Home

Nieuws

Tenniskamp voor de jeugdleden

Beste Jeugdleden en ouders 

Daar zijn we weer! Het gaat namelijk weer gebeuren!!
Alle jeugdleden tussen de 8 en 18 jaar let goed op ……….

Jullie hebben er een jaar op moeten wachten, maar wij hebben ondertussen niet stil gezeten.
Zet alvast maar een kruis op 22 en 23 juni in jullie agenda, want dan zijn jullie dus niet thuis ….

Tenten, Trias, Heiloo, Dopersduin, Schoorl, Heemskerk .. het was allemaal fantastisch, maar dit jaar gaan we op de  naar Camperduin!

Zaterdagochtend 9.30 gaat het feest beginnen en zondag tussen 16.00 en 17.00 zijn jullie weer binnen. De kosten voor het kamp bedragen € 35,00 p.p., gelijk te betalen bij de inschrijving.
De inschrijvingsdag is  woensdag  15 mei tussen 12.30 en 16.00 in de bestuurskamer van T.C. Heiloo United. Ook mag het strookje met geld ingeleverd worden bij de trainer tijdens de les t/m 16 mei.

_______________________________________________________________

Naam:               ………………………………………………     Leeftijd: ……………

Telefoonnr.  bereikbaar dat weekend : ………………………………………………

Medische Aspecten: ………………………………………       Vegetarisch:  ja/nee

Opmerkingen:   …………………………………………………………………………

Vrijdag 14 juni zomerse padelclinics met tapas

Dit jaar begint de zomer op 14 juni. Op die dag kunnen alle leden (18+) meedoen aan zomerse padelclinics met tapas en muziek. Een ideale kans voor een eerste of een nadere kennismaking met padel.

Padel is nu al niet meer weg te denken. Al veel leden hebben ontdekt hoe leuk en gezellig padel is. Padel leent zich uitstekend voor een feestje en dat gaan we dan ook vieren op 14 juni.

Programma:
18:45-19:00 Inloop en ontvangst
19:15-20:00 Clinics 1&2 op baan 13/14
20:00-20:45 Clinics 3&4 op baan 13/14
20:45-21:30 Clinics 5&6 op baan 13/14
21:30-22:15 Clinics 7&8 op baan 13/14
Op baan 15 worden korte padelwedstrijdjes gespeeld van 15 minuten voor de spelers die zojuist een clinic hebben gevolgd. Daarna is het natuurlijk tijd voor tapas en een drankje.

Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol.

Kennismaken met padel tijdens Open padeldag N-H

In samenwerking met de Nederlandse Padelbond doet TCHU mee met de Open Padeldag Noord-Holland op zondag 28 april. Deze open dag vindt plaats op 9 locaties in Noord-Holland, waaronder ook ons mooie park. Leden en niet-leden kunnen zich aanmelden voor een clinic.

Vanaf 10:30 tot 13:00 kunnen leden en niet-leden gratis padelclinics volgen en vrijspelen. Wil je meedoen, schrijf je dan in via padel@tcheiloounited.nl onder vermelding van “Deelname gratis clinic 28 april”. Vermeld er wel even bij wat je leeftijd is en of je al eens een padelballetje geslagen hebt. De padelcommissie deelt je dan in en geeft aan je door hoe laat je verwacht wordt. Tot de 28e!

Competitieseizoen van start. Gezellige drukte in de weekends.

Deze week start het competitieseizoen, met vooral op zaterdag 6 en zondag 7 april een vol programma. Fantastisch voor de de vele deelnemers, maar ook even opletten geblazen voor de mensen die op zaterdag of zondag vrij willen tennissen. Daar is in het weekend zeker ruimte voor, maar lees wel onderstaand bericht even goed.

Een groot aantal jeugd- en seniorenteams gaat de komende weken competitie spelen. Voor veel tennissers is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennisjaar. Met veel teams zal het de komende weken erg gezellig zijn op het park. We wensen alle deelnemers een hele leuke competitie en roepen iedereen op om eens te komen kijken.

Een deel van de teams speelt doordeweeks, maar de meeste teams spelen op zaterdag en zondag. Hieronder een overzicht van de banen die op zaterdag VRIJ zijn:

De genoemde tijden op de zaterdag zijn onder voorbehoud dat het niet regent en dat de wedstrijden niet langer duren dan verwacht. De meeste competitie wedstrijden zijn zo rond 18.00/19.00 uur beëindigd waardoor er diverse banen vrij liggen. Vanaf die tijd kan er volop vrijgespeeld worden…

Op de competitie ZONDAGEN zal het vooral in de ochtenden DRUK zijn. Op de volgende zondagen wordt competitie gespeeld: 7 april, 14 april, 22 april (2e paasdag), 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni. Op zondag 7 en zondag 14 april zijn in de OCHTEND alle tennisbanen bezet. Op de andere competitiezondagen is het aantal vrije TENNIS-banen in de OCHTEND zeer beperkt. In de middagen is er meer ruimte om vrij te spelen. De PADELbanen zijn op zondag de hele dag beschikbaar voor vrij spelen.

Nieuwe ledenadministratie, nieuwe app. Download de nieuwe App!

TC Heiloo United heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen.

Opening padelbanen en Open dag in beeld

Op 23 maart zijn de padelbanen officieel geopend door wethouder Opdam. Het was een bijzonder geslaagde dag waarop duidelijk werd dat Padel aanslaat bij leden en niet-leden. In de regionale pers wordt uitgebreid verslag gedaan van de opening. 

Zondag 24 maart stond in het teken van de jaarlijkse Open Dag. Een groot aantal geïnteresseerden kwam meedoen aan de clinics en vele tientallen, waaronder heel veel jeugdleden, schreven zich al in. 

Via deze weg willen we als bestuur nogmaals iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze succesvolle dagen. Een impressie van het geslaagde weekend is (met dank aan Marielle Poldervaart) terug te vinden op de website: opening padelbanen en open dag.

Het bestuur

6e editie Boerenkooltoernooi zeer geslaagd

Het eerste toernooi van het jaar zit er op. De 6e editie van het Boerenkooltoernooi was zeer geslaagd. Met meer deelnemers dan vorig jaar kon de organisatie precies een schema in elkaar draaien dat paste in de 3 toernooidagen. Ondanks de barre weersomstandigheden met veel wind, konden uiteindelijk ook al de wedstrijden gespeeld worden.

Ron, Gerard en Jos, bedankt en tot volgend jaar!  

24 maart Open dag tennis en padel

TC Heiloo United organiseert zondag 24 maart voor jong en oud een open dag met clinics.

Deze tennis- en padelclinics zijn bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met tennis, padel en met de vereniging TC Heiloo United.

Ook als u vroeger getennist hebt en wilt kijken of u het nog kunt, dan is deze clinic iets voor u. 

Wat? Open dag met clinics voor jeugd en oud(er)
Wanneer? zondag 24 maart , van 10:30 - 13:00 uur, inloop vanaf 10:00 uur
Voor wie? voor alle leeftijden, beginnende en ervaren tennissers. 
Programma

Na ontvangst verzorgen de trainers voor de verschillende groepen aparte clinics. Tussentijds is er tijd voor een drankje.

Bij de informatiestand is alle informatie over sporten bij TC Heiloo United beschikbaar. 

Moet ik iets meenemen? Nee, rackets en materialen zijn aanwezig. Wij zorgen voor limonade, koffie etc.  

Aanmelden: I.v.m. de voorbereidingen graag vooraf even aanmelden via info@tcheiloounited.nl

Ik wil wel tennissen en/of padellen maar kan niet meedoen op 24 maart, wat nu? Je kunt altijd even langskomen op de club. In de kantine kunnen Laura en Chantal je verder helpen. Een mail sturen naar info@tcheiloounited.nl kan ook. Om gebruik te maken van het kennismakingsaanbod, moet je niet te lang wachten. De groepen worden kort na 24 maart ingedeeld.

Contributie:

Categorie Heel jaar Als je in maart lid wordt
Aspirant (t/m 10 jaar) € 49,00 € 42,50
Junior (t/m 17 jaar) € 81,00 € 66,50
Student (vanaf 18 jaar en studerend) € 96,00 € 78,00
Senior € 152,00 € 120,50
MMEB € 49,00 € 42,50

Tot zondag 24 maart! 

Voor meer informatie: kom langs, of mail naar info@tcheiloounited.nl

» Nieuws archief