TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: op naar 2021

Afsluiting van een bewogen jaar en vol goede moed naar 2021

2020 was een jaar met veel teleurstellingen. Teleurstelling om toernooien die afgelast werden, teleurstelling vanwege activiteiten die niet door mochten gaan, teleurstelling omdat de horeca moest sluiten, competities die werden afgelast en afgebroken, beperkingen die werden opgelegd voor dubbelspel en als dieptepunt zelfs een periode dat het park helemaal op slot moest. Allemaal zaken die haaks staan op wat we als vereniging willen zijn.

We hadden en hebben echter wel alle begrip voor de maatregelen die genomen moesten worden. Om ons heen zien we wat Corona teweeg kan brengen. Ook veel leden of hun naasten worden geraakt door het virus en de gevolgen. Die consequenties doen het belang van een uurtje dubbelen op tennis- of padelbaan verbleken. 

Ondanks alles hebben we er bij TPC Heiloo met zijn allen het beste van gemaakt. Zodra het kon was het park druk met mensen die kwamen tennissen en padellen en uiteindelijk zijn de tennis- en padellessen allemaal gegeven. Tennis en padel bleken sporten die bij uitstek verantwoord beoefend konden worden. Dat hebben meer mensen ontdekt. Het aantal leden is verder gegroeid en steeds meer mensen komen naar ons park om een losse baan te huren. 

Voor 2021 zijn we dan ook vol goede moed. We zullen de eerste weken echt nog wel te kampen hebben met de gevolgen van Corona, maar er zullen ook steeds meer positieve signalen gaan komen. Als vereniging zijn we er klaar voor. De vernieuwing van het terras is bijna afgerond, het contract met de trainers is verlengd en voor de voorjaarscompetitie is alweer een groot aantal teams ingeschreven. De commissie baankeuze is voortvarend aan de slag om te bekijken hoe we de banen op ons park zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op onze ambities. We hebben goede hoop dat we in 2021 weer mooie stappen kunnen zetten, maar vooral dat 2021 weer volop gespeeld kan worden inclusief een gezellige nazit in de kantine of op het terras.

Voor nu wens ik namens het bestuur alle leden een gezellige jaarwisseling en een gezond en sportief 2021!

Ton Verberne, voorzitter TPC Heiloo

Chantal bedankt!

Vandaag is het formeel de laatste dag dat Chantal samen met Laura de horeca van onze club runt. Chantal heeft in het najaar al aangegeven dat ze zich op andere uitdagingen gaat richten. Hiermee komt het einde aan een periode waarin Chantal en Laura iets moois hebben neergezet. Het is een prachtige basis waarop Laura samen met Bianca kan doorbouwen. Helaas is dit laatste jaar niet geworden wat jullie ervan hadden gehoopt en ook een gepast afscheid is op dit moment niet mogelijk. Voor nu moeten we ons dan ook beperken tot een digitaal dankwoord dat echter niet minder gemeend is.

Chantal, namens alle leden en andere bezoekers ONTZETTEND BEDANKT voor alles wat je de afgelopen jaren voor de club hebt gedaan. Dat was veel meer dan alleen zorgen dat mensen van een hapje en een drankje werden voorzien. Je hebt je volledig ingezet voor de vereniging en stond altijd voor iedereen klaar, of het nu ging om een praatje, het verwelkomen van een nieuw lid of het bijspringen in de organisatie van een toernooi. We zullen jou in deze rol erg missen binnen de club, maar hebben er alle vertrouwen in dat we je nog heel vaak in andere hoedanigheid op het park zullen zien. Heel veel succes met je nieuwe job en alles wat je in de toekomst nog gaat ondernemen!

Het bestuur

Voorjaarscompetitie padel 2021 - Inschrijving geopend!

Ook dit voorjaar gaan we weer meedoen met de padelcompetities bij de KNLTB en jij kunt erbij zijn!
Er worden twee competities georganiseerd:

Ten eerste de officiële Padel Voorjaars Competitie.
Deze vangt aan nadat de tenniscompetitie is afgelopen. De competitie bestaat uit 5 speeldagen in de weekenden van 12 juni t/m 10 juli.
Bij deze competitie speel je als team 4 dubbels per wedstrijddag. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Bij TPC Heiloo zullen we teams inschrijven zowel op de zaterdag en zondag in de 1e, 2e en 3e klasse.
Je kunt je individueel of als team opgeven via padel@tpcheiloo.nl. Vermeld bij de opgave s.v.p. “Voorjaarscompetitie Juni 2021”
 
Daarnaast organiseert de KNLTB ook een nieuw format dit jaar: de Triple Double Competitie.
Deze vindt plaats tijdens de tenniscompetitie. Hier bestaat een team uit drie spelers die ieder met elkaar een dubbel spelen.
Op een wedstrijddag speel je dan als team dus 3 wedstrijden na elkaar. De triple double competitie wordt gespeeld op 5 zondagen tussen 11 april en 16 mei (m.u.v. 9 mei) en ook hier kunnen we in de 1e, 2e en 3e klasse teams inschrijven. Deze competitie zal alleen op zondagen plaatsvinden.
Opgeven hiervoor kan t/m 12 januari via padel@tpcheiloo.nl. Vermeld bij de opgave s.v.p. “Triple Double competitie April 2021” 

Bij vragen kun je ook even bellen met Jan Zuurbier op 0612615277. 

De padelcommissie

Maak je goede voornemens waar en lever een bijdrage aan de club

Vind jij administratief werk leuk. Ben jij accuraat en precies? Vind je het een uitdaging om in het bestuur van onze bruisende club plaats te nemen en zo mede beslissingen te nemen over de toekomst van onze vereniging? Reageer dan nu……..

In verband met het aangekondigde aftreden van een van onze bestuursleden, zijn wij op zoek naar iemand die het stokje wil overnemen van de secretaris. 
Als secretaris sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van het 6-koppige bestuur en wordt natuurlijk ingewerkt door de huidige secretaris.​​​​​​
Een functiebeschrijving vind je hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Contributie 2021 - herinnering aan automatische incasso

In de eerste week van januari zal de contributie voor het kalenderjaar 2021 worden geïncasseerd. De contributies voor 2021 zijn vastgesteld tijdens de laatste ALV en terug te vinden op de website: contributies.
Leden die nog geen machtiging hebben afgegeven hebben al het goed is inmiddels een acceptgiro ontvangen. We verzoeken u vriendelijk om deze acceptgiro tijdig te betalen. De vereniging heeft de inkomsten hard nodig en tijdige betaling scheelt onze vrijwilligers veel tijd en energie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug