TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief december 2022

Kort nieuws vooraf

  • Openingstijden kantine. Vrijdagavond 9 december is de kantine gesloten. Tijdens de kersvakantie gelden aangepaste openingstijden (zie poster in kantine). Op maandag 26 december (2e kerstdag) is de kantine gesloten.
  • Wachtlijst, Vanwege het natuurlijk ledenverloop is er ruimte om leden van de wachtlijst toe te laten. Leden op de wachtlijst zullen door de ledenadministratie worden benaderd met de vraag of men nog interesse heeft. Geïnteresseerden kunnen direct instromen.

30 decembet Kind-Oude® jaar toernooi

Op vrijdag 30 december 2023 organiseren wij voor de jeugdleden van TPC Heiloo het kind oude® jaar toernooi op de club. Aan dit toernooi kunnen jeugdspelers uit de categoriën Rood, Oranje, Groen en Geel t/m 17 deelnemen samen met een volwassene. Van het koppel dat inschrijft hoeft maar 1 deelnemer lid te zijn van T.P.C. Heiloo. 

Het toernooi start vanaf 17.00 ( ontvangst) 17.30 (start) voor de categorieën rood, oranje en groen en vanaf 18.30 voor de jeugd in de categorieën junioren t/m 14 en t/m 17. Voor alle categorieën wordt er voor eten gezorgd.
Inschrijving is per koppel en even voor de duidelijkheid er worden alleen dubbels gespeeld. De organisatie deelt jullie elke wedstrijd op het niveau van het kind in. De kosten zijn 15 euro per koppel. 
Dit toernooi draait om gezelligheid, spelplezier en kent geen verliezers!!!
Schrijf je snel in!!! Klik hier voor op het inschrijfformulier.
De inschrijving sluit woensdag 21 december 2023. Vol=vol en inschrijfgeld graag contant betalen bij aanvang avond.

De Jeugdcommissie

Contributie 2023

De leden die nog een acceptgiro ontvangen om hun contributie te voldoen kunnen de acceptgiro de komende week verwachten.
Het verzoek is om zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 3 januari, het verschuldigde contributiebedrag over te maken.
Het zal de laatste keer zijn dat een deel van de leden nog een acceptgiro ontvangt. 
Vanaf 2023 mogen acceptgiro's niet meer worden gebruikt. TPC Heiloo biedt deze optie ook al enige jaren niet meer aan bij nieuwe inschrijvingen.
Het bestuur beraadt zich nog over hoe in de toekomst om te gaan met de oude afspraken over betaling per acceptgiro.

De contributie voor 2023 is overigens tijdens de ALV dit voorjaar vastgesteld. De contributie is geindexeerd met 2,7% en bedraagt € 54 voor leden t/m 10 jaar, € 90 voor leden t/m 17 jaar, € 108 voor studenten en € 169,50 voor senioren.

De ledenadministratie

(In)formele opening padelbanen 4 t/m 6

Zaterdag 3 december heeft TPC Heiloo ook (in)formeel de drie nieuwe padelbanen in gebruik genomen. Bij deze gelegenheid is uitgebreid stilgestaan bij de grote inspanningen van een kleine groep actieve, betrokken vrijwilligers van de vereniging, die de realisatie van de banen heeft begeleid. Dankzij deze vrijwilligers is de aanleg zeer voorspoedig verlopen en is de overlast op het park tot een minimum beperkt gebleven.

Opening padelbanen 4 t/m 6 in beeld (met dank aan André Voebel)

Herinnering inschrijving voorjaarscompetitie

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2023 is geopend!  Voor veel leden is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennis- of padelseizoen. De voorjaarscompetitie is ook heel geschikt (en leuk!) voor nieuwe leden en beginnende spelers. Je hebt nog tot 30 december de tijd om je in te schrijven. 

Voorjaarscompetitie tennis
De voorjaarscompetitie tennis telt in het totaal 7 speeldagen. De competitie start begin april en loopt tot begin juni.
De vrijdagavondcompetitie duurt 10 weken waarbij je om de week speelt.
De KNLTB biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor dames, heren of gemengd, alleen dubbels, kiezen voor een leeftijdscategorie etc.
Het is goed om te weten dat er op de vrijdagavond vooral nog ruimte is voor (gemengd)dubbel teams!!

Heb je nog geen team? Ook geen probleem. De competitiecommissie zoekt graag een geschikt team voor je en we stellen ook ieder jaar nieuwe teams samen. Je kunt je ook aanmelden als invaller. Teams kunnen jou dan vragen om in te vallen op het moment dat ze een speler tekort komen. 
Voor een overzicht van alle mogelijkheden, de speeldata, inschrijven en andere informatie ga je naar Voorjaarscompetitie tennis 2023.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com. Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.

Voorjaarscompetitie padel
Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom!
In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met zes padelbanen hebben we nu ook meer mogelijkheden voor de padelocmpetities.
Een padelteam bestaat uit minimaal 4 spelers. De voorjaarscompetitie padel wordt gespeeld in de maanden april en mei.
De teams die eerder hebben meegedaan aan de padelcompetitie moeten voor 1 december aangeven of ze ook dit voorjaar weer meedoen.
We verwachten dat er veel animo is, dus als jij ook mee wilt doen meld je dan snel aan per mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug