TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief februari 2022-2

Overlast vanwege renovatie kunstgras tennisbanen

Komende maandag (28 februari) start de renovatie van de tennisbanen 1, 2, 5 en 6. Aannemer Antea heeft naar verwachting 2 weken nodig om de 4 tennisbanen weer als nieuw te maken. Alle spelers (tennis en padel) zullen de komende 2 weken hinder ondervinden van de renovatie.

Het eindresultaat zal er mogen zijn, maar de renovatie gaat de komende 2 weken wel de nodige overlast geven. Om de overlast te beperken en de lasten te verdelen hebben we een aantal afspraken gemaakt. Hierbij nog een keer de afspraken op een rijtje. De afspraken gaan in per 28 februari en duren naar verwachting 2 weken.

 1. Voor tennis en voor padel gelden tijdelijk de volgende regels bij reserveren van een tennis- of padelbaan:
  • Een reservering kan max. 24 uur van tevoren gemaakt worden (in de huidige situatie is dit 72 uur). Eerder gemaakte reserveringen zullen eventueel aangepast worden. We kunnen zo snel inspelen op veranderingen.
  • Afwijkende bloktijden bij het reserveren van de banen. Van 9.00 uur tot 23.00 gelden voor alle banen bloktijden van 1 uur (en dus niet 5 kwartier).
  • Ieder lid kan maximaal 1 bloktijd per dag reserveren, Je kunt wel doorspelen als er na jou geen reservering is. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk spelers een keer spelen. Advies: ga eens op zaterdagavond of zondagavond spelen!
 2. De parkeergelegenheid is beperkt. Kom bij voorkeur op de fiets, maar als je met de auto komt maak dan gebruik van de parkeergelegenheid bij het PCC of bij HSV. Parkeer je auto niet in het gras langs het Maalwater (fietspad/toegang HSV). Dit levert gevaarlijke situaties op voor fietsers.
 3. Er is in deze 2 weken geen ruimte voor racketochtend/avond.
 4. De lessen zullen gewoon doorgang vinden en waar nodig worden verplaatst naar de beschikbare tennisbanen.
 5. Op het park zullen aparte looproutes gelden om de banen te bereiken (i.v.m. gevaarlijk werkverkeer).

De renovatie wordt begeleid door onze vrijwilligers. Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Ab van den Berg via: Berg37@ziggo.nl

Herinnering Clubkampioenschappen senioren tennis en padel 2022

De Clubkampioenschappen senioren 2022 gaan plaatsvinden van 19 t/m 27 maart. De inschrijving is geopend. Thema van de clubkampioenschappen is après-ski

De clubkampioenschappen staan open voor alle leden van 18 jaar en ouder. Spelniveau maakt niet uit, want je kunt voor zowel tennis als padel inschrijven op elk niveau. Voor de mensen met een drukke agenda: je mag 3 momenten van verhindering opgeven.
Inschrijven kan via toernooi.nl. Voor vragen kun je altijd in de kantine terecht.

Open dag voor jeugd

De vereniging kent een wachtlijst voor senioren, maar voor jeugdleden is nog wel plek. Daarom organiseren we op 13 maart een Open dag tennis en padel voor de jeugd. Zegt het voort!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug