TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief oktober 2021-2

Jeugdclubkampioenschappen 2021 van start

Het zal de bezoekers van ons park niet zijn ontgaan: de clubkampioenschappen voor de jeugd zijn van start gegaan. Maandag zijn de eerste wedstrijden gespeeld. De meeste wedstrijden worden overdag gespeeld, maar met name op de donderdag zullen, als het weer het toelaat, ook in de avond nog een aantal banen bezet zijn.

Een sportief en gezellig programma is in elkaar gezet door Esther Oostrom, met steun van Laura en toppers uit onze eigen jeugdopleiding. 

De Jeugdclubkampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door Bureau Aldoende.
Daarnaast leveren ook de volgende sponsoren een bijdrage: DI Fiorentina, Bowling Heiloo, AZ, Kösters Elektra, Tennisvoordeel, BGMW, AH 't Loo en Liefting groente en fruit.

Leden Rabobank kunnen TPC Heiloo steunen

Afgelopen jaren heeft TPC Heiloo met succes meegedaan aan de Rabo ClubSupport actie. Veel leden van de Rabobank hebben de club gesteund met hun stem en daarmee een financiële bijdrage. Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank de club steunen via Rabo ClubSupport. De inkomsten kunnen we als vereniging goed gebruiken. We roepen dan ook alle leden van de Rabobank op om voor 25 oktober hun stem uit te brengen op TPC Heiloo.
Bedankt!!!!

22 november ALV Led-verlichting, vervanging kunstgras en uitbreiding padelbanen

Op maandag 22 november vindt een bijzondere Algemene Leden Vergadering plaats.
Op de agenda staat in ieder geval een aantal belangrijke onderwerpen: 

  • Vervanging van de verlichting op de tennisbanen door LED-verlichting.
  • Vervanging van het kunstgras op een aantal tennisbanen.
  • Mogelijke uitbreiding van het aantal padelbanen.

Nadere informatie volgt, maar noteer de datum vast in je agenda!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug