Nieuws

Tennis & Padel Club Heiloo

 

Welkom bij Tennis Padel Club Heiloo: een kanjer van een club!

Tennis Padel Club Heiloo, of kortweg TPC Heiloo, is opgericht in 2007 en ontstaan na het samengaan van de tennisclubs TV HSV en TV Heiloo. Met de fusie werd (toen nog) TC Heiloo United in één klap de grootste sportvereniging van Heiloo en omgeving. Op dit moment heeft de vereniging ca. 1100 leden. In 2019 heeft de vereniging naast de tennisbanen ook 3 padelbanen geopend. Hiermee beschikt de club nu over 12 "all weather"-tennisbanen (6 kunstgras en 6 smash court) en 3 padelbanen, alle met verlichting. Het hele jaar door kan er gespeeld worden.

Op het park staat natuurlijk een modern clubgebouw dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het clubhuis wordt beheerd door Laura en haar team, die er alles aan doen om het de leden naar de zin te maken. Voor de leden heeft deze opzet ook nog eens het voordeel dat er geen ‘kantinediensten’ hoeven te worden gedraaid.

Onze jonge vereniging bruist van leven. Het hele jaar door worden er door de vele commissies allerhande activiteiten georganiseerd, voor jeugd en senioren en voor beginners tot wedstrijdspelers. Het plezier in de tennissport gaat boven alles, gezelligheid staat hoog in het vaandel. Maar dat gaat heel goed samen met het spelen van competitie, het organiseren van toernooien en het volgen van lessen en vrijspelen om het spelpeil te verbeteren.

Met het Trainerscollectief, bestaande uit de trainers waaronder Rob Buntsma, Franky Monteban, Esther Oostrom en Robin Houtenbos is er een uitstekende groep tennis- en padelleraren aanwezig om de lessen te verzorgen.

Tennis: Er is een jeugdopleiding op hoog niveau - inmiddels spelen er al vijf jeugdteams in de landelijke competitie. Ook bij de senioren is het niveau hoog: het eerste team speelde in het voorjaar 4e klasse zondag gemengd competitie. Ook op zondag zijn er veel Jeugd competitieteams, waar de jongste jeugd de eerste wedstrijdervaringen op kan doen en een interne competitie voor de enthousiaste beginnende senioren. Voor nieuwe leden is de racketavond op maandag en de racketochtend op dinsdag een mooie gelegenheid om zonder af te hoeven spreken kennis te maken met andere leden.

Padel: Inmiddels zijn er al 10 competitie teams op allerlei niveaus. Er zijn Padel Party's, waarin je steeds met en tegen andere padellers speelt en er is een Padel instuif voor 60+. Het Open Spanish Nights P100 toernooi is een terugkerend succes in de regio. En uiteraard ontbreekt padel niet op de andere toernooien.

Samengevat is TPC Heiloo een energieke club met een prachtig park, waar iedereen zich thuis kan voelen. Kom eens langs, je bent van harte welkom.

Bij TPC Heiloo kunnen leden vrij spelen (met uitzondering van activiteiten en bijzondere weersomstandigheden), dit hoeft niet altijd gelijk te lopen met de openingstijden van onze kantine. De openingstijden van de kantine zijn van 09.00 -17.00 uur en van 19.00 - 24.00 uur; zaterdag en zon- en feestdagen gesloten (uiteraard bij activiteiten wel geopend). Ook op de tijden daartussen kan gespeeld worden, want de entree waar het elektronische afhangsysteem hangt is dan open. Op zaterdag en zon- en feestdagen kan alleen gespeeld worden zolang het licht is. Zie daarvoor het Baanreglement op de website of naast het afhangsysteem.

Als je lid wilt worden vind je hier de link voor het inschrijfformulier.

Wil je graag eerst wat meer informatie, of lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor de club, neem dan contact op met Ton Verberne, stuur een mail naar voorzitter@tpcheiloo.nl
Tenslotte: de website is de spreekbuis van onze club, van en voor de leden. Mis je iets op de website of heb je leuke ideeën? Laat het weten aan het secretariaat, stuur een mail naar info@tpcheiloo.nl Bedankt!

« Terug

» Nieuws archief