TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: shirts afhalen - laatste kans om te stemmen en beplanting

  • Laatste kans om te stemmen op TCHU
  • Bestelde jubileumshirts deze week af te halen
  • GGZ en facilitair planten Hedera

Laatste kans om te stemmen op TCHU

Klanten van de Rabobank kunnen nog t/m maandag 10 april hun stem uitbrengen op TC Heiloo United en daarmee geld verdienen voor de club. Een hele kleine moeite die ons veel op kan leveren.

Rabobank Noord-Kennemerland stelt 65.000 euro beschikbaar voor de ClubKas-actie. Wij zouden graag een graantje meepikken.

  1. Ga naar https://sites.rabobank.nl/nkl/raboclubkas2017 
  2. klik op de STEM knop
  3. voer de code in (rabo klanten hebben per post en/of per mail een kaart met stemcode ontvangen)
  4. Kies voor TC Heiloo United

Bedankt! Op 16 mei zullen we weten hoeveel geld jouw stem heeft opgeleverd.

Bestelde jubileumshirts deze week af te halen

Na de jubileumballen zijn ook de jubileumshirts binnen. Deze week kunnen de shirts worden afgehaald.

Dinsdag 11 en woensdag 12 april van 19.00-21.00 uur kunnen de bestelde jubileumshirts (tegen betaling) worden opgehaald in de kantine. Deze kanjers mochten proefdraaien en wonnen mede dankzij hun nieuwe shirts de eerste competitiewedstrijd met 6-0.

GGZ en facilitair planten Hedera 

Medewerkers van de GGZ-groenvoorziening hebben afgelopen week samen met de commissie facilitair Hedera geplant op ons park. Het is de bedoeling dat het hekwerk aan de Maalwaterkant nu snel dicht groeit waarmee deze hoek van het park wat minder wind vangt en de bestaande beplanting wellicht ook beter aan slaat.

De inzet van GGZ groenvoorziening is onderdeel van het project dat inmiddels een jaar geleden is opgestart. Iedere week komt een groep van GGZ-cliënten tennissen. Zij doen dit onder begeleiding van trainer, een stagiair en 2 vrijwilligers. De coördinatie is in handen van de buurtsportcoach van Heiloo, Pascale de Hoogh.

Als tegenprestatie zetten medewerkers zich op projectbasis in voor het onderhoud van ons park. Als vereniging leveren we hiermee ook bijdrage aan de re-integratie van de deelnemers in de maatschappij.

« Terug