TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: bericht voorzitter en uitnodiging nieuwjaarsborrel 15-1

Beste allemaal, 

Even een kort bericht om toch het nieuwe jaar in te luiden. 

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2023! Met 2022 laten we een mooi en bewogen jaar achter ons. Er gebeurt nog steeds erg veel in de wereld om ons heen, maar gelukkig zijn we in de omstandigheid dat we af en toe met vrienden afleiding kunnen zoeken in een tennis- of padelwedstrijd op onze mooie park.

Een paar van de hoogtepunten van 2022 waren toch wel, de ontzettend mooie inzet van onze vrijwilligers, het grote aantal teams wat kampioen is geworden, de mooie toernooien die we hebben georganiseerd, het jeugdkamp, het lintje voor onze groundsman Dirk Moot, de revitalisatie van een aantal tennisbanen (1,2,5 en 6), de aanleg van de LED verlichting voor alle banen en de aanleg van drie nieuwe padelbanen. Er zijn natuurlijk ook minder leuke zaken zoals het verlies van een aantal van onze leden, waar we natuurlijk ook stil bij moeten staan.

Voor 2023 staan er weer een aantal mooie dingen op stapel. Ten eerste zijn we nu de mogelijkheid aan het onderzoeken om weer een aantal tennisbanen te revitaliseren. Als we dit financieel rond kunnen krijgen dan hopen we dit voor het begin van de competitie te verwezenlijken. Ten tweede gaan we een aantal tennis- en padeltoernooien samenvoegen. We hopen dat hier de organisatiedruk iets door zal afnemen, maar dat het dan een nog groter feest op het park wordt. We gaan verder met het stimuleren van de jeugd bij zowel tennis en padel, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.  

Ik kijk zelf met een heel mooi gevoel terug, maar zeker ook vooruit. We hebben er als bestuur ontzettend veel zin in om het bovenstaande verder te ontwikkelen en realiseren. Er zullen zeker nog een aantal extra projecten opgezet worden, maar daar meer over tijdens de Nieuwjaars borrel die we op 15 januari organiseren. Iedereen is van harte welkom om tussen 15:30-17:30 met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en de toekomst!

We wensen jullie het allerbeste en een gezond, sportief en gezellig 2023.

Hartelijke groet,
Otto Spaan
Voorzitter TPC Heiloo

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug