TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Leden enquête, kantine open en meer nieuws

Geef jouw mening over padel en afhangbord

Hoe sta jij tegenover de aanleg van extra padelbanen?
Vind jij het prettig om vanuit huis je baan te kunnen reserveren, of wil je liever op de club afhangen op het afhangbord?
Geef nu jouw mening via de Leden enquête

Met het einde van de Corona-maatregelen in zicht en met de overwegingen over uitbreiding van padel staan we als vereniging voor een aantal keuzes.
Het gaat om keuzes voor en door de leden. We zijn dan ook heel benieuwd naar de mening van de leden. Die mening kun je nu geven via een ledenenquete.
Ga naar Leden enquête voor het invullen van de enquête. De enquête staat open t/m 10 juni.
De leden enquête is geen stemming, maar wel een manier om de mening van de leden te peilen. Die mening weegt vanzelfsprekend wel zwaar in de uitwerking van de voorstellen. Het uiteindelijke besluit m.b.t. de padelbanen wordt genomen door de leden tijdens een Algemene Ledenvergadering. 

En hoe zit het nu echt met de padelbanen?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) in april heeft de commissie Baankeuze haar voorstellen gepresenteerd.
Een van de voorstellen betrof de aanleg van extra padelbanen. Concreet is voorgesteld om 3 extra padelbanen aan te leggen op de plaats waar nu (tennis)baan 3 ligt. Het ging om een voorstel. Er is dus nog zeker geen besluit genomen. Tijdens de ALV hebben de leden de commissie wel gevraagd om het voorstel verder uit te werken.
Om te komen tot een voorstel dat aansluit bij de wensen van de leden is tijdens de ALV afgesproken dat:

  • Een grondige analyse wordt gedaan van het huidige baangebruik. Deze analyse wordt gedaan op basis van de ca. 50.000 (anoniem!) geregistreerde speelmomenten in het afgelopen jaar.
  • Een enquête wordt gehouden onder de leden waarin wordt gevraagd naar hun voorkeuren. 

Na de ALV van 19 april is bekend geworden dat tenniscentrum De Dors stopt als tennishal. Nieuwe exploitanten onderzoeken de mogelijkheid om de hal te gaan exploiteren als padelhal (met indoor padelbanen). Als bestuur volgen we deze ontwikkelingen op de voet. De eventuele komst van indoor-padelbanen kan natuurlijk van invloed zijn op de keuzes die wij als vereniging maken.

De commissie neemt de input uit de enquête en de analyse mee in de verdere uitwerking van het voorstel. Ook de ontwikkelingen in de Dors worden hierin meegewogen. Uiteindelijk zal een voorstel (mogelijk met meerdere alternatieven) worden voorgelegd aan de leden. Dit zal gebeuren tijdens een bijzondere ledenvergadering die naar verwachting dit najaar zal plaatsvinden. Het zijn dus uiteindelijk de leden die een besluit nemen. 

Het bestuur

Vanaf 5 juni ook de kantine weer open!

Op 5 juni worden opnieuw versoepelingen op de Corona-maatregelen doorgevoerd. We mogen vanaf 5 juni ook weer binnen een drankje drinken tot 22:00 uur. Hierbij gelden nog wel de horeca-regels, zoals zitplaatsen en max. 50 personen op het terras of in het clubhuis. Volwassenen houden altijd 1.5 meter afstand en zitten met maximaal 4 personen aan een tafel.

De openingstijden van de horeca bij TPC Heiloo zijn vanaf 5 juni alsvolgt:

  • doordeweeks open van 9:30-17:00 uur en van 19:30 tot 22:00 uur.
  • op zaterdag en zondag open van 10:30 tot 17:00 uur.

Bij activiteiten kunnen afwijkende openingstijden gelden. Bij slecht weer of als er niemand is, dan kan het voorkomen dat de kantine eerder sluit.
Mogelijk zullen ook in de zomervakantie afwijkende openingstijden gelden.

Toernooien weer van start, pak de agenda er maar bij!

Alles wijst erop dat we dit jaar weer toernooien kunnen spelen.
Mogelijk moeten we nog rekening houden met enige aanpassingen, maar noteer vast de volgende datums in je agenda:

  • 3-7 t/m 11-7  Kuyper&Blom Open 
  • 17-8 t/m 22-8  Spanish Nights Open P100 toernooi (padel)
  • 23-8 t/m 29-8  Clubkampioenschappen
  • 5-9 t/m 12-9  Eiland de Wild Open Dubbeltoernooi

Wie houdt onze leden op de hoogte?

Wie helpt ons de leden te informeren? Wie werpt zich op om de informatie vanuit de club te bundelen in een nieuwsbrief? We zijn op zoek naar redactielid (of redactieleden) voor de nieuwsbrief.

Binnen TPC Heiloo gebeurt nogal eens wat. We proberen de leden daarover via verschillende kanalen te informeren. Steeds meer informatie gaat via Facebook of WhatsApp, maar voor veel leden is de nieuwsbrief per mail nog steeds een belangrijke informatiebron. Minimaal 1 keer per maand wordt een nieuwsbrief verzonden. De huidige redactie moet wegens drukke werkzaamheden het stokje overdragen. Misschien iets voor jou, wellicht samen met je tennis- of padelmaatje? Moeilijk is het niet en je kunt het doen op het moment dat het jou past. Het is dé manier om thuis te raken in de club.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar vrijwilligers@tpcheiloo.nl (zie ook Vacatures)

De redactie

Padelclinics

TPC Heiloo organiseert voor haar leden padelclinics met gasttrainers van formaat.
In 2020 hebben wij Norberto Nesi als gasttrainer mogen ontvangen voor de competitiespelers.
Nu in 2021 hebben wij ter vervanging van de voorjaarscompetitie nog voor de zomervakantie al 2 toptrainers geregeld.

Allereerst komt op 19 juni de Nederlandse 23-jarige talentvolle Tymo Berger, speler van het Nederlands team in 2019 tijdens het EK in Rome. Hij heeft in Madrid, het padel Walhalla, fulltime getraind als speler met Spaanse toppers en zich geschoold als padeltrainer. Spelers van alle niveaus kunnen zich individueel opgeven voor een clinic van 1 uur (met 4 spelers) bij Tymo. Tymo werkt ook heel graag met jeugdspelers. Dus doe lekker mee! Kosten per speler: 12,50 euro per uur.

Tymo wordt gevolgd op 4 juli door de Argentijnse Diego Mieres, die sinds kort in Nederland woont door het volgen van de liefde. Diego is voormalig nr 27 van de World Padel Tour en is mede-coach geweest van WPT speler Juan Mieres, voormalig nr 1 van de WPT. Spelers met niveau A/B/C kunnen zich individueel opgeven voor een clinic van 1,5 uur (met 4 spelers) bij Diego. Diego werkt veel met drills, die hij toespitst op het niveau van de spelers. Een unieke kans! Kosten per speler: 25,00 euro per 1,5 uur.

Op 4 juli geeft Diego Mieres de eerste clinic om 9:30 uur aan de padeltrainers van TPC Heiloo: Robin, Lex, Linda en Martijn.

Je kunt je eenvoudig opgeven voor Tymo en/of Diego via tinyurl.com/tpcheiloo. De indeling en je starttijd wordt later bekend gemaakt.
LET OP: er is heel veel animo en vol=vol. Bij overschrijving kom je op de wachtlijst.

Voor vragen kun je terecht bij padelclinic@tpcheiloo.nl of bij de padeltrainers op het park.

       

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug