TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief februari 2024

IEDEREEN DIGITAAL AFHANGEN!

Er worden vanaf heden geen ledenpasjes gemaakt. Alle leden gaan straks digitaal afhangen d.m.v. een persoonlijke QR-code, Met die QR-code kun je inloggen om af te hangen.
Hieronder staat een link naar de website waar m.b.v. een filmpje wordt uitgelegd hoe dat digitaal afhangen werkt. Bekijk het filmpje!

https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/digitale-ledenpas/

 

BOERENKOOLTOERNOOI
Het gezellige boerenkool toernooi komt er weer aan! Doe jij ook mee? Schrijf je dan uiterlijk 17 februari in via toernooi.nl of klik hier 

PARKONDERHOUD ZATERDAG 16 MAART 2024

Elk voorjaar zijn vele handen nodig om het park een opknapbeurt te geven. Vorig jaar heeft een aantal leden tijd vrijgemaakt om de vaste vrijwilligers van het parkonderhoud die ochtend te helpen. Het voelde niet goed dat er volop gepadeld en getennist werd, op het moment dat deze vrijwilligers hard aan het werk waren om het park - waar iedereen gebruik van maakt - op te knappen. Daarom heeft het bestuur besloten om de banen die ochtend te blokkeren voor reservering zodat dat meer leden een paar uurtjes kunnen komen helpen. Veel handen maken licht werk! En dat samenwerken levert veel gezelligheid op en wordt beloond met een lekkere lunch verzorgd door onze eigen horeca.
Mogelijke taken voor deze ochtend zijn:

  • leeghalen van alle op het terrein aanwezige putten (daar zit altijd veel zand en smashcourt in)
  • dugouts reinigen schilderwerk kantine reinigen (m.n. de overkapping)
  • witte bankjes op de tennisbanen reinigen met hoge druk reiniger
  • reclameborden reinigen
  • Glaswerk padelbanen reinigen
  • matten bij de ingang van de banen reinigen
  • verwijderen van mos/groene aanslag van de tegelpaden

Vrijwilligers kunnen zich melden bij Kees Sinnige, email ksinnige2@gmail.com


VRIJWILLIGERS-BEDANKDAG 17 maart 2024

Ook dit jaar organiseren we een gezellige activiteit voor onze vrijwilligers als dank voor hun grote inzet voor de club. JIJ KUNT DAAR BIJ ZIJN!
Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aansluiten bij onze enthousiaste groep vrijwilligers.
De uitnodiging voor deze gezellige middag volgt later per mail.

 

OOK VRIJWILLIGER WORDEN? 
Wil je ook iets voor de club doen? Bel dan met Renate Heijnen (06-28164948) of stuur een mailtje naar info@tpch.nl  We kunnen dan samen kijken wat bij jou past en wat ons zou helpen.
We zoeken vooral iemand die iets kan betekenen op het gebied van communicatie en social media. Dat kan ook door 2 mensen worden gedaan.
En heb je kinderen die lid zijn? Dan vind je het vast leuk om iets te doen voor de jeugdcommissie.
We zoeken ook nog een verenigingscompetitieleider (VCL) . De kosten voor de cursus worden door TPCH betaald. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Weijers, Jurjen van der Meer of mailen naar
info@tpch.nl 

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mensen die op incidentele basis willen helpen. Vrijwilligerswerk verbindt!

JEUGD

Voor onze jeugd staan er weer diverse activiteiten op het programma.
Op zondag 10 maart is er een OPEN DAG voor de jeugd. Van 10.30 u tot 12.30 u.
Zondag 17 maart start de competitietraining en is de kick off competitie 9.30 u-12.30 u.
Van donderdag 21 t/m zondag 24 maart zijn de Teer Makelaars Jeugd clubkampioenschappen.
En de Sjoemelavond  is op vrijdag 29 maart van 18.45 u - 20.00 u.

 

APRÈS-SKI CLUBKAMPIOENSCHAPPEN



ALGMENE LEDENVERGADERING 25 MAART 19.30 UUR

Op maandag 25 maart 2024 om 19:30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering van Tennis Padel Club Heiloo plaats in onze gezellige kantine.

Saai? Welnee! We willen allemaal spelen bij een goed georganiseerde vereniging waar jouw stem wordt gehoord. Dus dit is het jaarlijkse moment om te horen waar jouw vereniging in investeert en waarop jij jouw ideeën kunt delen. Maar het is ook een moment om even gezellig met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Laura en haar team. We zien je graag!

 

SPONSORING

We hebben een mooie sponsordeal met één van onze hoofdsponsoren Johan Jansen kunnen sluiten voor een shirt van het merk Reece voor slechts € 15,-.
TPCH betaalt daarvan € 5,- zodat je als lid een prachtig, kwalitatief goed shirt hebt voor maar € 10,00!
We hopen daarmee als club meer professionaliteit en herkenbaarheid uit te stralen, met name vanuit de competitieteams. Ieder lid mag dit shirt bestellen.
Omdat deze aanbieding eenmalig is, zal er in één keer een bestelling moeten worden geplaatst. Binnenkort zal een aparte mail worden verstuurd met een afbeelding van het shirt en informatie over wanneer en waar gepast en besteld kan worden.  

 

« Terug