TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief juni 2022-2

Nieuwe voorzitter stelt zich voor: Otto Spaan

Op 30 mei is tijdens een extra Ledenvergadering Otto Spaan met algemene stemmen benoemd tot nieuwe voorziter van TPC Heiloo. 
Otto volgt Ton Verberne op die na zes jaar volgens de statuten niet herkiesbaar was.
We zijn als bestuur erg blij dat Otto met enthousiasme het voorzitterschap op zich wil nemen. 
Jullie kunnen Otto regelmatig treffen op ons park, maar via deze nieuwsbrief stelt hij zich vast graag aan jullie voor!

In 1970 geboren in Castricum en bijna al die tijd daar ook gewoond. Ben vader van drie kinderen ( twee dochters en een zoon) van 15, 17 en 20 jaar die tennis en padel ook steeds leuker beginnen te vinden. In mijn jeugd veel getennist bij TC Bakkum en sinds 2 jaar lid van TPC Heiloo door de introductie van padel waardoor ik net als vele anderen snel verslaafd aan dit spelletjes was. Ik speel nu met drie andere toppers padel competitie op zondag en speel heel af en toe nog tennis met de kinderen. 

Sinds ik bij TPC Heiloo lid ben voelt het als een hele warme en gezellige club. Toen er tijdens de ALV gemeld werd dat ze op zoek waren naar een nieuwe voorzitter begon er al meteen een vuurtje te branden. Na wat gesprekken met Ton en de andere bestuursleden heb ik de knoop doorgehakt. Het lijkt me een super leuke uitdaging om alles verder uit te breiden en de sterke organisatie die er al staat nog verder uit te breiden. We staan er als club goed voor en investeren in te toekomst om het voor iedereen nog beter en leuker te maken. 

Ik wil Ton van harte bedanken voor al het goede werk wat hij gedaan heeft en nog steeds doet voor de club. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere bestuursleden en alle vrijwilligers die zich met ziel en zaligheid voor ons allemaal inzetten. Erg mooi om deze passie voor de club te zien. 

Otto Spaan

2 t/m 10 juli Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open

Komend weekend start het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open. Zaterdag worden de eerste wedstrijden gespeeld. Zondag 3 juli is een rustdag voor de kermisgangers. Van maandag 4 t/m zondag 10 juli is het weer volle bak tennis, padel en gezelligheid op het park.

Vanwege het toernooi is er GEEN mogelijkheid om vrij te spelen (tennis of padel) op:

  • zaterdag 2 juli van 12:00-18:00 uur
  • maandag 4 juli t/m zaterdag 8 juli vanaf 17:00 uur
  • zaterdag 9 juli de gehele dag
  • zondag 10 juli tot 18:00 uur

Natuurlijk is iedereen de hele week welkom. Naast tennis en padel zal er veel gezelligheid zijn op het park met activiteiten voor jong en oud en met heerlijke hapjes en drankjes. Veel plezier allemaal!

Schrijf nu nog in voor jeugdtoernooi of Spanish Nights padel

De inschrijving voor het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open-toernooi is gesloten, maar niet getreurd, want:

  • de jeugd heeft nog 4 dagen de tijd om zich in te schrijven voor het Open Jeugdtoernooi TPC Heiloo 2022. Het Open jeugdtoernooi wordt gespeeld van 11-7-2022 t/m 16-7-2022. Inschrijven via de volgende link: inschrijven.
  • padelliefhebbers van alle niveaus hebben nog tot 30 juli de tijd om zich in te schrijven voor het Eiland de Wild P250 Padel Open Spanish Nights 2022. DIt padeltoernooi wordt gespeeld van 13-8-2022 t/m 21-8-2022. Inschrijven via de volgende link: inschrijven.

Open Jeugdtoernooi TPC Heiloo 2022

Eiland de Wild P250 Padel Open Spanish Nights 2022

Herinnering: Toernooicommissie gezocht

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug