TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief oktober/november 2023

VRIJWILLIGERS GEZOCHT: WIJ HEBBEN JOU NODIG!


AANPASSING SPEELTIJDEN PADEL

Begin oktober zijn de speeltijden in de avonden verkort van 5 kwartier naar 1 uur. Dit heeft tot positieve en negatieve reacties geleid, die we allemaal begrijpen. Er is voor deze wijziging gekozen om meer mensen in de avond te kunnen laten spelen. Daarmee is de speeltijd in de avonden gelijk getrokken met omliggende verenigingen. We realiseren ons dat het erg kort voor de wijziging is aangekondigd via de website en de padel groepsapp. Dat had een technische reden, onze excuses daarvoor.

De reserveringstijden zijn als volgt gewijzigd:
Baan 1, 2 en 3: vanaf 18.00 per uur te reserveren
Baan 4, 5 en 6: vanaf 17.30 u per uur te reserveren
Overdag kun je nog steeds een padelbaan voor 1,5 uur reserveren.
 

Let op: Vanwege klachten uit de buurt, kan er niet voor 9:00 uur in de ochtend gebruik gemaakt worden van de tennis- en padelbanen. 

 

KOM GEZELLIG TENNISEN OP DE SENIORENOCHTEND 

Op de dinsdag- en donderdagochtend is het racketochtend.  

Alle leden zijn welkom om aan te sluiten. De groepen worden ingedeeld en we spelen dubbels.
We beginnen om 9:30 uur en spelen 3x een half uur (elk half uur een nieuwe mix). Deelname is geheel vrijblijvend. Wil je een half uurtje later beginnen of eerder stoppen; geen probleem.

Na afloop staan Laura en haar team met thee en koffie klaar. 

 

COMPETITIENIEUWS: INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE 2024 PADEL & TENNIS IS GEOPEND

De najaarscompetitie is nog in volle gang en de voorbereidingen voor het voorjaar zijn al begonnen. Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor de verschillende competities. 

Het is zo ver, de inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2024 is geopend. De voorjaarscompetitie is nog steeds populair, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis en padel is leuker als je wedstrijden speelt! Je moet er wel snel bij zijn want de inschrijving sluit al op 20 december. Tevens hebben we een beperkte capaciteit van het aantal teams, die mee kunnen spelen. Hierdoor kan het voorkomen dat we moeten loten of dat je niet op de gewenste dag kan spelen en dat we je een ander voorstel doen. 

Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Senioren & klik hier voor de speeldata
Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Junioren & klik hier voor de speeldata
Klik hier voor het inschrijfformulier voor Najaarscompetie Tennis Padel & klik hier voor de speeldata

Wanneer je vragen hebt laat het ons weten!

Groeten,
Esther Oostrom, Jurjen van den Meer, Jaco Hopman en Heleen Weijers

 

TRAINERS NIEUWS

Hallo allemaal, 

Even voorstellen; mijn naam is Perry Meijer, opgegroeid in Limmen en nu woonachtig in Uitgeest met mijn vrouw en 2 zonen. Van kinds af aan opgegroeid met een racket, en hoe mooi is het dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 

In mijn jeugd heb ik jaren mogen trainen bij de bond in het district NHN. Stad en land doorgereisd om mij te meten met goede tennissers. Uiteindelijk behaalde ik in mijn "Glorie jaren " de cat2 status. Tijdens mijn Cios opleiding koos ik uiteraard het vak Tennis, en mocht ik mijn diploma Tennis trainer B in ontvangst nemen. 
Na een korte periode in de Rijp, ging ik aan de slag bij TC Uitgeest. Daar heb ik met heel veel plezier 25 jaar gewerkt. Tijdens die periode kwamen er ook Padel banen op de club, en zodoende werd ook de Padel licentie behaald.

De combinatie van les geven met Tennis en Padel maakt mijn vak enorm leuk. Nu dus tijd voor een nieuwe uitdaging! 

Mijn doel is, om mijn enthousiasme voor Tennis en Padel, over te brengen op de leden. Veel leren, hard werken en dat met een hoop plezier staan centraal tijdens mijn trainingen. Ik zie jullie graag op het mooie park van TPC Heiloo!

Perry

 

Hi tennis en padel liefhebbers van TPC Heiloo, 

Mijn naam is David (engels uitgesproken), op jonge leeftijd ben ik bij TC Bakkum in aanraking gekomen met en verslaafd geraakt aan de tennissport. In 2017 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met padel en ja ook hier volgde een nieuwe verslaving!  

Via het CIOS en de KNLTB opleiding ben ik mijn trainerscarrière gestart bij ‘T Melkhuisje in Hilversum en daarna ben ik 20 jaar met veel plezier bij TC Uitgeest werkzaam geweest. Sinds deze zomer zijn mijn collega Perry en ik een onderneming gestart genaamd “Perfect Padel” , waar wij padeltrainingen en clinics verzorgen in sportcentrum Berg & Bal Castricum. 

Inmiddels heb ik een aantal van jullie al mogen ontmoeten bij TPC Heiloo waar ik sinds 2 weken ben gestart met het geven van trainingen, na de herfstvakantie zullen jullie mij vaker zien op “ons” mooie park.  Als trainer heb ik als doel mijn kennis en passie over te brengen waarbij fun en leren hand in hand gaan voor zowel beginners als (ver)gevorderden. In het kort: padellen en tennissen met passie en plezier. 

Als ik niet op de baan sta ben ik vaak te vinden in natuur om vogels te spotten, dus kijk niet raar als ik af en toe reageer op een vogelgeluid. Ben ik niet in de natuur te vinden, dan kan het zijn dat ik samen achter de draaitafels sta met mijn vrouw Linda met wie ik een dj duo vorm. 

Tot snel op de baan bij TPC Heiloo!

 

SPONSORNIEUWS

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en gerealiseerd. Veel nieuwe sponsoren hebben hun weg weten te vinden naar TPCH en daardoor zijn we in staat onze leuke evenementen te blijven organiseren en onze vereniging bloeiend te houden. In de nieuwsbrief houden we jullie in deze rubriek op de hoogte van alle ontwikkelingen op het sponsorvlak en geven we ook aan wat er voor jullie als voordeel te halen valt naar aanleiding van de verschillende samenwerkingen die we hebben kunnen realiseren. 

Samenwerking met hoofdsponsor Hopman Makelaars verlengt;
Nieuwe hoofdsponsor De Jong Signing;
Nieuwe hoofdsponsor Johan Jansen;
Nieuwe hoofdsponsor Get Stay;
Nieuwe sponsor First Reach;
Nieuwe sponsor OS steakhouse;
Nieuwe sponsor DEKA;
Nieuwe sponsor Mondzorgkieskeurig.

Ook sponsoren ? 

Bezoek onze sponsorpagina voor de mogelijkheden of neem ter orientatie eens contact op: sponsoring@tpcheiloo.nl wij komen er altijd uit !

 

SPAAR MEE MET DE CLUB IS KONING SPAREN VAN DE VOMAR

Spaar mee om onze clubkas te vullen door je Vomar Klant-is-koning kaart te koppelen aan onze Tennis & Padel Club Heiloo. 

Onze unieke Clubcode is: TEHE2021

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug