TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief maart 2022-3

Vrijspelen tijdens de clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zijn dit weekend gestart en duren nog t/m zondag 27 maart. Dit betekent dat komende week een aanzienlijk deel van de banen bezet is. Vanwege het grote aantal inschrijvingen is vrijspelen op de padelbanen vrijwel uitgesloten op de avonden en in het weekend. Op de tennisbanen is wel enige ruimte, ook omdat er weinig lessen zijn. Wil je in de avond of volgend weekend vrij tennissen, meld je dan even bij de wedstrijdtafel. Daar zal dan bekeken worden of er een baan vrij is en wanneer jij kunt spelen. 

3 april ouder-kind toernooi

Op zondag 3 april organiseren wij voor de jeugd t/m 17 jaar het Ouder Kind toernooi op de club. Van het koppel dat inschrijft hoeft maar 1 deelnemer lid te zijn van TPC Heiloo. Een volwassen lid van TPC Heiloo mag dus ook met een jongere die niet lid is inschrijven. Jullie kunnen inschrijven voor tennis of padel. Het toernooi start vanaf 11.45 ( ontvangst) 12.00 (start) en zal duren tot ongeveer 16.00. Voor het inschrijfgeld regelen Laura en haar team ook nog een patatje met iets lekkers voor de jeugd. Voor de volwassenen een soepje met een broodje kroket, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. Als blijkt dat de inschrijving heel snel vol is bestaat er een kans dat wij in shifts gaan werken, maar daar krijgen jullie dan uiteraard bericht over.

Inschrijving is per koppel en even voor de duidelijkheid er worden alleen dubbels gespeeld. De organisatie deelt jullie elke wedstrijd op het niveau van het kind in. De kosten zijn 15 euro per koppel.

Dit toernooi draait om gezelligheid, spelplezier en kent alleen winnaars!!!
Schrijf je snel in via het inschrijfformulier !!!

De inschrijving sluit woensdag 30 maart. Vol=vol en inschrijfgeld graag contant betalen bij aanvang middag.

Esther Oostrom

TPC Heiloo op NK Padel

Vorig weekend hebben Frits Hakkesteegt, Jan Zuurbier, Louise Vonk en Linda Menkhorst TPC Heiloo vertegenwoordigd op het NK Padel in Zwolle. Op het NK was de nationale top aanwezig in alle leeftijdscategorieën.

Frits heeft bij de 55+ gespeeld. Jan heeft samen met Eric de Lange, voorzitter van TPC Daalmeer de kwartfinale bereikt bij de HD 50+, met prachtige wedstrijden. En Louise en Linda zijn 2e geworden bij de DD 40+ met winst in een spannende 3-setter.

Dit was nog het NK 2021, dus dit jaar volgt het NK 2022. We hopen dat er dan nog meer spelers van TPC Heiloo zich gaan inschrijven voor het hoofdtoernooi of een leeftijdscategorie, zowel bij de jeugd als de veteranen.

De padelcommissie

25 maart Après-ski party met feest DJ Mentwitt

De clubkampioenschappen staan in het teken van Après-ski.
Vrijdag 25 maart komt DJ Mentwitt een Après-ski-feestje bouwen op de club.
Iedereen is welkom!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug