TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief januari 2021

Hoe te handelen bij calamiteiten

Tennis en padel zijn gezonde sporten, maar een ongeluk ligt in een klein hoekje. Omdat de kantine helaas gesloten is en omdat er niet altijd een bestuurslid of een trainer aanwezig is hierbij een aantal belangrijke  tips over hoe te handelen bij calamiteiten: 

  1. zorg dat je altijd een opgeladen mobiele telefoon bij je hebt om in geval van nood hulpdiensten te kunnen waarschuwen.
  2. het adres van het tennispark is De Dors 1.
  3. in het halletje bij het afhangbord is een AED aanwezig. Een 2e AED hangt aan de buitenzijde van de kantine, buiten het park.
  4. voor noodgevallen is een sleutel van het grote hek aanwezig (zowel voor de ingang aan de Dors als de ingang aan Het Maalwater). Deze sleutel hangt in een rood noodsleutelkastje in het halletje bij het afhangbord.

Contributie 2021 - heeft u al betaald?

In de eerste week van januari is de contributie 2021 geïncasseerd bij leden die een machtiging hebben afgegeven.
Leden die (nog) geen machtiging hebben afgegeven, die hebben in december een factuur ontvangen. Het overgrote deel van deze facturen is inmiddels voldaan. Dank hiervoor!
Een aantal leden heeft de factuur nog niet voldaan. Deze leden hebben inmiddels een herinnering ontvangen.

Eind januari sluit definitief de betalingstermijn. Leden die dan hun contributie nog niet hebben betaald zullen geblokkeerd worden. Dit betekent dat er niet meer afgehangen kan worden.
Zorg dat het niet zover hoeft te komen!

Heeft u nog niet betaald, dan is het verzoek om dit per ommegaande te doen. Bij twijfel willen we u verzoeken om uw afschrijving te checken.
Voor vragen over uw factuur kunt u per mail contact opnemen met ledenadministratie@tpcheiloo.nl

NB  We kunnen ons voorstellen dat er situaties zijn waarin betaling van de factuur op dit moment een probleem is. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan contact op per mail aan voorzitter@tpcheiloo.nl. Er kan in bepaalde situaties een beroep worden gedaan op regelingen. We willen tenslotte dat iedereen mee kan doen! Vanzelfsprekend wordt er zeer vertrouwelijk met uw informatie omgegaan.

Corona-update

Het is eerder al via website en facebook gecommuniceerd, maar vanwege de avondklok zullen wij t/m 9 februari om 20:45 uur het park sluiten. Vrijspelen kan tot uiterlijk 20:45 uur. Ook de lessen zullen uiterlijk 20:45 uur eindigen zodat iedereen op tijd thuis kan zijn. De trainers onderhouden contact met de lesgroepen die door deze maatregel 'getroffen' worden. Waar mogelijk worden de lessen overdag of in het weekend gepland. Hierdoor kan het op momenten druk zijn op het park. We vragen ieders begrip hiervoor.

De maatregelen die eerder zijn genomen vanwege Corona blijven van kracht.. Lees hier over deze maatregelen.
Antwoorden op veelgestelde vragen over tennis, pedel en het coronavirus vind je hier.
TPC Heiloo volgt de Richtlijnen voor tennis en padel die de KNLTB heeft opgesteld. Deze richtlijnen vormen een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten dat is vastgesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM.

Eerste hulp bij Baan reserveren met de KNLTB ClubApp

Sinds de uitbraak van het corona-virus kom je niet meer naar de club om een baan 'af te hangen'. Tegenwoordig reserveer je vooraf een baan met de KNLTB ClubApp.
We krijgen regelmatig vragen over de werking van deze App. Dat kunnen we goed begrijpen, want het is best wel even wennen in het begin. Ook is er een aantal handigheidjes.
De KNLTB geeft informatie over het downloaden en de werking van de App op de KNLTB-website. Daar vind u ook antwoorden op veelgestelde vragen.
Ook op onze eigen website is praktische informatie terug te vinden onder het kopje Baan reserveren

Natuurlijk zijn we ook graag bereid om bij problemen even te helpen. Ervaart u problemen, of heeft u vragen, stuurt u dan een e-mail met uw vraag naar info@tpcheiloo.nl.

Herinnering: oproep vanwege vacature bestuur (secretaris m/v)

Voor de mensen die twijfelden herhalen we onderstaande oproep. Denk niet te snel 'dat kan ik niet' of 'dat kost me teveel tijd'. We doen het samen en we verdelen de lasten. Er moet toch iemand zijn onder onze leden die een bijdrage wil leveren!

Vind jij administratief werk leuk. Ben jij accuraat en precies? Vind je het een uitdaging om in het bestuur van onze bruisende club plaats te nemen en zo mede beslissingen te nemen over de toekomst van onze vereniging? Reageer dan nu……..

In verband met het aangekondigde aftreden van een van onze bestuursleden, zijn wij op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen van de secretaris. 
Als secretaris sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van het 6-koppige bestuur en wordt natuurlijk ingewerkt door de huidige secretaris.​​​​​​
Een functiebeschrijving vind je hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Samen op weg naar een rookvrije generatie

In de Algemene Ledenvergadering van 2020 is besloten dat ons park tijdens jeugdactiviteiten rookvrij is. Er mag dus op het park niet gerookt worden tijdens jeugdactiviteiten (lessen, competitiewedstrijden, toernooien en overige jeugdactiviteiten).
We rekenen erop dat onze leden en gasten meewerken aan het streven naar een rookvrije toekomst voor onze jeugd. Ter herinnering is op het park een aantal borden opgehangen. 

Voor meer informatie zie rookvrije generatie.

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug