TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief februari 2021 - 2

Corona-update: t/m 26 jaar weer dubbelen

Op 23 februari heeft het kabinet een aantal versoepelingen van de Coronamaatregelen aangekondigd. Voor tennis en padel is de grootste verandering dat jongvolwassenen t/m 26 jaar vanaf 3 maart weer mogen dubbelen (tennis en padel). De instellingen op het afhangbord worden hierop aangepast.
De overige maatregelen blijven van kracht. De KNLTB is wel in gesprek met het ministerie van VWS over dubbelen voor 27 jaar en ouder. Vooralsnog is dubbelen voor deze groep echter nog niet toegestaan.
Het verzoek aan alle leden blijft: houd je aan de regels, ook in het belang van alle andere leden. We verwachten dat iedereen hieraan meewerkt en dat vrijwilligers en trainers niet als politieagent over het park hoeven lopen.

Het bestuur

Voorjaarscompetities uitgesteld

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen. De intentie is nu om te starten in mei, zodat nog een volledige competitie gespeeld kan worden. 

Wat betekent dit concreet?
De voorlopige speeldata voor de Tenniskids competitie (jeugd), Voorjaarscompetitie (senioren) en Triple Double padelcompetitie zijn aangepast. Deze competities starten volgens het nieuwe plan begin mei en lopen door tot half juni. Voor de exacte data zie: Herziene planning competities.  

De data voor de Voorjaarscompetitie Padel blijven voorlopig ongewijzigd

Competitiecommissie & Padelcommissie

Proeflessen en Open dag

Een grote vereniging als TPC Heiloo kent altijd enig verloop onder de leden. Ook dit jaar zijn er weer plekken vrij gekomen en kunnen we een aantal nieuwe leden gaan verwelkomen. Voor de geïnteresseerden organiseren de trainers op zondag 21 maart een Corona-proof Open dag. Tijdens de Open dag kunnen jong en oud kennismaken met tennis en padel. Speciaal voor de jeugd zijn er op woensdag 17 maart ook nog proeflessen tennis en padel.

We richten ons met de proeflessen en de Open dag vooral op de jeugd en op volwassenen die overdag willen spelen. Ken jij nog iemand die interesse heeft?
Informatie en inschrijfformulier zijn te vinden op Proeflessen en Open dag
 

Inschrijving zomerlessen nog open

De inschrijving voor de zomerlessen is nog open. Het inschrijfformulier voor de zomerlessen tennis staat op de website: aanmelding tennislessen. Heb je interesse? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. De zomerlessen tennis starten op 18 maart.
We doen ons best om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen, maar kunnen met name voor de avonduren geen garanties bieden. De ervaring leert dat veel leden in de zomer willen (blijven) lessen en ook melden zich nieuwe leden aan die graag willen starten met tennisles. Daarbij hebben we te maken met verhinderingen en wensen die worden opgegeven bij de aanmeldingen. Tijdens de avonduren (vanaf 19:00 uur) is het aantal lesbanen gemaximeerd tot 5 banen. Hiermee houden we ruimte over om vrij te spelen. Wat helpt is als iedereen snel inschrijft en zo min mogelijk beperkingen opgeeft.  
De padellessen lopen niet synchroon met de tennislessen. Het is ieder moment mogelijk om je aan te melden voor padellessen. In overleg worden lesgroepen gevormd en een geschikt tijdstip gezocht. Informatie en inschrijfformulier voor de padellessen vind je hier: Padellessen.

Trainers en het bestuur van TPC Heiloo

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug