TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo Corona update, competitie, Plaza Padel en LED

Corona update - Avondlockdown bij TPC Heiloo

Met ingang van vandaag gelden aanvullende Corona-maatregelen. De grootste verandering voor tennis en padel is dat het park om 17:00 uur moet sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot zondag 19 december. Een volledig overzicht van de geldende maatregelen voor tennis en padel is terug te vinden op de website van de KNLTB.
Wat betekent het concreet voor TPC Heiloo:

  • Vrij spelen blijft mogelijk tot 17:00 uur. Later afhangen is niet mogelijk en de lichten blijven in de avond uit.
  • Lessen tot 17:00 uur gaan gewoon door. Voor de lessen vanaf 17:00 uur wordt per lesgroep door de trainers gezocht naar een oplossing. Zoveel mogelijk lessen zullen overdag worden gepland, ook in de weekends. Op deze manier zorgen de trainers ervoor dat alle lessende leden toch zoveel mogelijk hun lessen kunnen volgen. 

Vanwege deze bijzondere situatie kan het gebeuren dat in de weekends tegelijkertijd meer dan 5 banen voor les in gebruik zullen zijn. Er zullen echter altijd banen beschikbaar blijven om vrij te spelen.
We bedanken trainers en vrijwilligers die zich weer inzetten om ook op deze situatie in te spelen!

Voorjaarscompetitie senioren tennis en padel

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2022 is geopend! Je moet er snel bij zijn want de inschrijving sluit op 20 december.
Voor veel leden is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennis- of padelseizoen. De voorjaarscompetitie is ook heel geschikt (en leuk!) voor nieuwe leden en beginnende spelers.

Voorjaarscompetitie tennis
De voorjaarscompetitie tennis telt in het totaal 7 speeldagen. De competitie start begin april en loopt tot begin juni.
De KNLTB biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor dames, heren of gemengd, alleen dubbels, kiezen voor een leeftijdscategorie etc.
Heb je nog geen team? Ook geen probleem. De competitiecommissie zoekt graag een geschikt team voor je en we stellen ook ieder jaar nieuwe teams samen. Je kunt je ook aanmelden als invaller. Teams kunnen jou dan vragen om in te vallen op het moment dat ze een speler tekort komen. 
Voor een overzicht van alle mogelijkheden, de speeldata, inschrijven en andere informatie ga je naar Voorjaarscompetitie tennis 2022.
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar jurjenvdmeer1212@gmail.com. Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.

Voorjaarscompetitie padel
Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden  april en mei.
TPC Heiloo heeft al een behoorlijk aantal teams ingeschreven, dus als je nog mee wilt doen meld je dan snel aan per mail naar padel@tpcheiloo.nl.

Plaza Padel 

De aanleg van de indoor-padelbanen bij onze nieuwe buren van Plaza Padel vordert gestaag. 
Als vereniging hebben we goed contact met Plaza Padel en worden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Wil jij ook op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de Whats Appgroep die Plaza Padel speciaal hiervoor heeft opgestart: Plaza Padel Heiloo.

Laatste nieuws over LED-verlichting tennisbanen

In de laatste week voor de kerstvakantie zal de baanverlichting op alle tennisbanen worden vervangen door LED-verlichting.
De komende weken blijft het park helaas donker, maar zodra we ook 's avonds weer kunnen tennissen zal dat waarschijnlijk onder LED-verlichting zijn.
We kunnen dan direct de voordelen van LED-verlichting ervaren:

  • Wit, helder en gelijkmatige verlichting van de tennisbanen. Dus: prettiger tennissen.
  • Sterk verlaagd energieverbruik. Goed voor milieu en portemonnee.
  • Regelbare lichtniveau.
  • Lampen zijn direct op volle lichtsterkte.
  • Minieme lichthinder voor omwonenden.
  • Simpel te bedienen via PC of smartphone. We kunnen straks de verlichting koppelen aan het reserveringssysteem. Zo sta je nooit in het donker te spelen en hoeven de lampen niet te branden als er niet wordt gespeeld.

De aanleg van LED-verlichting op de tennisbanen is een belangrijke kwaliteitsverbetering die mede mogelijk wordt gemaakt door de tomeloze inzet van een aantal zeer betrokken leden/vrijwilligers!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug