TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief oktober 2021

Jeugdclubkampioenschappen 2021 in het teken van circus

Van maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober worden de Jeugdclubkampioenschappen gespeeld. Als je erbij wilt zijn dan moet je opschieten want inschrijven is nog mogelijk tot en met dinsdag 5 oktober. Je hebt dus nog maar een paar dagen de tijd!
Het thema van de jeugdclubkampioenschappen 2021 is Circus en we hebben een geweldig programma voor de hele week. Elke dag zullen Laura en haar team ons eten verzorgen en bij mooi weer gaan we een nachtje kamperen op de tennisbaan. We zijn nog bezig met een verrassings-act en dan hebben we het nog niet eens over de geweldige tenniswedstrijden! Uiteraard zal dit allemaal afhangen van het aantal inschrijvingen, dus schrijf je snel in via www.toernooi.nl !!

Corona toegangsbewijs (QR-code) bij TPC Heiloo

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Corona-maatregelen eind september zijn versoepeld. Wel geldt een aantal nieuwe maatregelen. De belangrijkste maatregel is dat bezoekers van de horeca een coronatoegangsbewijs moeten hebben. Ook bij TPC Heiloo moet je dit bewijs tonen als je in de kantine komt zitten of staan. 

De KNLTB heeft de nieuwe maatregelen op haar website gepubliceerd (Corona update KNLTB), maar het komt erop neer dat sinds zaterdag 25 september de volgende regels gelden:

  • Voor gasten die binnen in het clubhuis zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is een coronatoegangsbewijs nodig. De check zal niet gelijk bij de ingang gedaan worden, maar kan gedaan worden als je in het horecagedeelte plaatsneemt. Kan je geen bewijs tonen, dan moet je helaas buiten plaatsnemen.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Het deel van de kantine rondom de bar blijft enigszins afgescheiden van de rest van de ruimte zodat het mogelijk is om zonder toegangsbewijs een drankje/hapje af te halen.

We doen een dringend beroep aan onze leden en bezoekers om aan bovenstaande regels mee te werken. Dit is ook in het belang van onze horeca. De gemeente Heiloo voert controles uit en zeker na de zware Corona-periode zit de horeca niet te wachten op een fikse boete.

Bestuur TPC Heiloo

Uitwisseling tennis heren Senioren met TC Alkmaar

Wij (John Bosman en Ab) gaan het weer organiseren .....  de uitwisseling met TC Alkmaar. Op 27 oktober spelen we bij TC ALKMAAR. De return zal op woensdagmiddag 10 november in Heiloo zijn.
Het programma: om 13.00 u aanwezig zijn voor ontvangst met koffie. Vanaf 13:30 uur spelen we de eerste ronde van een uur. Daarna pauze met tijd om iets drinken met wat lekkers erbij. Vervolgens spelen we nog een uur. We sluiten af met een drankje en een hapje. De kosten voor de consumpties delen we met elkaar.
Mochten we vanwege het weer niet kunnen spelen, dan schuiven we door naar een later moment.

Geef je zo snel mogelijk op. Wij kijken hoe we aan een leuke en gezellige samenstelling (gelijk aantal) kunnen komen.

Opgave TPCH bij; Ab van den Berg, per mail aan ab.hanny@gmail.com, of via WhatsApp naar 0615606732

Led-verlichting, vervanging kunstgras en uitbreiding padelbanen

Terwijl het tennis- en padelseizoen waar ouderwets op gang is gekomen, wordt op de achtergrond gewerkt aan een drietal grote projecten:

  • Vervanging van de verlichting op de tennisbanen door LED-verlichting.
  • Vervanging van het kunstgras op een aantal tennisbanen.
  • Mogelijke uitbreiding van het aantal padelbanen.

Op 19 april heeft de Algemene Leden Vergadering (ALV) aan de Commissie Baankeuze de opdracht gegeven om de plannen voor de drie genoemde projecten verder uit te werken. Zeker voor de vervanging van de verlichting en de vernieuwing van een aantal kunstgrasbanen zijn de plannen inmiddels concreet. Ook de uitwerkingen rond padel zijn inmiddels ver gevorderd.

Tijdens een bijzondere ALV in november zullen de leden worden geïnformeerd over de status van de vervanging van kunstgras en vervanging van de baanverlichting op de tennisbanen. Ook zullen de plannen rond padel aan de leden worden voorgelegd. Daarnaast zal het bestuur het beleidsplan 2022-2025 aan de leden presenteren.
De exacte datum van deze bijzondere ALV is nog niet vastgesteld, maar gezien het belang van de agendapunten wilden we toch graag vast deze aankondiging doen. De exacte datum van de ALV zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Kort nieuws

  • Parkeren: niet in het gras en houd rekening met elkaar. Als je met de auto naar de club komt, dan is er meestal nog wel ruimte in een van de parkeervakken bij ons park. Zijn alle parkeervakken vol, dan is er parkeerruimte bij het PCC of bij HSV. Meer dan 100 meter lopen is het niet. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat je in het gras parkeert, of dat je andere het uitrijden onmogelijk maakt.
  • (Nog) geen interne vrijdagavond competitie. Vanwege de late start van de reguliere najaarscompetitie is er dit jaar geen ruimte voor een interne vrijdagavond competitie. Een goed alternatief voor de interne vrijdagavondcompetitie is de clubladder. Via de clubladder kun je iedere twee weken een potje tennis of padel spelen. De ladder brengt je in contact met je tegenstander. In overleg kun je samen een geschikt moment zoeken om te spelen. Dat kan iedere dag van de week. Meer informatie over de clubladder vind je hier. Aanmelden kan ieder moment.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug