TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief augustus 2021-3

Laatste kans om in te schrijven voor de clubkampioenschappen

Je hebt nog 3 dagen de tijd om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen senioren.
De clubkampioenschappen worden vanaf 30 augustus t/m 4 september gespeeld en natuurlijk kun je inschrijven voor tennis en voor padel.

Enkel, dubbel, tennis en padel, alles is mogelijk tijdens de clubkampioenschappen. Je speelt op je eigen niveau. Goed om andere leden van de club te leren kennen en de kans om eeuwige roem te verwerven als clubkampioen. Voor spelers en toeschouwers zal het ook op het terras goed toeven zijn met hapjes van slagerij Snel en banketbakkerij Van Velzen. Onze eigen horeca zorgt voor de rest.

Schrijf je nu in via toernooi.nl.
Vragen? Kom dan dit weekend langs op de club.

Finaleweekend Spanish Nights Open padeltoernooi

Het Spanish Nights Open padeltoernooi is in volle gang. De komende dagen staan nog vele topwedstrijden op het programma. Fantastisch om te zien en nog heel gezellig ook!

Vrijdagavond staat een aantal prachtige wedstrijden op het programme met o.a. om 17:00 uur Linda Menkhorst en Louise Vonk in de damesdubbel A en om 19:45 uur onze eigen Nick Blaauw en Djerry Tervoort tegen Sven Boele en Nikander Damianos. Om 21:00 uur spelen Tim Blankert en Tim van Gelder tegen Tymo Berger en Giovanni Bos. Naast vele andere wedstrijden is er om 19:30 uur een challenge waarbij een Nox X-one padelracket te winnen.

Op zaterdag en zondag starten de wedstrijden om 10:00 uur.

Herinnering Eiland de Wild keukens dubbeltoernooi

Voor 40+ en 55+ staat van 5 t/m 12 september het Eiland de Wild dubbeltoernooi op het programma.
De inschrijving voor het toernooi is geopend via 
toernooi.nl
Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 28 augustus.

Baan reserveren via afhangbord

Sinds Corona zijn we gewend om banen te reserveren via het afhangbord. Vooralsnog blijven we op deze manier werken. We volgen daarmee het advies van de KNLTB: Het advies blijft om vanuit huis een baan af te hangen, digitaal of per telefoon (telefonisch). Dit voorkomt groepsvorming, waardoor de 1.5 meter beter gewaarborgd kan worden.

Overigens heeft ook een hele ruime meerderheid van de leden tijdens de ledenenquête aangegeven voorkeur te hebben voor reserveren via het afhangbord. Ook landelijk is dit de trend. De KNLTB heeft mede hierom inmiddels aangekondigd te gaan stoppen met de uitgifte van spelerspassen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug