TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief april 2024

LET OP: OOK TENNISSERS AFHANGEN!
Het reserveringssysteem is niet alleen bedoeld voor het reserveren van banen. De informatie uit het reserveringssysteem wordt ook gebruikt om inzicht te krijgen in de bezettingsraad van de banen. 

NIEUWS VAN DE TRAINERS

De zomerlessen zijn inmiddels alweer 2 weken volle bak aan de gang en de trainers zijn blij met zoveel lessende leden. We hopen dat het mooie weer er nu elk moment aan komt, want daar zijn we allemaal wel heel erg aan toe. 

Er wordt weer schooltennis/padel georganiseerd door onze trainers op: 
dinsdag 23 april  
De tennisbanen zijn deze dag tot 11.00 u beperkt beschikbaar.  
De padelbanen zijn op 23 april allemaal bezet van 9.00-12.00 u. 

vrijdag 26 april  
Er worden ook weer koningsspelen voor de jeugd georganiseerd en hiervoor zullen er 8 tennisbanen en 3 padelbanen bezet zijn van 10.00-12.00 u. 

donderdag 16 mei  
Op 16 mei zullen alle padelbanen bezet zijn van 9.00-10.00 u en van 10.00-12.00 zijn er 5 in gebruik.   

JEUGD

De Teer Makelaars Jeugdclubkampioenschappen waren dit jaar voor het eerst gelijk met de senioren en dit is iedereen goed bevallen. Ondanks het slechte weer hebben we leuke tenniswedstrijden gespeeld. Na de wedstrijden zijn we nog gaan bowlen en hebben we lekker gegeten. Wij als jeugdcommissie en organisatie zijn super trots op onze jeugd en bedanken Teer Makelaars voor hun sponsoring! 

De jeugdcompetitie is alweer 4 weken bezig en wat zien we een geweldige wedstrijden! Elke zondag wordt er door 12 teams hard gestreden voor elk punt. Er wordt nog competitie gespeeld op 12 mei, 20 mei (2e Pinksterdag), 26 mei en 2 juni. Let op, de banen zijn dan beperkt beschikbaar. Check de kalender op de website voor de exacte beschikbaarheid van de banen.  

De laatste Sjoemelavond vóór de zomervakantie zal op 17 mei zijn.  Neem gezellig vriendjes en vriendinnetjes mee en we maken er een gezellige avond van!  
Vanwege competitie, toernooien, kamp en andere activiteiten, zal de eerstvolgende waarschijnlijk op 6 september zijn. Hierover later meer. 

Op 7 t/m 9 juni gaat onze jeugd van 8 tot 18 jaar op kamp. Dit is één keer in de 2 jaar en ook dit jaar maken we er weer een feest van. Als het goed is heeft iedereen hierover een mail gehad, maar mocht dit niet zo zijn, stuur Esther dan even een berichtje en dan krijgen jullie de uitnodiging alsnog toegestuurd. 

Last but not least; er is vanaf zondag 14 t/m vrijdag 19 juli het Bureau Aldoende Open Jeugdtoernooi op onze club. Inschrijven kan via de website www.mijnknltb.toernooi.nl. 

FLEXCOMPETITIE: LADIES ONLY!

Speciaal voor dames organiseren we in de regio Alkmaar van mei t/m juli een flexcompetitie padel. Girl Power! Wil jij graag vaker padellen? Leuke, vriendschappelijke wedstrijden spelen? Of variatie in tegenstanders? Doe dan mee aan de Flexcompetitie Padel - Ladies Only in Alkmaar. Een laagdrempelige competitie waarbij je wedstrijden speelt op je eigen niveau, waar en wanneer jij dat wil. Helemaal super toch? Vraag je vriendin of padelmaatje en schrijf je in via de KNLTB MatchApp! Aanmelden kan tot 13 mei. En, deel dit bericht jouw vriendinnen, zodat ook zij mee kunnen doen. Voor meer info, check: https://www.nlpadel.nl/flexcompetitie



PARKONDERHOUD 

Dringend verzoek: Namens het bestuur en de parkcommissie verzoeken we de padellers om niet met de schoenen af te zetten tegen het glas of de schoenen leeg te trappen tegen de glazen wanden. Dit zorgt voor exra onderhoud en slijtage. Laten we samen zorg dragen voor het behoud van onze mooie padelbanen.  
Eens zal het echt lente worden ..... Dat betekent dat de banen weer droog blijven. Aan alle leden het verzoek om de baan bij droog weer na gebruik te vegen voor de spelers die na jou komen. 

Onderhoud padelbanen
Op woensdag 8 mei zijn alle padelbanen gesloten van 07.00 -16.00 u vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de matten.
Op dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni wordt er onderhoud gepleegd aan de padelbanen. Hierdoor zijn tussen 07.00 u en 16.00 u slechts 2 à 3 banen per dag beschikbaar zijn.
Op woensdag 2 oktober worden de ,matten weer gereinigd, waardoor alle banen die dag tot 16.00 u niet bespeelbaar zijn.

De vaste parkcommissie en een groot aantal leden heeft zich, onder leiding van Kees Sinnige, op 16 maart jl een ochtend ingezet om het park weer spic en span te krijgen. De werkzaamheden varieerden van ramen lappen, tafels schuren, tot onkruid verwijderen. Er is heel hard gewerkt en na afloop werd dit beloond met een goed verzorgde lunch van Laura en haar team. We hopen volgend jaar weer op zo'n grote opkomst!


VRIJWILLIGERS-BEDANKDAG 17 maart 2024

De vaste vrijwilligers die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor de club zijn op 17 maart getrakteerd op een wijnproeverij verzorgd door 'De Deel Wijnen'. Daarbij werden hapjes en heerlijke pasta's geserveerd door 'Il Corso'. 

ALGMENE LEDENVERGADERING 25 MAART 

We hebben afscheid genomen van Sophia Koningsveld, die de afgelopen drie jaar als vrijwilliger de secretariswerkzaamheden heeft verzorgd. Sophia, heel erg bedankt voor je professionele inzet! De taken van Sophia zijn overgedragen aan Renate Heijnen. 
De notulen van de ALV zijn opvraagbaar bij het secretariaa

« Terug