TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief maart 2021 -2

In memoriam: Jan Sterkman

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Jan Sterkman is overleden. Als lid van het eerste uur heeft Jan altijd een grote betrokkenheid getoond bij de vereniging. Jan had altijd voor iedereen een vriendelijk woord klaar en was ook buiten de vereniging zeer gezien en maatschappelijk betrokken. In verschillende bestuursfuncties heeft hij veel voor Heiloo betekend.
Tot voor kort stond Jan nog wekelijks op de tennis- of padelbaan. Een betere ambassadeur voor een leven lang tennis kan de vereniging zich niet wensen.
We wensen Luc, Carolien, verdere familie en tennisvrienden veel sterkte met dit enorme verlies.

Namens het bestuur, Ton Verberne

TPC Heiloo introduceert de clubladders voor jeugd en senioren

NIEUW bij TPC Heiloo: DE CLUBLADDER.
De clubladder is een ideale manier om mensen te leren kennen en om een wedstrijdje te spelen op je eigen niveau. Je kunt enkelen, dubbelen, tennissen en padellen. Voor elk wat wils!
De clubladdercompetitie start vanaf maandag 5 april. Aanmelden is eenvoudig. De wedstrijden worden voor je gepland op het moment dat het jou uitkomt. Voor de jeugd is er een eigen clubladder samen met TV Het Vennewater en TV Limmen. Met de App van clubladder kun je ook een maatje zoeken.
Voor meer informatie zie: Clubladder.

Agenda ALV en gewijzigde statuten gepubliceerd

Op 19 april vindt de Algemene Leden Vergadering plaats.
Tijdens de ALV zullen we o.a. een aantal ingrijpende wijzigingen op de statuten aan de leden voorleggen.
Een ander belangrijk agendapunt betreft het advies van de commissie baankeuze. Dt advies gaat over de toekomst van ons tennis en padelpark.
De volledige agenda van de ALV staat op de website: Agenda ALV 2021. Hier vind je ook een link naar de nieuwe statuten incl. een overzicht van de voorgestelde veranderingen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug