TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Kuyper&Blom Open, wachtlijst en vrij spelen

Kuyper&Blom Open tennistoernooi en vrij spelen

Van zaterdag 3 juli t/m zondag 11 juli wordt het Kuyper&Blom Open tennistoernooi gespeeld. Dat veel tennissers toe zijn aan een gezellig toernooi blijkt wel uit het prachtige aantal van 336 inschrijvingen. Met ideaal tennisweer in het vooruitzicht en een ouderwets leuk programma belooft het een schitterende week te worden. Het laatste Kuyper&Blom Open-nieuws vind je altijd op Facebook

Wat betekent het toernooi voor het vrij spelen?
Het Kuyper&Blom Open is alleen een tennistoernooi. Op de padelbanen kan gewoon vrij gespeeld worden. 
Tijdens het toernooi zijn wel alle tennisbanen bezet op:

  • zaterdag 3 juli vanaf 10:00 uur 6 banen en vanaf 11:00 uur alle banen
  • zaterdag 4 juli geen toernooi, maar wel beperkte beschikbaarheid van de tennisbanen vanwege de jeugdcompetitie
  • maandag 5 t/m vrijdag 9 juli vanaf 17:00 uur
  • zaterdag 10 juli vanaf 9:00 uur
  • zondag 11 juli van 9:00-18:00 uur 

Tijdens deze blokken kan er dus niet vrijgespeeld worden op de tennisbanen.

Wachtlijst voor senioren (18+)

Vanwege de grote toestroom van nieuwe leden en de toenemende drukte op de banen tijdens piekuren hebben we per 20 juni 2021 een wachtlijst ingevoerd voor nieuwe senior-leden. Voor jeugdleden is nog wel beperkt ruimte.

Als TPC Heiloo willen we zoveel mogelijk mensen gelegenheid bieden tot tennis en padel. Heel veel mensen doen dat graag bij TPC Heiloo. De club heeft inmiddels ruim 1200 leden en hoewel de promotieactiviteiten al even op een laag pitje staan komen er nog dagelijks aanmeldingen binnen. We willen wel graag dat alle leden aan hun trekken komen met tennis en padel. Zeker tijdens de piekuren (en dat worden er steeds meer) begint dat te knellen. Vandaar de wachtlijst voor senioren.

Inschrijven is nog wel mogelijk. De inschrijvingen voor jeugdleden worden nog gewoon verwerkt. 
Voor senioren (18 jaar en ouder) worden de inschrijvingen aan de wachtlijst toegevoegd. Op het moment dat er ruimte ontstaat doordat leden uitschrijven, of bij eventuele uitbreiding van baancapaciteit, worden de mensen op de wachtlijst benaderd in volgorde van inschrijving (oudste inschrijving eerst).

Vrij spelen en Introducés, nog een keer de huisregels

De banen op ons park worden goed gebruikt. Om dit gebruik in goede banen te leiden willen we via dit bericht iedereen nog een keer herinneren aan de belangrijkste huisregels: 

  1. Als je gaat vrijspelen, dan reserveer je altijd een baan, ook overdag of in het weekend. Als jouw speeltijd om is en er komt niemand anders voor jouw baan dan kun je wel gewoon doorspelen.
  2. Alle spelers hangen af. Het kan niet gebeuren dat er 4 mensen op de baan staan terwijl maar 2 personen hebben afgehangen.
  3. De spelers op de baan zijn ook de spelers die hebben afgehangen. Het is niet toegestaan om te spelen op de naam van iemand anders. 
  4. Als je hebt afgehangen, maar je kunt onverhoopt niet komen, verwijder dan de boeking.
  5. Introducés zijn overdag en in het weekend welkom, maar moeten altijd worden aangemeld. Een introduce betaalt €5 per keer meespelen.

Als we ons allemaal aan deze eenvoudige regels houden dan kunnen we de banen optimaal benutten en blijft het ook leuk en overzichtelijk voor vrijwilligers, trainers en horeca.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug