TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief mei 2022

Kort nieuws TPC Heiloo

 • Bijzondere Algemene Leden Vergadering op maandag 23 mei, aanvang 20:00 uur.
  Tijdens de ALV op 28 maart is al aangekondigd dat op 23 mei een bijzondere Algemene Leden Vergadering wordt gehouden.
  Op de agenda staan in ieder geval de vacature van voorzitter en het reserveren van banen (zie hierna).
 • Vacature voorzitter
  Tijdens de afgelopen ALV is Ton Verberne conform de statuten na 2 termijnen afgetreden als voorzitter. Een nieuwe kandidaat heeft zich nog niet aangediend. Wie staat er op om deze schone taak op te pakken? Je staat er niet alleen voor, treft een gezonde vereniging aan en je kunt een mooie bijdrage leveren aan het sportplezier van velen! Meer weten? Stuur een mail naar info@tpcheiloo.nl
 • Update uitbreiding padel
  De leden hebben tijdens de ALV in ruime meerderheid gestemd voor de uitbreiding van het aantal padelbanen. De commissie is direct hard aan de slag gegaan met deze opdracht. Veel hangt nog af van beschikbaarheid van aannemers en materialen, maar het streven is om komende winter de 3 extra padelbanen te kunnen opleveren.
 • Reserveren banen en onsportief gedrag
  De afgelopen tijd worden we als bestuur en vrijwilligers helaas regelmatig geconfronteerd met onsportief gedrag van leden (en niet-leden).
  Er wordt gewerkt aan een aantal voorstellen die de regels rond afhangen duidelijker en meer eenduidig moeten maken.
  Op voorhand roepen we iedereen op om zich aan de regels in ons huishoudelijk reglement te houden. Denk daarbij aan: Het lijkt betuttelend, maar als iedereen zich aan deze regels houdt dan hebben alle leden evenveel gelegenheid om te spelen en kunnen onze vrijwilligers ook met plezier op de baan staan.
  • Alle spelers moeten afhangen, dus 4 spelers op de baan betekent dat deze 4 spelers allemaal afhangen
  • Het is niet toegestaan je ledenpas uit te lenen
  • Tijdens de piekuren (maandag- t/m vrijdagavond) zijn alleen leden welkom op de banen
  • Introducés zijn alleen in daluren welkom en dan tegen betaling (betalen in de kantine)
  • Na het spelen veeg je de baan (tenzij de baan nat is)
  • Fietsen horen in de fietsenstalling

Padel-toernooi voor TPCH bij Plaza Padel

Hierbij nodigen wij alle TPCH-leden uit voor een TPCH Plaza Padel Party bij Plaza Padel Heiloo (de hal). Dit wordt een funtoernooi in padelstijl. Na iedere 10 minuten draaien de winnaars en verliezers door naar een volgende baan en spelen je met andere spelers. Dit doen we in 3 rondes van een half uur. Het gaat vooral om de fun, met elkaar, niet om de winst. Deelname is volledig gratis. Er zijn ook gratis leenrackets beschikbaar. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Het unieke is dat we met veel spelers de baan op kunnen omdat we op 8 banen tegelijk spelen. 2 groepen die om en om een half uur spelen. Er wordt op niveau ingedeeld. We verwachten zowel tennissers, padellers als tennis-padellers. Je kunt ook testrackets uitproberen. Marcel Bogaart, voormalig nummer 1 van Nederland doet ook mee, als je met hem op de baan staat krijg je uiteraard ook tips.

Kom kennismaken met de hal. Je kunt je inschrijven via www.padelparty.nl, door op de flyer te klikken (vol=vol). Als je vragen hebt, kun je ze stellen aan Martijn en Linda via info@padelparty.nl. Doe je ook mee? Individueel inschrijven.

Lintje voor Dirk Moot

Op 26 april werd Dirk Moot met een smoes naar het gemeentehuis gelokt. Er zou een gesprek worden gevoerd over het groen op het park. Eenmaal op het gemeentehuis werd al snel duidelijk dat Dirk met hele andere redenen moest komen opdraven. Het had 'Zijne Majesteit de Koning behaagd' om Dirk te benoemen tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau, oftewel: Dirk kreeg een lintje!

Dirk Moot is al 34 jaar groundsman binnen onze vereniging. Als vrijwilliger is Dirk vrijwel dagelijks op het park om de tennis- en padelbanen te onderhouden en om het park er piekfijn uit te laten zien. Alleen tijdens zijn schaarse vakanties meldt Dirk zich af, maar die vakanties plant hij dan wel zo dat hij thuis is op het moment dat er wedstrijden of toernooien op het programma staan.
Dirk is al heel lang goud waard voor de vereniging en het is dan ook fantastisch dat Tanja Alberda en Nico Meijer zich ervoor hebben ingezet om Dirk voor te dragen voor een lintje.
Na de officiële momenten op het gemeentehuis en in de Witte kerk werd Dirk gastvrij onthaald op de club. Dirk zijn eigen koor stond klaar om Dirk toe te zingen. Heel veel leden waren naar de club gekomen om Dirk en natuurlijk ook zijn vrouw Annet persoonlijk te feliciteren en te bedanken.

Dirk, ook via deze weg nogmaals gefeliciteerd en enorm bedankt voor jouw tomeloze inzet in al die jaren!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug