TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief augustus 2021-4

Deze maand meer nieuwsbrieven dan normaal, maar er gebeurt dan ook veel. Het zeer geslaagde Spanish Nights Open is nog maar net achter de rug of de clubkampioenschappen staan alweer voor de deur. Dit weekend sluit ook de inschrijving van het Eiland de Wild Open dubbeltoernooi. Voor de jeugd o.a. een vooraankondiging voor de Jeugd Clubkampioenschappen waarvoor de inschrijving bijna opent. Kortom: iedereen heeft weer de kans om mee te doen!

Laatste kans om in te schrijven voor het 10e Eiland de Wild dubbeltoernooi

Zaterdag om 23:59 uur sluit de inschrijving voor het Eiland de Wild keukens open dubbeltoernooi. Je hebt dus nog 2 dagen de tijd om erbij te zijn. Enige voorwaarden: je moet minstens 40 jaar oud zijn én van gezelligheid houden.

Het Eiland de Wild Open is een dubbeltoernooi (tennis). Leden en niet-leden kunnen inschrijven voor de categorieën 40+ en 55+. Het toernooi wordt gespeeld van 5 t/m 12 september. Naast de wedstrijden staat het toernooi bekend om de de goede verzorging, de heerlijke maaltijd die de deelnemers krijgen (op donderdag of vrijdag) én de loterij met de legendarisch mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de naamgever van het toernooi.
De inschrijving voor het toernooi is geopend via toernooi.nl
Inschrijven kan dus nog t/m zaterdag 28 augustus.

Clubkampioenschappen zondag van start

Op zondag 29 augustus starten de clubkampioenschappen met een vol programma. De weersverwachtingen zijn prima, dus we verwachten veel publiek. Om publiek en deelnemers extra te verwennen trakteert IJssalon Pinoccio a.s. zondag op gratis ijs!

De clubkampioenschappen duren een week. De finales worden gespeeld op zaterdag 4 september. Vanwege de clubkampioenschappen zal de ruimte om vrij te spellen in het weekend en op de doordeweekse avonden beperkt zijn.
We wensen deelnemers en organisatie veel succes en plezier!

Jeugd Clubkampioenschappen in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie, van maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober, worden de jeugd clubkampioenschappen gespeeld. Noteer deze dagen vast in je agenda want het belooft een hele leuke week te worden!

Ook voor in de agenda: op 30 oktober wordt het gezellig griezelen tijdens de Halloweennight.
De inschrijvingen worden volgende week geopend. Informatie wordt ook via WhatsApp gedeeld.

Laddercompetitie voor tennis en padel 

De laddercompetities voor tennis en padel zijn een groot succes. Honderden leden spelen via de laddercompetitie iedere 2 weken een wedstrijd. Het is een leuke manier om eens tegen iemand anders te spelen en om anderen te ontmoeten. Wat erg handig is, is dat je zelf bepaalt wanneer je speelt en dat je ook een ronde kunt overslaan als het een keer niet uitkomt. Je kunt ieder moment starten met deelname aan de laddercompetitie.

Wil je meer weten over de laddercompetitie? Op de website vind je alle informatie, maar je kunt ook langskomen in de kantine waar Laura alles van de laddercompetitie af weet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug