TCHU Nieuwsbulletin

Ken jij iemand die lid zou moeten worden van TCHU?

Heb jij een kennis die nog niet tennist?

Met het voorjaar in aantocht komt onze vereniging weer tot leven. Het moment om nieuwe leden enthousiast te maken, zeker in dit jubileumjaar. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Op 12 maart kunnen mensen die overwegen om te gaan tennissen, of om weer te gaan tennissen, deelnemen aan een clinic op ons park. We roepen al onze leden op om onderstaande oproep te delen. Als je iemand weet die interesse heeft, nodig haar of hem uit voor de Clinic en kom zelf ook gezellig meedoen!
Ook een mooie kans om je eigen tennisgroep uit te breiden. Heeft je vriend of vriendin interesse om te komen? Opgeven kan door een e-mail met naam en leeftijd te sturen naar clinic@tcheiloounited.nl.

Inschrijven voor zomerlessen tot uiterlijk 8 maart

Wil jij je slag verbeteren, soepeler serveren of aan je conditie werken? Meld je aan voor een serie tennislessen van ons trainerscollectief.  Op 3 april starten de zomertrainingen voor junioren en senioren al weer. 
Opgeven kan nog t/m 8 maart via inschrijven,

Voordat het online inschrijfformulier wordt ingevuld, is het van belang dat je het lesreglement goed hebt doorgelezen.
Heb je vragen of wil je meer informatie, mail dan naar trainers@tcheiloounited.nl

Reanimeren kun je leren

Op maandag 13 of 20 maart krijg je de kans om in ons clubhuis te leren hoe te handelen bij een hartstilstand. Je leert reanimeren en een AED bedienen. 

De cursus duurt 1 avond en wordt gegeven op maandag 13 en maandag 20 maart, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Het maximale aantal deelnemers per avond is 17. Tijdens de cursus wordt ook aandacht besteed aan tennisspecifieke “sportblessures" en de eerste hulp daarbij.

Deelname aan de cursus is gratis voor leden van TCHU. Deelnemers die een officieel certificaat willen ontvangen betalen daarvoor € 10,-.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven aan de bar bij Vivian Bakker of per E-mail aan tcheiloounited@quicknet.nl
Geef bij de aanmelding aan welke avond de voorkeur heeft.

Collectors item: jubileumshirt vanaf € 10 

Ter ere van ons 10-jarig jubileum hebben we een jubileumshirt met uniek jubileumlogo laten ontwerpen: met een ronde hals of met een kraagje. Tijdens de Algemene ledenvergadering op maandag 27 maart en tijdens speciale pasdagen kun je het shirt komen bekijken en passen. 

Speciale pasdagen
Op woensdag middag 29-3 van 15.00-17.00 uur kan de jeugd de shirts passen en kan er meteen besteld worden.
Voor de senioren is er een speciale avond op donderdag 30-3 van 19.00-21.00 uur.
De bestelling kan worden opgehaald tegen contante betaling op dinsdag 11 en woensdag 12 april van 19.00-21.00 uur.
.

Beschikbare modellen:
Dames Clubshirt of polo in maat: XS, S, M, L, XL, XXL
Heren Clubshirt of polo in maat:  S, M, L, XL, XXL
Kids Clubshirt of polo in maat: 3/4 (XS), 5/6 (S), 7/8 (M), 9/11 (L), 12/13 (XL)

Noteer deze data en mis deze unieke kans niet!

Tennis en boerenkool, gaat dat samen?

Op 16, 17 en 18 maart vindt alweer het 4e boerenkooltoernooi plaats. Een ouderwets gezellig dubbeltoernooi voor senioren in de categorieën 4 t/m 8 (HD, DD en GD). 

De wedstrijden duren 75 minuten en de speeltijden staan vast. Je weet als deelnemer dus altijd waar je aan toe bent. Op 18 maart wordt traditiegetrouw afgesloten met een boerenkoolmaaltijd.

De organisatie is in de vertrouwde handen van Ron, Jos en Gerard. Je kunt je tot 10 maart inschrijven via toernooi.nl. 

'Is mijn pasje er al?'

Binnenkort kunnen de nieuwe ledenpassen worden afgehaald in de kantine. De exacte datum lees je op de website of op Facebook. 

We grijpen het moment aan om bij het uitreiken van de passen de de e-mailadressen van alle leden te controleren. Het is van belang dat we als vereniging beschikken over actuele e-mailadressen waarop we leden kunnen bereiken. Op deze manier kunnen we iedereen op de hoogte houden van alles wat er speelt rond de vereniging. Graag dus ieders medewerking!

Vergeet-me-nietjes

  • Benieuwd naar het reilen en zeilen van je club? Kom op maandag 27 maart naar de Algemene ledenvergadering in de kantine. 
  • TC Heiloo United doet dit jaar mee aan de RABO Clubkas-actie. Eind maart kunnen klanten van de Rabobank een stem uitbrengen op onze club en daarmee geld verdienen voor TC Heiloo United.

 

« Terug