kantine TC Heiloo United

De inwerk periode is voorbij, inkopen zijn gedaan, de overname is afgerond en niet te min ons kassasysteem is aangesloten en jawel we hebben een pinautomaat!! PINNEN evenals CONTANT is nu mogelijk.

Nu gaan wij Chantal&Laura starten! Zaterdag 1 Juli tijdens het Kuyper&Blom toernooi.

Het programma hangt in de Kantine, park is versierd evenals de kantine en wij zijn er klaar voor.

Naast huisgemaakte appeltaart,brownies en muffins hebben wij een tal van specials, zoals: een Corona Bucket, Martini Royaal, prosecco Rosato, tortilla chips met dip, kaasplankje en een tapasschaal.

Wij hebben ook een overeenkomst kunnen sluiten met Donna Italia waar wij een pizza oven van in bruikleen hebben.  Met deze oven kunnen wij heerlijke pizza's maken van 100% natuurlijke ingredienten, geen suiker, conserveringsmiddelen en smaakversterkers.

Tevens is een Portie Saté aan de menukaart toegevoegd!

Er is ook een nieuwe thee, genaamd Revolution. De theesoorten zijn afkomstig van de beste theetuinen in China, sri lanka, India en Japan. De kwaliteit van de thee is optimaal en wordt op natuurlijke wijze geteeld en geproduceerd.

Ook hebben wij een leerzame en lekkere wijnproeverij gehad bij de Deel Wijnen en Relatiegeschenken. Onze keuze is gevallen op een mooie Franse wijn; les 5 Vallées. Een toegankelijke Chardonnay,  rode wijn;
Merlot grenache en Cinsault rosé!

We hebben er zin in en hopen tot snel! 

Groetjes, Chantal en Laura

Chantal, Trees, Vivian, Jos en Laura heffen het glas op de overdracht

« Terug

» Nieuws archief