TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Corona update

Corona update

Het kabinet en het OMT maken zich grote zorgen om de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus. Om de verspreiding van het virus te vertragen heeft het kabinet vanaf zondag 19 december een harde lockdown ingesteld die voorlopig geldt t/m 14 januari.Tennis en padel blijft wel mogelijk tot 17:00 uur. 
Dat betekent dat ook TPC Heiloo ieder dag open is van 9:00 tot 17:00 uur.
Leden die dat willen kunnen tennissen en padellen onder de volgende voorwaarden:

  • Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt dat enkelen en dubbelen is toegestaan. Hierbij geldt wel dat spelers altijd 1,5 meter afstand tot elkaar moeten bewaren (dat geldt dus ook voor de dubbelpartners). Verder geldt: geen fysiek contact, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives en wissel niet van baanhelft.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen tennissen en padellen en onderlinge wedstrijden spelen op onze eigen club.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • De kantine is gesloten, maar er kan wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

Een volledig overzicht van de maatregelen, die de KNLTB heeft opgesteld in overleg met NOC*NSF en VWS, is terug te vinden op de website van de KNLTB.

We vragen iedereen dringend om bovenstaande regels in acht te nemen en gezond verstand te gebruiken.
Vanzelfsprekend blijft gelden: bij klachten thuis blijven!

Het bestuur

Herinnering voorjaarscompetitie senioren tennis en padel

Als je nog wilt inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2022 dan moet je snel zijn. De inschrijving is verlengd tot 5 januari. 
Voor een overzicht van alle mogelijkheden bij tennis, de speeldata, inschrijven en andere informatie ga je naar Voorjaarscompetitie tennis 2022.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com. Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook je geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.
Heb je interesse in de voorjaarscompetitie padel meld je dan aan per mail naar padel@tpcheiloo.nl.

Alle tennisbanen voorzien van LED-verlichting

Afgelopen week zijn al onze 12 tennisbanen voorzien van LED-verlichting. Hiermee is een volgende stap gezet in de verduurzaming van het park.
Eerder werden ook al 30 zonnepanelen geplaatst, werden de padelbanen van LED-verlichting voorzien en werd ook horeca-apparatuur vervangen door energiezuinige apparatuur.
Prettig om te weten dat we sporten op een duurzaam sportpark én dat de vereniging ondertussen flink bespaart op de energiekosten.

Begin maart nieuw kunstgras op de tennisbanen 1, 2, 5 en 6

Als het weer het toelaat wordt in de eerste weken van maart het kunstgras van de banen 1, 2, 5 en 6 vernieuwd.
We zullen een week of 2 ruimte moeten maken voor de aannemer, maar dan hebben we ook weer 4 nieuwe tennisbanen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug