TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief augustus 2021-2

Spanish Nights Open is HOT

Bij TPC Heiloo wordt dit jaar van 17-22 augustus voor het derde jaar op rij het OPEN PADEL TOERNOOI gehouden. Het toernooi blijkt nu al een enorme aantrekkingskracht te hebben op de padelwereld.

De wedstijdcommissie heeft dit jaar een overweldigend aantal inschrijvingen gekregen. Ook in de hoogste categorie, zowel bij de dames als de heren, is er een prachtig deelnemersveld, met o.a. Sven Boele, bekend van de vele filmpjes op internet. Uiteraard gaan de lokale toppers (Djerry Tervoort en Nick Blaauw, winnaars 2020) spektakel laten zien. 

Iedere dag vanaf 17.00 uur en het hele weekend (vanaf 10 uur) zijn er bij TPC Heiloo mooie wedstrijden te zien en voorziet de horeca een ieder van een lekkere daghap, hapjes en drankjes. Op vrijdag 20 augustus om 19.30 uur is er een Challenge, waarbij je een Nox X-One padelracket kunt winnen. Wel graag aanmelden van te voren bij de wedstrijdtafel. 

Met heel veel dank aan de sponsoren die het mede mogelijk maken dat Spanish Nights een Fiësta wordt. 

Terug van vakantie: tijd om in te schrijven voor onze toernooien!

Traditioneel kun je na de vakantie deelnemen aan een aantal hele leuke toernooien op onze club. Zorg dat je er bij bent!

Clubkampioenschappen
Wat? Tennis en padel
Wie? leden TPC Heiloo (18+)
Wanneer? 30 augustus t/m 4 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Een toernooi vol padel en tennis, maar vooral gezelligheid, hapjes van slagerij Snel, van banketbakkerij Van Velzen en van onze Laura. Daarnaast zal er voor de liefhebbers, alle ruimte zijn om de Grand Prix in Zandvoort te volgen!! Dit is dé kans om eeuwige roem te verwerven als clubkampioen op jouw eigen niveau en om kennis te maken met al die andere gezellige leden op de club.

Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi
Wat? Tennis (dubbel)
Wie? Tennissers 40+ en 55+
Wanneer? 5 t/m 12 september
Inschrijven: via toernooi.nl
Bijzonderheden: Het Eiland de Wild toernooi staat bekend om de gezelligheid en hoogstandjes op de baan én in de keuken. Ook dit jaar zorgt sponsor Eiland de Wild-keukens voor heerlijke maaltijden en hapjes die worden bereid door een meesterchef. Culinair bij TPCH. Traditie is ook de loterij met prachtige prijzen van de sponsor en waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Kortom: om meerdere redenen mag je dit toernooi niet missen! 

Franky gaat TPC Heiloo verlaten

Al bijna 10 jaar is Franky Monteban een vertrouwd gezicht op de banen van TPC Heiloo.  Als trainer heeft Franky vele honderden leden les gegeven. Met veel enthousiasme en geduld stond Franky altijd op de baan. Jong tot oud hebben bij Franky hun eerste ballen geslagen of gewerkt aan hun technische en tactische vaardigheden. Niet alleen de leden hebben veel geleerd van Franky. Ook Franky heeft zich enorm ontwikkeld in al die jaren. Nu zich dan ook een kans aandient op bij een andere vereniging hoofdtrainer te worden, grijpt Franky deze kans met beide handen aan. Voor ons natuurlijk heel erg jammer, maar voor Franky een schitterende uitdaging waarbij we hem veel succes wensen.

Rob Buntsma is druk bezig om een goede vervanger te zoeken voor Franky. Dit is nog niet eenvoudig in deze tijd waarin tennis landelijk in de lift zit en de lat ligt hoog. We hopen dat Rob er in slaagt om voor de start van de winterlessen de bezetting weer op sterkte te hebben.

Het bestuur

Reminder: vacature parkbeheer

Heb je de vorige nieuwsbrief gemist, of was je er nog niet aan toe gekomen om te reageren?
In de vorige nieuwsbrief stond een hele leuke vacature voor versterking van de parkcommissie.
De vacature is nog terug te vinden op de website: Vacature parkbeheer

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug