TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief september 2023

VAKANTIE IS WEER VOORBIJ

De vakantie is weer voorbij en dit merken we ook op het park en in de kantine. Leuk om iedereen weer te zien!! 

Wil je tennissen en/of padellen? Zorg dan wel dat je met je eigen pas afhangt. Voor padel kan je dit alleen digitaal doen en voor tennis in het clubhuis. Helaas komt het vaak voor dat mensen op andere passen afhangen. 
Dit zomerseizoen hebben we helaas te maken gehad met diefstal. Dus let goed op je spullen en hou deze bij je.
We hebben heel veel zin in het komende tennis- en padel seizoen! De najaarscompetitie die gaat starten, toernooien en natuurlijk alle lessen die op het park plaatsvinden. Lees rustig deze nieuwsbrief door want er zijn weer veel nieuwtjes. 

 

GEZOCHT: ROLSTEIGER

De Parkcommissie wil zo snel mogelijk het nodige snoeiwerk langs de hekken aan de kant van Trias verrichten. Daar hebben ze gedurende circa 2 weken een rolsteiger voor nodig. Wie oh wie heeft een rolsteiger te leen? 

Heb je een rolsteiger beschikbaar? Neem dan contact op met Kees Sinnige 06 - 50 257 902. 

 

COMPETITIENIEUWS SENIOREN & JEUGD / TENNIS & PADEL

Vanaf 10 september gaat de najaarscompetitie voor de jeugd en senioren weer beginnen. 

Er zijn 23 tennis teams ingeschreven en 26 padel teams en deze teams zullen op de vrijdag, zaterdag of zondag gaan tennissen of padellen. Hierbij de link naar de speeldata:
- Voor tennis: klik hier
- Voor padel: Klik hier

De indeling is bekend en alle teamcaptains hebben de informatie gekregen. Daarnaast kunnen alle senioren teams de tennis- en padelballen maandag 11 september a.s. ophalen.
Voor de teams die in de oranje en groene competitie spelen begint het op zondag 10 september en de overige teams starten op zondag 17 september. De planning voor de jeugd teams staan op de site, de schema’s staan in de groepsapps en zijn naar de aanvoerders gestuurd, dus laat de competitie maar beginnen, want wij zijn er klaar voor!

Heb je vragen, laat dit ons dan weten. 

Groeten,
Esther Oostrom, Jacco Hopman, Jurjen van den Meer en Heleen Weijers

 

TOERNOOI NIEUWS - Senioren & Junioren / Tennis & Padel

Het toernooi seizoen is in volle gang en op het park zijn er al vele mooie wedstrijden gespeeld. 

Afgelopen zomer hebben er weer mooie toernooien plaatsgevonden op het park. We willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. 

De zomer hadden we voor de jeugd twee toernooien. We begonnen voor de jeugd met de Teer Makelaar Jeugd Clubkampioenschappen, gevolgd door het Bureau Aldoende Open Jeugdtoernooi. Tijdens deze twee jeugdtoernooien werden door de enthousiaste commissies een super mooi toernooi neergezet. Niet alleen waren er mooie wedstrijden, maar ook buiten de banen werd de jeugd goed vermaakt.

Voor de senioren begonnen we met het Kuyper & Blom Makelaar Heiloo Open Tennis & Padel toernooi. Dat toernooi begon heel spannend doordat storm Poly flink had huisgehouden op ons park, waardoor de banen niet bespeelbaar waren. Maar dankzij een aantal mensen van ons parkonderhoud en de vele vrijwilligers die zich na een oproep hebben gemeld, is er in korte tijd een hoop werk verricht en leek het alsof er niets was gebeurd. Super teamwork. Nogmaals dank voor iedereen die heeft geholpen!  De zon liet zich 's middags zelfs zien en het toernooi kon gewoon doorgang vinden en er zijn weer mooie partijen gespeeld. 
In augustus vond het Eiland de Wild Spanish Nights Padel Open P250 2023 plaats. Dit toernooi bracht veel padelenthousiastelingen samen onder prachtige weersomstandigheden. De vijfde editie van het toernooi, dat mogelijk wordt gemaakt door hoofdsponsor Eiland de Wild Keukens, werd afgesloten met een adembenemende finale, waar Nikander Damianos en Moos Sporken als winnaars uit de bus kwamen. Brigitte Pluijmers ging er met de hoofdprijs vandoor in de hoogste categorie bij de dames en in de mix.

Aankomende week (donderdag 7 sept t/m zondag 10 september) wordt het Eiland de Wild Keukens 35+, 45+ en 55+ Dubbel toernooi (tennis en padel) georganiseerd. Ongeveer 200 man zullen dit weekend vele padel- en tenniswedstrijden gaan spelen. Hierdoor kan het zijn dat niet alle tennis- en padelbanen beschikbaar zijn. Op de donderdagavond en vrijdagavond zijn alle padelbanen bezet, wel zijn er nog tennisbanen beschikbaar. Voor de zaterdag en zondag zijn er ook nog padel- en tennisbanen beschikbaar. Wil je tennissen en/of in het weekend padellen kom dan even langs de wedstrijdtafel, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

 

JEUGDNIEUWS

De trainingen gaan weer beginnen en we hebben zin om jullie allemaal weer op de tennis- en padelbanen te zien. Naast de lessen organiseren we ook a.s. vrijdag de Sjoemelavond. 

Op vrijdag 8 september staat er een Sjoemelavond gepland en ook al is er het Eiland de Wild toernooi…de Sjoemelavond gaat door!! Nu zijn jullie gewend dat dit een gewone inloopavond is voor de jeugd en hun vriendjes. Vrijdag is dit even anders. Want om te voorkomen dat Esther en het Sjoemelteam met het mooie weer van vrijdag wederom maar met 5 kinderen staan, moeten jullie de kinderen deze keer opgeven. Uiteraard zijn ook de kinderen van de deelnemers aan het toernooi welkom, maar ook zij zullen zich moeten opgeven. Meld je dus snel aan bij Esther (06-51587126) en dan maken wij er van 18:45 tot 20:00 uur een gezellige tennisavond van!

 

TRAINERS NIEUWS

Allereerst willen we laten weten dat TPC Heiloo het contract met het Tennis Trainers Collectief Noord Holland Noord weer heeft verlengd en wij als trainers daar heel trots op zijn.

Ook de komende 3 jaar verzorgt het collectief onder leiding van Rob Buntsma de tennis- en padeltrainingen bij TPC Heiloo. Het aantal leden dat de tennis- en padellessen volgt is zo groot dat er op dit moment 9 trainers actief zijn. Om iedereen optimaal les te kunnen geven was het trainerscollectief op zoek naar kwalitatief goede trainers voor zowel tennis als padel. Dit was niet makkelijk, maar we hebben ze gevonden…..

Per 25 september gaan Perry Meijer en David Stolker bij TPC Heiloo van start. Na vele jaren bij TC Uitgeest de trainingen verzorgd te hebben, zocht dit duo een nieuwe uitdaging. Zij zullen onder andere de lessen van Lex de Jong overnemen. In de Volgende Nieuwsbrief zullen Perry en David zich aan de leden voorstellen. Lex heeft zijn groepen die hij op dit moment les geeft aan Robin overgedragen en die groepen zullen door Robin en/of Esther benaderd en opnieuw ingedeeld worden.

Daarnaast kunnen leden die graag paddelles willen volgen, zich inschrijven via de website www.tpcheiloo.nl onder het kopje Padel. Dit kan als individu en als groep dus let goed op welk inschrijfformulier jullie invullen! De padellessen zullen na de herfstvakantie in blokken van 9 worden gegeven. Aangezien er zoveel animo is voor padellessen kan het zijn dat na jouw 9 lessen eerst een andere groep aan de beurt is om te lessen. Ook zijn er mogelijkheden om minder lessen aan te vragen, dit zal voornamelijk in de daluren mogelijk zijn. De jeugdleden die padellen zullen Robin en Esther deze week allemaal individueel benaderen.

Wij willen Lex de Jong onwijs bedanken voor zijn inzet en plezier op de padelbaan, die er voor zorgde dat zijn leerlingen nu met veel enthousiasme staan te padellen en met competitie en toernooien meedoen. Veel succes bij TC Alkmaar Lex!

Tevens kan er voor de winterlesssen voor zowel tennis als padel ingeschreven worden. Het formulier vind je hier.

 

ER IS ER EEN JARIG....HOERA HOERA!

Namens de vereniging willen wij Rob vandaag feliciteren met zijn 60e verjaardag en hem een gezellige dag toewensen!

SPONSORNIEUWS

Zonder onze sponsors kunnen we niet! Daarom gaan we de komende periode onze sponsoren introduceren, omdat wij ongelooflijk blij zijn met hun support. Daarnaast is het fijn om te weten bij wie je terecht kunt voor verschillende diensten en/of producten. Zo kunnen we elkaar als leden van de vereniging onderling ondersteunen. 

Als eerste sponsor introduceren we First Reach Leefstijlcoaching van Carolien Sterkman. Carolien is tevens lid van TPC Heiloo. 

Graag stel ik mij even voor.

In 2005 ben ik gestart met mijn praktijk voor leefstijladvies. Na het behalen van diverse diploma's op het gebied van voeding, leefstijl en coaching, ben ik sinds 2020 ook gecertificeerd PS. Food & Lifestyle coach. Recent heb ik het diploma "Overgang & Voeding" behaald.

Al jaren werk ik met heel veel plezier als leefstijlcoach en heb ik honderden cliënten begeleid naar een gezonder eetpatroon en gewicht. Steeds meer ben ik mij ervan bewust dat een groot deel van de gezondheidsklachten die ik bij mijn cliënten tegenkom, wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Gezonde voeding en een aanpassing van leefstijlfactoren (o.a. slaap, ontspanning en beweging) speelt hierbij een grote rol. Ik zie het als een dankbare taak om mij hier als leefstijlcoach voor in te zetten.

Groeten,
Carolien Sterkman

*Ook geïnteresseerd om de vereniging te ondersteunen, stuur gerust een email naar sponsoring@tpcheiloo.nl 

 

SPAAR MEE MET DE CLUB IS KONING SPAREN VAN DE VOMAR

Spaar mee om onze clubkas te vullen door je Vomar Klant-is-koning kaart te koppelen aan onze Tennis & Padel Club Heiloo. 

Onze unieke Clubcode is: TEHE2021

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug