TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United - actief op alle fronten

Vanwege alle activiteiten een speciale nieuwsbrief voor de komende 2 weken:

  • Jubileumshirt 10 jaar TC Heiloo United: komende week passen en bestellen
  • Rabo Clubkas: vanaf 28 maart kun je stemmen voor TC Heiloo United
  • Start competitie: toptennis bij TCHU op 8 april
  • Inloopspreekuur fysiotherapeut, speciaal voor leden TCHU
  • Vergeet-me-nietjes

(nieuwsbrief ook beschikbaar op de website via de volgende link: nieuwsbrieven op website )

Reminder: jubileumshirt passen en bestellen

Het speciale jubileumshirt komt er nu echt aan. Voor de jubileumprijs van € 10,- (ronde hals) of € 15,- (kraagje) kun jij (of je hele team!) straks in het speciale jubileumshirt tennissen. 

Op woensdagmiddag 29-3 van 15.00-17.00 uur kan de jeugd de shirts passen en kan er meteen besteld worden. Voor de senioren is er een speciale avond op donderdag 30-3 van 19.00-21.00 uur. De bestelling kan worden opgehaald tegen contante betaling op dinsdag 11 en woensdag 12 april van 19.00-21.00 uur. Dit alles in ons eigen clubhuis.

.

Rabo Clubkas: verdien geld voor de club met jouw stem

Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank Noord-Kennemerland stelt hiervoor maar liefst 65.000 euro beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we nog meer activiteiten organiseren. Stem op ons van 28 maart t/m 10 april 2017.

Klanten van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder ontvangen vanaf 28 maart een stemkaart, daarmee mogen zij online drie stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen.
Mogen wij op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!
Informatie Rabo Clubkas
Wil je meer weten over deze mooie actie? Kijk op http://rabo.nl/nkl/clubkas

Voorjaarscompetitie 7 april van start

Begin april is het weer zover: voor velen breekt de leukste periode van het tennisseizoen aan met de KNLTB Voorjaarscompetitie. Zonder iemand tekort te willen doen: op zaterdag 8 april staan er meteen 2 prachtige wedstrijden op het programma. Op ons eigen park spelen de heren in de hoofdklasse tegen Amstelpark Gold Star 1. De dames spelen ook in de hoofdklasse tegen Alkmaar 1. Kom de dames en heren aanmoedigen en genieten van toptennis bij TCHU! 

Veel van onze leden hebben er reikhalzend naar uit gekeken. De hele winter is er doorgetraind (of niet), rackets zijn weer bespannen en nieuwe tenues zijn aangeschaft. Door de week en in het weekend zijn competitieteams actief in verschillende leeftijdscategorieen en op verschillende niveaus. Informatie over alle competitiewedstrijden is terug te vinden op de website. We wensen alle competitiespelers een gezellige en sportieve voorjaarscompetitie.

Gratis inloopspreekuur fysiotherapeut voor leden TC Heiloo United

Last van je arm bij het tennissen, of een knie die al maanden zeurt? Alle leden van TC Heiloo United kunnen vanaf 5 april voor onderzoek, vragen en advies terecht bij fysiotherapeut Sebastiaan de Lange van Reva Centre. Reva Centre is gevestigd direct naast ons park in het gebouw van Dorssports. Het inloopspreekuur is iedere woensdag van 18:00 - 18:30 uur en geheel vrijblijvend. 

Reva Centre is een gespecialiseerd pluspraktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en arbeidsrevalidatie. die is gespecialiseerd in o.a. sport, hand/pols en ellenboogklachten. Reva Centre beschikt als enige in Nederland over de mogelijkheid tot behandeling van rug- en nekklachten volgens de OriGENE 2 methode, een uiterst specifiek apparaat dat het geisoleerd trainen van de gehele wervelkolom (lage rug tot nek) mogelijk maakt. Sebastiaan kijkt ernaar uit om met TC Heiloo samen te werken: "ons gezamenlijk doel is er op gericht om alle leden van TC Heiloo te laten doen wat ze het liefste doen: onbekommerd tennissen". Loop gerust binnen!

Vergeet-me-nietjes

  • maandag 27 maart vind de Algemene ledenvergadering plaats. Op de agenda een aantal belangrijke zaken, dus zorg dat je er bij bent. 
  • De bestellingen van de jubileumtennisballen zijn doorgegeven. De verwachting is dat de ballen al volgende week beschikbaar zijn. De bestellers worden geinformeerd.
  • De nieuwe pasjes zijn af te halen in de kantine. Bij uitlevering wordt gevraagd om het actuele e-mailadres waarop we je kunnen bereiken.

« Terug