TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief november 2021-2

Algemene Leden Vergadering uitgesteld, maar we zitten niet stil

Met de huidige corona-ontwikkelingen ziet het er nog niet naar uit dat we op hele korte termijn een Algemene Leden Vergadering (ALV) fysiek bij elkaar kunnen roepen. We zouden een digitale ALV kunnen organiseren, maar we vinden dat geen goede manier om het voorstel tot uitbreiding van de padelbanen samen met de leden te bespreken. Daarmee wachten we tot fysiek vergaderen weer mogelijk en verantwoord is.

Waar we niet meer kunnen en willen wachten is de vervanging van kunstgras en de aanleg van LED-verlichting op de tennisbanen.
Om toch maar in corona-termen te blijven: hiermee geven het tennis binnen TPC Heiloo een flinke boost!!
Voor beide projecten hebben we eerder financieel voorzieningen getroffen en kunnen we nog een beroep doen op subsidies.

Vervanging kunstgras tennisbanen 1, 2, 5 en 6 door nieuw kunstgras
De afgelopen ledenvergadering is al besproken dat de toplaag van een aantal kunstgrasbanen dringend aan vervanging toe is.
Het gaat om de banen 1, 2, 5 en 6. De ALV heeft de commissie Baankeuze opdracht gegeven om aan de slag te gaan met de vervanging van de huidige kunstgras toplaag door een nieuwe kunstgras toplaag. Na een uitgebreide aanbestedingstraject zijn de besprekingen inmiddels in ver gevorderd stadium. 
Het is de bedoeling dat komend (voor)jaar de 4 kunstgrasbanen 1, 2, 5 en 6 worden vernieuwd. Hierbij worden ook zaken als netpalen, scoreborden en hekwerk meegenomen.

Aanleg LED-verlichting op alle tennisbanen
De vervanging van de huidige baanverlichting door LED-verlichting is al diverse keren besproken tijdens de ALV.
LED verlichting heeft een aantal grote voordelen t.o.v. de huidige verlichting. Zo is LED veel prettiger bij het spelen, energiezuiniger, goedkoper in onderhoud en veel beter te bedienen (bijvoorbeeld op afstand). Zeker gezien de huidige energieprijzen en de staat van de huidige verlichting willen we met LED ook niet langer wachten. Bedoeling is om nog dit jaar (!) alle tennisbanen te voorzien van LED-verlichting.
Voor vragen over de aanleg van de LED verlichting kunt u een mail sturen naar voorzitter@tpcheiloo.nl.

Snel aanmelden voor de Sint-sjoemelavond van 3 december

Beste jeugdleden, de jeugdcommissie organiseert weer een fantastische activiteit!

Vrijdag 3 december hebben we een speciale Sjoemelavond, namelijk de Sint Sjoemelavond. Deze Sjoemelavond bestaat uit Sjoemelen, pietenbingo en wat lekkers. Voor deze Sjoemelavond moeten  er van tevoren bepaalde inkopen gedaan worden en daarom willen wij graag weten hoeveel kinderen er komen. Jullie kunnen tot 24 november inschrijven via het inschrijfformulier.

Uiteraard is de sjoemelavond voor iedereen en mogen al jullie vriendjes en vriendinnetjes ook komen, maar schrijf hen ook even in als ze mee willen doen zodat wij ook wat voor hun kunnen regelen.

Voor de kinderen die lid zijn, bedragen de kosten €5,00 per persoon. Voor degene die geen lid zijn, bedragen de kosten €10,- per persoon. Neem het bedrag alsjeblieft contant mee naar de sjoemelavond. Het feest begint om 18:30 uur en eindigt rond 20.00/20.30. 

Wij zien jullie op 3 december!

Groetjes de jeugdcommissie

Ideeën voor betere bezetting van de tennisbanen in de avond

In de vorige nieuwsbrief deden we een oproep aan leden om mee te denken over mogelijkheden om de tennisbanen in de avonden beter te benutten.
Aanleiding was de constatering dat de banen vooral druk bezet zijn van 20:00-21:15 uur, maar daarvoor en daarna veel minder.
Verschillende leden hebben op de oproep gereageerd en ideeën aangedragen. Daar zijn we heel blij mee! Op korte termijn zullen we (online) met de leden in gesprek gaan om de alternatieven te bespreken.

Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug