TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwe maar vertrouwde gezichten in kantine en op de banen

In deze eerste nieuwsbrief van april: 

  • Rabo Clubkas: stem NU op TCHU
  • Nieuwe pachter kantine
  • Start competitie: toptennis bij TCHU op 8 april

Stem NU op TCHU

Klanten van de Rabobank kunnen NU hun stem uitbrengen op TC Heiloo United en daarmee geld verdienen voor de club. Een hele kleine moeite die ons veel op kan leveren.

Rabobank Noord-Kennemerland stelt 65.000 euro beschikbaar voor de ClubKas-actie. Wij zouden graag een graantje meepikken.

  1. Ga naar https://sites.rabobank.nl/nkl/raboclubkas2017 
  2. klik op de STEM knop
  3. voer de code in (rabo klanten hebben per post en/of per mail een kaart met stemcode ontvangen)
  4. Kies voor TC Heiloo United

Bedankt! 

Nieuwe pachters kantine

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn de opvolgers van Trees, Jos en Vivian voorgesteld: Laura Hemmekam en Chantal Groot zullen vanaf 1 juli de kantine runnen.

Laura en Chantal hebben binnen TCHU hun sporen al verdiend op de tennisbanen. Beiden zijn al lang lid van de club en trouw deelnemers aan competities en toernooien. Ze weten dus wat er speelt binnen onze vereniging. De dames hebben daarnaast ervaring als ondernemer en in de horeca. Jos, Trees en Vivian zullen Laura en Chantal de komende periode verder inwijden. Het bestuur is blij dat Laura en Chantal elkaar hebben gevonden en samen de uitdaging aan willen gaan. We hebben er vertrouwen in dat de dames er voor zullen zorgen dat we ons thuis blijven voelen bij TCHU.

Laura en Chantal zullen zichzelf nog nader voorstellen, maar mocht je al vragen of verzoeken hebben i.v.m. activiteiten na 1 juli, het nieuwe team is al per mail te bereiken op horecatchu@gmail.com

Start competitie

Deze week start de voorjaarscompetitie. A.s. zaterdag is meteen een dag die je als tennisliefhebber niet mag missen: dames 1 en heren 1 starten in de hoofdklasse met een thuiswedstrijd. Bij de heren speelt niemand minder dan onze eigen trainer Robin Houtenbos mee.  

Op vrijdag worden de eerste competitiewedstrijden gespeeld. Zaterdag staan op ons park een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Heren 1 spelen in de hoofdklasse tegen Amstelpark Gold Star 1. Het vernieuwde Heren 1 bestaat uit een aantal nieuwe spelers die voor deze competitie de overstap naar TCHU maken. Captain is Robin Houtenbos die velen van ons kennen als trainer bij TC Heiloo United. Zaterdag kan hij het dus zelf laten zien.

De dames spelen onder aanvoering van Sophia Koningsveld hun eerste wedstrijd, ook in de hoofdklasse,  tegen buurvereniging Alkmaar 1.

Buiten deze 2 topwedstrijden is er ongetwijfeld veel meer te genieten dit weekend. Op zaterdag spelen 10 teams thuis, op zondag 6. Met het mooie weer in het vooruitzicht een prachtige kans om ook als toeschouwer te komen genieten van toptennis en gezelligheid. Kom de dames en heren aanmoedigen. Voor het volledige programma zie http://www.tcheiloounited.nl/competition

 

« Terug