TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief mei 2021-3

Groot onderhoud smashcourtbanen 11 en 12

Van maandag 17 mei t/m woensdag 19 mei vindt er groot onderhoud plaats aan de tennisbanen 11 en 12. Vanwege het onderhoud zijn de banen 11 en 12 op maandag 17 en dinsdag 18 mei niet beschikbaar. Als alles volgens plan verloopt kan er op woensdag 19 mei in de avond weer op de banen gespeeld worden. Bij het afhangen wordt automatisch rekening gehouden met het onderhoud.

Het groot onderhoud van de smashcourt banen is nodig om het spelcomfort en de waterdoorlatendheid te bevorderen. 
Met dit groot onderhoud wordt snel invulling gegeven aan één van de adviezen van de commissie baankeuze zoals gepresenteerd tijdens de ALV op 19 april.
Bij gebleken succes zullen ook de overige smashcourtbanen tzt onderhanden worden genomen.

Excuses voor de overlast die het onderhoud mogelijk zal geven, maar uiteindelijk zal het bijdragen aan het tennisplezier!

De parkcommissie

Terras weer open? We hebben er zin in!

Als de corona-cijfers het toelaten zullen er komende week weer versoepelingen worden doorgevoerd op de corona-maatregelen. Maandag zullen we het horen, maar we rekenen (en hopen) erop dat ons terras weer open mag. Ook Laura en Bianca kunnen niet wachten!

Wat heerlijk dat het terras weer open mag, We kijken er enorm naar uit om jullie weer te ontvangen.
We zijn open van half 10 tot 19.45 uur (20.00 uur moet het terras leeg zijn).

Een tafel "reserveren" hoeft niet, omdat we je baanreservering hebben. Via de reserveringsmail stellen wij een aantal vragen in het kader van de gezondheidscheck.
Voor alle spelers en bezoeker geldt: zodra je één van de vragen met JA moet beantwoorden maak dan geen reservering of annuleer jouw reservering en kom niet naar de club.

Tenslotte: Er mogen max 50 pers. op het terras, betaal zoveel mogelijk contactloos en binnen is een mondkapje verplicht! De toiletten zijn open maar de kleedkamers blijven gesloten.

Laura en Bianca

Activiteiten voor de jeugd

Mooie berichten voor de jeugd bij TPC Heiloo. Afgelopen vrijdag was er weer een supergeslaagde sjoemelochtend en er staat er nog een op het programma. De kans is ook groot dat de voorjaarscompetitie voor de jeugd alsnog van start kan gaan.

Afgelopen vrijdag was er voor de jeugd een Sjoemelochtend. Ondanks de vakantie deden ruim 60 jeugdleden mee. Op de baan werd Esther geholpen door een aantal super-enthousiaste leden uit de oudere jeugd. Zij zorgden voor leuke activiteiten en wedstrijdjes op de tennis- en padelbanen. Laura en Trudy stonden klaar met hotdogs voor de hongerige sporters die zo een fantastische ochtend hadden.
Op 4 juni is alweer de laatste Sjoemelavond voor de zomervakantie. We hopen dan ook weer op een geweldige opkomst. Zet hem alvast in je agenda: vrijdag 4 juni van 18:45-20:00 uur Sjoemelavond!

Toch nog voorjaarscompetitie voor de jeugd? De KNLTB zal de komende week laten weten of de competitie voor de jeugd alsnog in verkorte versie zal doorgaan. De speeldata zijn dan 13 juni, 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli. Als het doorgaat dan krijgen jullie dat natuurlijk meteen te horen!

Terwijl we nog niet weten of de voorjaarscompetitie doorgaat moeten we ook alweer nadenken over de najaarscompetitie. Vóór 15 juni moeten we opgeven wie er aan de najaarscompetitie gaan meedoen. De komende dagen krijgen alle jeugdleden een bericht met informatie om zich in te schrijven. We rekenen weer op veel aanmeldingen!

Tenslotte willen we hierbij ook de jeugd die volgende week start met hun examens heel veel succes wensen!

Namens de trainers en de jeugdcommissie, Esther Oostrom

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug