TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief april 2021-4

Jan Zonneveld overleden

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Jan Zonneveld na een kortstondig ziekbed op 63-jarige leeftijd is overleden.
Jan is vele jaren op onze club actief geweest als tennisser en afgelopen jaren ook als enthousiast padelspeler.
We wensen Elise, de kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij dit ongelofelijke verlies van hun 'rots in de branding'. 

Het bestuur

28 april 15:00-16:30 uur Padelparty voor jeugd 10-17 jaar

Op woensdag 28 april organiseren de padeltrainers een echte padelparty voor de jeugd van 10 t/m 17 jaar. Een padelparty is fun met padel. Onder begeleiding van de trainers leer je hoe leuk padel is en speel je oefenpartijtjes. De padelparty staat open voor jeugdleden van 10-17 jaar, maar je kunt ook een maatje meenemen.
Voor leden is deelname helemaal gratis. Rackets zijn aanwezig. Inschrijven doe je via padelparty.nl.

Versoepeling Corona-maatregelen: avondklok vervalt en horeca open voor afhaal

Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt dat het kabinet een eerste stap zet in het openingsplan. Dit betekent o.a. dat met ingang van 28 april de avondklok vervalt. We mogen dus ook weer langer tennissen en padellen. Ook mag de horeca open voor afhalen. Andere maatregelen blijven van kracht. Zo zijn toeschouwers niet toegestaan en blijft het verplicht om vooraf de banen af te hangen. Om een en ander in goede banen te leiden blijven we in de avonduren vooralsnog werken met bloktijden.

Wat verandert er concreet met ingang van a.s. woensdag?

Afhangen tennis- en padelbanen
Met ingang van woensdagavond 28 april worden de bloktijden met 15 minuten verlengd tot 1 uur en 15 minuten. Je kunt een tennis- of padelbaan reserveren van 18.45-20.00 uur, van 20.00-21.15 uur of van 21:15-22.30 uur. Als zich voor jouw baan geen opvolgers melden mag je uiteraard door blijven spelen. Om 22:30 uur gaan de lichten uit.
Per persoon is na 18.45 dus max 1 uur en 15 minuten speeltijd toegestaan. Wees sportief t.o.v. van de medeleden en bedenk geen “creatieve boekingen” want die zullen wij helaas moeten verwijderen. 

Horeca open voor afhalen
Vanaf woensdagavond 28 april is het mogelijk om overdag koffie, thee, cappuccino of frisdrank af te halen bij de horeca. Vanaf ongeveer half 10 tot 17:00 uur (afhankelijk van de drukte) is het afhaalbuffet geopend, ook in het weekend. Het terras is gesloten.

Extra ALV vanwege Statuten en HuisHoudelijk Reglement

Op maandag 10 mei (vanaf 20:00 uur) vindt een extra Algemene Leden Vergadering plaats. Deze extra ALV zal in het teken staan van de eerder aangekondigde wijzigingen van Statuten en Huishoudelijk Reglement (HHR).
Zoals aangekondigd staat alle informatie over de voorgenomen wijzigingen in Statuten en HHR op de website. 
Enkele leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen of opmerkingen te maken bij de concept-statuten en concept-HHR. 
De vragen/antwoorden en opmerkingen zijn ook gepubliceerd op de website: Statuten en HHR.
De opmerkingen en vragen spitsen zich toe op enkele artikelen namelijk:

  1. stemrecht jeugdleden (via hun wettelijk vertegenwoordiger)
  2. mogelijkheid om leden te benoemen tot 'erelid' of 'lid van verdienste'
  3. nadere omschrijving verplichtingen leden met optie tot het verplicht stellen van vrijwilligersdiensten
  4. proces om te komen tot royement/ontzetting van een lid (in situatie dat lid in ernstige mate handelt in strijd met statuten en reglementen)
  5. mogelijkheid om na goedkeuring van de ALV gegevens van leden te verstrekken aan derden, waarbij leden op individuele basis kunnen aangeven hier bezwaar tegen hebben.

Bovengenoemde artikelen, de wijziging en de argumentatie voor de wijziging staan beschreven op de website:Statuten en HHR.

De voorgestelde aanpassingen op genoemde onderwerken/artikelen zullen op 10 mei in stemming worden gebracht. Na deze besluitvorming over deze artikelen zullen de volledige Statuten en HHR in stemming worden gebracht. 

Het bestuur

Laatste nieuws: Nico Meijer koninklijk onderscheid

Vanmorgen werd ons lid en voormalig bestuurslid Nico Meijer verrast met een koninklijke onderscheiding. Nico heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van TC Heiloo United door zijn rol tijdens de fusie. Naast zijn betrokkenheid bij onze vereniging is Nico o.a. actief geweest bij de SportRaad en al sinds jaar en dag bij voetbalvereniging HSV en vogelvereniging Kleurenpracht. Nico, gefeliciteerd, het is je van harte gegund!

Martijn Haan en Linda Menkhorst versterken trainersteam

Na het behalen van de licentie hebben Martijn Haan en Linda Menkhorst 14 april 2021 ook het afsluitende examen voor KNLTB padelleraar  met vlag en wimpel behaald. Zij zijn ruim een jaar geleden bij Norberto Nesi begonnen en hebben nu de officiele KNLTB Padellerarenopleiding onder nummer 1 van Nederland Bram Meijer afgerond. Hier zijn veel opdrachten aan vooraf gegaan, trainingen voor gevolgd met topspelers, stages gelopen onder leiding van Robin Houtenbos met schoolclinics, jeugdlessen en lessen voor volwassenen, zijn lesvoorbereidingen gemaakt en activiteiten voor de club uitgevoerd, zoals de Padel Party’s. 

Martijn en Linda gaan als team samen met Robin Houtenbos en Lex de Jong als gediplomeerd trainersteam ️in samenwerking met TTC NH van Rob Buntsma lessen geven en met Team Padel clinics en Padel Party’s organiseren. Ze hebben er zin in en wij zijn er heel erg blij mee!

Wil jij weten wat Linda, Martijn en de andere padeltrainers doen? Kijk op padeltrainers voor alle informatie over de padeltrainers.
Stuur de padeltrainers een appje of spreek ze op de baan als je meer wilt weten. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug