TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief september 2021

De clubkampioenschappen voor de senioren zitten erop. Het was een heel geslaagd toernooi, perfect georganiseerd door Frank, Jesper, Aris en Aaik.
Afgelopen zondag begon al weer het volgende toernooi: het Eiland de Wild Open. Met de prachtige weersverwachtingen belooft dat opnieuw een mooie tennisweek te worden. Ondertussen is ook de jeugdkalender voor de rest van het jaar goed gevuld!

Activiteiten voor de jeugd

Beste jeugdleden van TPC Heiloo, de vakantie zit er weer op en ook bij TPC Heiloo zijn we voor jullie bezig met de organisatie van allerlei activiteiten tot het einde van het jaar. Pak de agenda er maar bij.....

Jeugdcompetities
Op zondag 12 september start de groene competitie en een week later de andere competities. Afgelopen zondag heeft de competitie spelende jeugd al van de trainers een training en aansluitend een Kahoot quiz gehad om zich hierop voor te bereiden.
Wij wensen jullie alvast heel veel succes de komende weken!

Jeugdclubkampioenschappen
Op maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober starten de Jeugdclubkampioenschappen.
Het thema is Circus en we hebben een geweldig programma voor de hele week. Elke dag zal Laura en haar team ons eten verzorgen en bij mooi weer gaan we een nachtje kamperen op de tennisbaan. We zijn nog bezig met een verrassingsact en dan hebben we het nog niet eens over de geweldige tenniswedstrijden!  Uiteraard zal dit allemaal afhangen van het aantal inschrijvingen, dus schrijf je snel in via www.toernooi.nl!!

Wat er nog meer op de jeugdkalender staat:

  • Op maandag 25 oktober starten de winterlessen en mochten jullie je daar nog niet voor hebben opgegeven, dan kan dit nog t/m 20 september.
  • Op zaterdag 30 oktober is er voor jullie nog een Halloween night en dan kunnen jullie lekker griezelen en gruwelen! 😉 De inschrijving hiervoor start begin oktober en uiteraard krijgen jullie hier dan bericht van. 
  • Op vrijdag 5 november hebben we een normale Sjoemelavond, maar voor de Sjoemelavond op 3 december zal ingeschreven moeten worden, want dat staat in het teken van Sinterklaas.
  • Donderdag 30 december sluiten we af met een oliebollentoernooi en dan gaan we met z’n allen van 2022 weer een mooi jaar maken.

Sportieve groet,
Bestuur en Jeugdcommissie van TPC Heiloo

Eiland de Wild Open

T/m komende zondag wordt het Eiland de Wild Open dubbeltennis toernooi gespeeld. Met het mooie weer zullen het de komende dagen poulewedstrijden worden met een lange nazit. Op zondag niet alleen de finales, maar ook de trekking van de loterij. De opbrengst van de loterij is dit jaar bestemd voor Hattrick Zorg. Hattrick Zorg verleent zorg aan mensen met een beperking. Met de opbrengst van de loterij leveren we een bijdrage aan de strandloop naar Den Helder die Hattrick Zorg met de cliënten gaan ondernemen. Om iedereen te stimuleren om loten te kopen voor dit goede doel, stelt sponsor Eiland de Wild Keukens fantastische prijzen beschikbaar voor de loterij. Koop ook je loten voor deze loterij met alleen maar winnaars.

Tijdens het toernooi is er beperkt ruimte om vrij te tennissen. Een aantal banen wordt vrij gelaten en waar mogelijk geeft de organisatie een dag van tevoren ook nog tijdblokken vrij. Via de Clubapp zie je welke banen beschikbaar zijn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug