TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United mei 2016

Van de voorzitter

De afgelopen periode heb ik veel vrijwilligers binnen de club gesproken. Wat opvalt is het grote enthousiasme en het vele werk dat wordt verricht. Wat ook opvalt is het feit dat we vaak niet eens weten wie nou die mensen zijn die de club draaiende houden. Reden temeer om de nieuwsbrief weer nieuw leven in te blazen. Via de nieuwsbrief kunnen we niet alleen de informatie verspreiden over de vele activiteiten, maar ook de mensen voorstellen die de activiteiten mogelijk maken.

In de volgende nieuwsbrieven zullen de commissies zichzelf voorstellen. Er staat de komende tijd veel te gebeuren.... Ik hoop velen van jullie terug te zien bij deze activiteiten, als deelnemer, of anders toch minimaal als toeschouwer. 

Helaas ook een minpuntje: het open jeugdtoernooi zal dit jaar helaas niet doorgaan. Heel jammer, omdat juist vorig jaar een nieuwe start was gemaakt. Een aantal commissieleden is dit jaar wegens werk- en studieverplichtingen niet beschikbaar en we zijn er niet in geslaagd om de organisatie tijdig op peil te brengen. Spijtig, maar we doen er alles aan om het toernooi volgend jaar weer op de kalender te krijgen!

Inschrijven Najaarscompetitie

Terwijl de Voorjaarscompetitie nog loopt, moeten we ons ook al weer voorbereiden op het najaar. Teams die ook na de zomervakantie nog een paar weken lekker willen tennissen, kunnen zich nog deze week aanmelden bij Vivian. Nieuwe teams zijn ook van harte welkom! 
Voor meer informatie en inschrijfformulier: zie www.tcheiloounited.nl

Let op: de KNLTB speelt in op de behoeften van de leden en zo wordt dit najaar bijvoorbeeld gestart met 35+ competities op de vrijdagavond. Denk dus niet meteen: 'competitie spelen is niets voor mij'. Ga naar de site en kijk welke competitie jou op het lijf geschreven is!

Kuyper&Blom Makelaars Open

Van zaterdag 2 t/m zondag 10 juli 2016 vindt op de club het jaarlijkse Kuyper&Blom Makelaars Open plaats. Na jarenlange inzet van de oude commissie, is met ingang van dit jaar een nieuwe organisatiecommissie aangesteld. 

Een negental jonge clubleden (er ontbreken er inderdaad een paar op de foto :-)) is dit jaar begonnen om het toernooi nog aantrekkelijker te maken en daarmee naar een hoger niveau te tillen. Speerpunten zijn verhoging van de sfeer en beleving op het park. De hoofdsponsor (makelaarskantoor Kuyper&Blom) steunt deze ambitie door zich ook dit jaar weer aan het toernooi te verbinden.

De nieuwe commissie bedankt de oude voor de jarenlange inzet en de kans die wij krijgen om het toernooi een nieuwe impuls te geven. Inschrijven is vanaf heden mogelijk in een van de vele categorieën. Meld je daarom nu aan!

Nog niet ingeschreven voor dit toernooi dat je niet mag missen? Doe het dan snel: onder de eerste 100 inschrijvingen wordt een taart verloot!!
Het toernooi heeft een eigen Facebook-pagina. LIKE de pagina en blijf op de hoogte!
 

Racketavond

Leon Opdam heeft afgelopen jaar de racketavond op maandag weer nieuw leven ingeblazen. Iedere maandag staan er inmiddels weer een man/vrouw of tien op de baan. De groep kan echter nog best wat uitbreiding gebruiken. Vanaf 19:00 uur wordt er gespeeld.

Een mooi kans om eens kennis te maken met andere leden van de club, wedstrijdervaring op te doen, maar vooral om een gezellige sportavond te hebben!

Heiloo Olympics

Heiloo kent in dit Olympische jaar haar eigen Olympische Spelen: op zaterdag 18 juni 2016 vinden de Heiloo Olympics plaats. Deze spelen voor mensen met een beperking, worden gehouden bij TRIAS. Het belooft weer een groot spektakel te worden.

Heiloo Olympics wordt georganiseerd door ShowHero, Stichting Gehandicapten Sport Heiloo, G-Sport Foundation , Stichting KEES, Stichting DOLFINN en de SportRaad. Coordinatie: Pascale de Hoogh, Sportcoach van Heiloo.

Ook jij kunt een bijdrage leveren!

De teams moeten natuurlijk begeleid worden, maar er zijn ook vrijwilligers nodig die helpen bij de verschillende onderdelen. De organisatie vraagt ook leden van TC Heiloo United hier een bijdrage aan te leveren. Help Heiloo Olympics tot een succes te maken en meld je aan als vrijwilliger! Voor meer informatie, zie www.showhero.nl/heiloo-olympics

Ook jeugleden zijn van van harte welkom. Jullie kunnen als onderdeel van een van de teams meedoen en zo ervaren hoe belangrijk sport is voor mensen met een beperking. 

Programma

10.00 – 11.00 uur  inloop en ontvangst deelnemers
11.00 uur  start Heiloo Olympics
12.30 – 13.15 uur gezamenlijke lunch
12.15 – 15.00 uur 2e gedeelte Heiloo Olympics
15.00 – 16.00 uur prijsuitreiking en afsluiting

Namens de organisatie van Heiloo Olympics

Alvast in de agenda

Eiland de Wild toernooi van 4 t/m 11 september 

« Terug