TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief maart 2021 -3

Speciaal voor onze nieuw leden

Welkom bij de club! Leuk dat je kiest voor tennis en padel bij TPC Heiloo. We hopen dat je snel je draai vindt binnen de vereniging en dat je veel plezier gaat hebben op de baan en daarbuiten. Normaal gesproken kun je voor veel vragen terecht in de kantine. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. We proberen via nieuwsbrief, website en social media zoveel mogelijk informatie te delen. Ook de trainers of vrijwiliigers op het park helpen je graag. Mocht je nog tegen vragen aanlopen, stuur dan een mail naar info@tpcheiloo.nl. Niet heel persoonlijk, maar we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tot ziens op het park!

Avondklok: weer een uurtje extra

Met ingang van woensdag 31 maart start de avondklok een uur later. Dit betekent dat we een uur langer kunnen tennissen en padellen. De lichten zullen vanaf woensdag 31 maart om 21:45 uur uit gaan. Dat geeft weer iets meer lucht op de banen. Toch beperkt de avondklok nog steeds de speeltijd. Om de beschikbare tijd zo optimaal mogelijk te benutten hebben we besloten om  de regeling met de bloktijden door te zetten. We werken met ingang van woensdag met 3 bloktijden waarop je een baan kunt reserveren: 18:45-19:45 uur, 19:45-20:45 uur en 20:45-21:45 uur.

De ervaringen met de bloktijden waren tot dusver goed. Het heeft bijgedragen aan een zo optimaal mogelijke baanbezetting. We zullen de komende periode bekijken of het werken met 3 blokuren ook het gewenste effect heeft. We hopen daarbij op ieders begrip en medewerking. Ook TPC Heiloo wordt telkens geconfronteerd met veranderende situaties waar een passende oplossing voor gevonden moeten worden. Gelukkig zijn er vrijwilliges die iedere keer weer de handschoen oppakken om ervoor te zorgen dat wij kunnen spelen.

Jeugd: volle kalender en clubladder

De zomerlessen voor de jeugd staan op het punt van beginnen en we hopen nog steeds dat de jeugdcompetities in mei zullen starten. Daar hebben we heel veel zin in!
Omdat het bij TPC Heiloo niet alleen draait om lessen en competitie organiseren we ook nog andere activiteiten voor de jeugd. Met dank aan Esther begint de kalender zich al aardig te vullen, zie jeugdkalender. Jeugdleden kunnen ook meedoen aan de Clubladder. De jeugdclubladder organiseren we samen met TV Het Vennewater en TV Limmen.                    
Doe mee aan de activiteiten, het maakt tennis en padel alleen maar leuker! 

Oproep aan ouders en andere 18+ leden: Wil jij een bijdrage leveren aan jeugdtennis en -padel? Dat kan! Voor mee informatie kun je contact opnemen met vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Clubladders tennis en padel

NIEUW bij TPC Heiloo: DE CLUBLADDER.
De clubladder is een ideale manier om mensen te leren kennen en om een wedstrijdje te spelen op je eigen niveau. Je kunt enkelen, dubbelen, tennissen en padellen. Voor elk wat wils!
De clubladdercompetitie start vanaf maandag 5 april. Aanmelden is eenvoudig. De wedstrijden worden voor je gepland op het moment dat het jou uitkomt. Met de App van clubladder kun je ook een maatje zoeken om samen mee te dubbelen.
Voor meer informatie zie: Clubladder.

Themales padel: Baas in eigen hoek

Elke eerst VRIJDAG van de maand is er een Themales padel voor leden van TPC Heiloo. Op vrijdag 2 april is het thema: "BAAS IN EIGEN HOEK".
De themalessen zijn voor iedereen, van beginner tot gevorderde padeller. De lessen worden verzorgd door onze eigen padeltrainers Robin Houtenbos, Linda Menkhorst en/of Martijn Haan.
De themalessen worden in 2 rondes gegeven: ronde 1 van 19:00-20:15 uur en ronde 2 van 20:15-21:30 uur. Per groep kunnen 12 mensen meedoen. De indeling wordt gemaakt op basis van ervaring. Kosten: €10,- per persoon. Inschrijven via padeltrainers@tpcheiloo.nl

Agenda ALV en gewijzigde statuten gepubliceerd

Op 19 april vindt de Algemene Leden Vergadering plaats.
Tijdens de ALV zullen we o.a. een aantal ingrijpende wijzigingen op de statuten aan de leden voorleggen.
Een ander belangrijk agendapunt betreft het advies van de commissie baankeuze. Dit advies gaat over de toekomst van ons tennis en padelpark.
De volledige agenda van de ALV staat op de website: Agenda ALV 2021. Hier vind je ook een link naar de nieuwe statuten incl. een overzicht van de voorgestelde veranderingen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug