Jeugd Nieuwsflits

Selectie + worldtour & competitie informatie avond 13 Maart

Aan alle selectiespelers en jeugdspelers die spelen in de worldtour,  groene en gele competitie,

Aanstaande maandag, 13 maart staat er een selectieavond en tevens informatieavond (worldtour en competitie) gepland. Het is de bedoeling dat iedereen die selectie en/of competitie speelt daarbij aanwezig is!
De trainers en leden van de technische commissie zullen een kort praatje houden naar de selectiespelers. Aansluitend zal de jeugdcommissie de worldtour- en competitieteams informatie verstrekken over de voorjaarscompetitie.
De worldtour zal reeds op zondag 19 maart van start gaan en op 9 april start de groene en de gele competitie. De speeldata vind je onderaan deze mail. De teams staan inmiddels op de site (onder het kopje jeugd). Bij het kopje competitie en vervolgens bij KNLTB overzicht en uitslagen vind je de poule-indeling en het wedstrijdschema.

Op deze avond wordt ook de competitiebijdrage betaald door de aanvoerder van het team. De bijdrage voor de worldtour is 7 euro per kind. Voor de groene en gele competitieteams is dit 30 euro per team. Dit voor de ballen, een drankje en iets lekkers voor tijdens de wedstrijden. Op deze avond kunnen er ook afspraken gemaakt worden over de begeleiding en het rijden.

De avond start om 19.30 uur.

Groeten van de jeugdcommissie, trainers en technische commissie

« Terug