TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: tijd van toernooien breekt aan

Yes, HET MAG WEER!!

Het gaat er echt van komen! Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open 2021 heeft de inschrijving geopend. Fantastisch nieuws voor de trouwe deelnemers, maar ook nieuwe en beginnende tennisspelers zijn van harte welkom om een leuk toernooi op hun eigen niveau te spelen.

Het was tot voor kort onzeker of ons mooie, jaarlijkse toernooi doorgang kon vinden maar vanaf 7 juli is het volgens de routekaart weer mogelijk om tenniswedstrijden te spelen. Gezien de huidige versoepelingen hopen we eigenlijk al op 3 juli te mogen starten met het Kuyper & Blom makelaars Heiloo Open Tennistoernooi! Echter zullen we altijd de KNLTB en Overheid regels opvolgen.
Ons Open toernooi vindt plaats op ons tennis- en padelpark van 3 of 7 juli t/m 11 juli en je kunt je inschrijven voor de enkel, dubbel en / of mix in categorie 3 t/m 9. 
Dus zoek een partner of ga alleen de strijd aan en schrijf je in, voor 24 juli 23:59 uur via deze link: Inschrijven Kuyper & Blom Open 2021

We hopen er samen met jullie een leuk, gezellig en sportief toernooi van te maken!

Toernooicommissie Kuyper & Blom Makelaars Open

Nog 1 plek vrij bij intern dubbeltoernooi op 19 juni.....

A.s. zaterdag 19 juni wordt weer het eerste tennistoernooi bij TPC Heiloo gespeeld: Het eendaagse interne UEFA 2020 dubbel toernooi. Ja, 2020, want we hebben er een jaar op moeten wachten. Bijna alle poules zitten vol maar er is nog plek voor 1 dubbelpaar in dubbel 8. Samenstelling (dames, heren, gemengd) maakt niet uit. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus zorg dat je er snel bij bent voor deze laatste plek. Je kunt inschrijven via het inschrijfformulier.

Voor alle informatie zie intern dubbeltoernooi.

Kort nieuws uit de kantine

  • We hebben goede hoop dat eind deze week het besluit bekend wordt gemaakt dat de horeca vanaf 26 juni langer open mag blijven. Natuurlijk ben je dan ook bij ons van harte welkom!
  • Op dit moment geldt nog de regel dat je een mondkapje op moet doen als je de kantine binnen gaat. Het verzoek is om je aan deze regel te houden.
  • Vanaf 1 juli wordt statiegeld van € 0,15 op kleine petflessen ingevoerd. We zijn helaas genoodzaakt deze extra kosten door te berekenen. De horeca binnen TPC Heiloo is nog niet ingericht op de inzameling van de statiegeldflessen. Hier wordt op dit moment aan gewerkt. Tot die tijd zijn de onbeschadigde petflessen op andere innamepunten in te leveren.

Nog meer toernooien op de agenda

  • 17-8 t/m 22-8  Spanish Nights Open P100 toernooi (padel)
  • 29-8 t/m 4-9  Clubkampioenschappen
  • 5-9 t/m 12-9  Eiland de Wild Open Dubbeltoernooi

Padelinstuif 60+ weer van start

Ook de padelinstuif-60+ op de maandagochtend gaat weer van start. In de 2e groep is nog plaats voor 60-plussers die kennis willen maken met padel.

De deelnemers van de 2e groep starten om 10.15 uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna worden groepjes gevormd die in een roulatiesysteem partijtje(s) Padel spelen.
Doel van de instuif is om de wat oudere seniorenspelers die nog niet veel ervaring met Padel hebben de gelegenheid te bieden om op hun eigen niveau een leuke en gezellige partij Padel te spelen. Deelname voor leden is uiteraard gratis. Rackets zijn te huur voor € 1 per keer. Zin om mee te doen? Schroom niet en kom ook langs op maandagochtend tussen 10.00 en 10.15 uur en doe met ons mee.
Informatie bij Ab van den Berg op telefoonnummer 06 15606732 of stuur een mail naar ab.hanny@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug