TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief december 2021

50% korting Plaza Padel voor leden TPC Heiloo

Leden van TPC Heiloo krijgen tijdelijk 50% korting op een clubmembership bij Plaza Padel. In plaats van € 200 betaal je als lid van TPC Heiloo nu € 100 per jaar. Met een clubmembership bij Plaza Padel krijg je 50% korting op iedere reservering bij Plaza Padel. De korting geldt alleen voor jou persoonlijk, dus niet voor de andere spelers. Het aanbod geldt 'zolang de voorraad strekt' dus zorg dat je er snel bij bent. Interesse: stuur een mail naar Puck@PlazaPadel.com.

Plaza Padel heeft deze week de banen aan de Dors in gebruik genomen. Hiermee is Heiloo 8 padelbanen rijker.
Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken.
Ook als TPC Heiloo gaan we graag de samenwerking aan met Plaza Padel. We doen dit in het belang van onze leden, onze club én in het belang van padel.
Als lid ervaar je nu al voordeel met de kortingsactie. Het is ook prettig dat er nu meer mogelijkheden zijn om padel te spelen in Heiloo.

Is Plaza Padel dan geen concurrent voor TPC Heiloo? Nee, zeker niet. Padel groeit zo hard dat we alleen maar blij zijn dat er meer capaciteit beschikbaar komt. Uit de leden-enquête is duidelijk gebleken dat mensen ook buiten willen blijven padellen. Dat kun je bij TPC Heiloo het hele jaar onbeperkt doen, waarbij je padel ook nog eens kunt combineren met tennis. Ervaringen in andere plaatsen hebben inmiddels ook al aangetoond dat een padelhal leidt tot nog meer interesse in het buiten padellen. Plaza Paden en TPC Heiloo zullen elkaar dus alleen maar versterken!

Wie houdt de stand bij?

Al vele jaren zorgt Onno Franken ervoor dat TPC Heiloo de financiën op orde houdt. Onno heeft dit gedaan als penningmeester en de afgelopen jaren als financieel administrateur ter ondersteuning van de penningmeester. Na vele jaren wil Onno nu het stokje graag overdragen aan iemand anders. Wie heeft affiniteit met cijfers en wil deze rol op zich nemen?
Je staat er zeker niet alleen voor, want Onno is bereid en beschikbaar om de werkzaamheden geleidelijk aan over te dragen en ook de penningmeester zal je met raad en daad bijstaan.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar penningmeester@tpcheiloo.nl. De vacature is ook terug te vinden op de website: vacature financieel administrateur

Herinnering voorjaarscompetitie senioren tennis en padel

Als je nog wilt inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2022 dan moet je snel zijn want de inschrijving sluit op 20 december
Voor een overzicht van alle mogelijkheden bij tennis, de speeldata, inschrijven en andere informatie ga je naar Voorjaarscompetitie tennis 2022.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com. Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook je geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.
Heb je interesse in de voorjaarscompetitie padel meld je dan aan per mail naar padel@tpcheiloo.nl.

Bericht ledenadministratie

In december en januari wordt de contributie voor het kalenderjaar 2022 geïnd.
Deze week zijn de acceptgiro's verzonden aan de leden die nog geen toestemming hebben gegeven tot een automatische incasso.
Begin januari zullen de overige contributies geïncasseerd worden.

Ondertussen hanteert TPC Heiloo alweer een half jaar een wachtlijst voor 18+. Door verloop komt er eind van dit jaar een aantal plaatsen vrij. In december zullen de mensen die op de wachtlijst staan in volgorde van aanmelding worden benaderd.

De ledenadministratie

Komende week aanleg LED-verlichting tennisbanen

Komende week wordt de verlichting van de tennisbanen vervangen door LED-verlichting.
Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van veel leden in vervulling. De LED-verlichting is veel prettiger om bij te tennissen en de energierekening van de club zal ook flink omlaag gaan.
Mogelijk zullen de werkzaamheden deze week enige overlast geven, maar de aannemer heeft gemeld dat er gewoon getennist kan worden.

Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug