TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United september 2016

Altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club dan ook op Facebook

Uitbreiding bestuur

In de vorige nieuwsbrief stond een oproep voor bestuursleden. We zijn blij dat ook deze oproep niet voor niets is geweest. Carolien Sterkman is bereid haar tennis- en bestuurlijke ervaring in te zetten voor TCHU. De komende periode zullen we bekijken hoe we de taken binnen het bestuur zullen verdelen. Met deze verdere aanvulling van het bestuur zijn we er nog niet. De oproep aan alle leden, om een steentje bij te dragen aan de club, die blijft staan (zie b.v. ook deze nieuwsbrief). We hebben er echter zeker na alle succesvolle toernooien alle vertrouwen in dat we het samen voor elkaar krijgen. Voor wie haar nog niet (of niet meer) kent, stelt Carolien zich voor:

Even voorstellen: bestuurslid Carolien Sterkman-van Bergen

Beste Leden,

Eind augustus zag ik een noodoproep van het bestuur, waaruit bleek dat er dringend nieuwe bestuursleden nodig waren. Na een telefoontje zat ik op 1 september met Ton en Toetie aan tafel om kennis te maken. Hun enthousiasme voor deze vereniging was aanstekelijk en het voelde meteen goed om aan te haken bij dit bestuur.

Van jongs af aan tennis ik al. Ik ben destijds bij TV Heiloo begonnen met mijn eerste lessen op 7-jarige leeftijd. Op m’n 22ste ben ik verhuisd naar het midden van het land vanwege werk, en daar ben ik getrouwd met Luc Sterkman en hebben wij twee kinderen, Casper (22) en Laura (21) gekregen.

Waarom wij weer naar Heiloo zijn gekomen, heeft een aantal redenen. Natuurlijk spelen de heerlijke omgeving en onze familie en vrienden weer dichtbij te hebben een grote rol. Ook hebben Luc en ik een eigen adviesbureau gespecialiseerd in product- en business development.  Op dit moment werken wij aan een groot project i.s.m. het AMC.

Ik hoop met mijn bestuurslidmaatschap veel bij te kunnen dragen aan de groei en ontwikkeling van de vereniging en kijk ernaar uit jullie binnenkort persoonlijk te ontmoeten op een van de vele activiteiten, de ALV of als vrijwilliger van onze club!

Sportieve groet,
Carolien

Reminder: Algemene OnderhoudsDag op 22 oktober 2016

Op 22 oktober maken we het park winterklaar. We? Ja, de Algemene OnderhoudsDag is een activiteit voor alle leden. Eens per jaar steken we de handen uit de mouwen om het park er weer piekfijn uit te laten zien. 

Denk nou niet, dat kan ik niet, of daar hoor ik niet bij. We beginnen de dag samen met koffie/thee en zullen dan de taken verdelen. Het gaat daarbij echt niet allemaal om zware of technische klussen. Ook het terrasmeubilair moet opgeborgen, de tent opgeruimd, de bladeren bij elkaar geveegd etc.. Iedereen kan een bijdrage leveren.

Kom gezellig helpen, dan is de klus snel geklaard.

Om 9:30 staat die dag de koffie klaar. Voor een hapje en drankje tijdens de lunch en ter afsluiting wordt gezorgd.

Je kunt je aanmelden via info@tcheiloounited.nl of door je gegevens door te geven in de kantine. 

Terugblik op het toernooiseizoen, we kijken al weer uit naar 2017!

Vorige week, precies op de finaledag van de senioren clubkampioenschappen viel de herfst in. Een mooi moment om terug te blikken op de toernooien die we deze zomer hebben gehad op ons park. Wat mogen we als vereniging trots zijn op wat de commissies hebben neergezet. Nog steeds krijgen we positieve reacties op alle toernooien. Deelnemers van binnen en buiten de club, maar ook de bond staan er van te kijken hoe de toernooien bij TCHU nog zo leven en sterker nog: hoe de toernooien zich nog steeds ontwikkelen.

De jeugdclubkampioenschappen in Olympische sferen waren een groot succes, niet in de laatste plaats door de inbreng van de nieuwe en jeugdige commissieleden. Ondanks het tropische weer waren de deelnemers niet van het park weg te slaan.

Het Kuyper en Blom Open kende een volledig nieuwe 9-koppige commissie. Nieuwe ideeën en veel enthousiasme maakten dit toernooi extra verrassend. Niets dan lof van de deelnemers en we verheugen ons al op volgend jaar.

Het Eiland de Wild toernooi sloot voor velen de vakantieperiode af. Met het mooie weer was het goed toeven op het park en het is duidelijk waarom ook zoveel deelnemers van buiten onze club zich weer hadden ingeschreven voor deze 4e editie. Het was top!

De clubkampioenschappen voor senioren waren een vertrouwd succes. Het ervaren kwartet Ron, Robin, Ollie en Jaco zette een ontspannen toernooi neer met veel zinderende wedstrijden en gezelligheid tot vaak in de late uurtjes.

Dat het park en de banen er ook tijdens de toernooien perfect bij lagen en dat de kantine al die lange dagen met verve werd bemand, droeg bij aan de successen. Bedankt voor jullie inzet allemaal!

Voor volgend jaar staan ook alle seinen op groen: de toernooicommissies gaan allemaal door en hebben zich zelfs nog verder versterkt, Kuijper en Blom belooft een bijzondere jubileum editie en het beste bericht is wel dat er ook weer een Open Jeugd Toernooi gaat komen. Tel daarbij op het tenniskamp dat weer gaat worden georganiseerd en je weet: ook in 2017 moet je bij TCHU zijn!

Oproep: redactionele ondersteuning

Wie helpt ons de club informeren?

Achter de schermen gebeurt er momenteel van alles bij TCHU. We bedoelen het dit keer letterlijk. Via nieuwsbrieven, website, social media (en binnenkort ook App!!) proberen we iedereen binnen de club op de hoogte te houden van wat er speelt. We vinden dat belangrijk, omdat we op die manier de leden betrekken bij de activiteiten. Vanwege al die commnuicatiekanalen gaat daar ondertussen wel aardig wat tijd in zitten en zijn vooral bestuursleden hierbij betrokken. 

Hierbij dan ook een oproep aan de leden: wie zou ons kunnen helpen met publicaties op website, in nieuwsbrieven en op social media?

Technische kennis is niet vereist. Je kunt dit werk doen waar en wanneer het uitkomt. Met 1-2 uur per week kun je al een aardige bijdrage leveren. 

Wat je er voor terug krijgt? Je bent betrokken bij een enthousiaste club en als je wilt kun je je CV er mee verrijken. 

Heb je interesse of vragen, mail dan naar info@tcheiloounited.nl , of bel Ton Verberne, 06 - 423 483 96.

« Terug